Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Offline Podcast - Hilde Spitters - 27 oktober 2024

Zondag 27 oktober 2024 van 13:00 tot 15:00

Cafรฉ Herman, Hinthamereinde 73, 5211 PM 's-Hertogenbosch, Nederland

Over dit evenement

๐—›๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€: ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜“๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ/๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ.

Trage verandering, dat is waar Hilde van Studio Bewust Bloeien voor staat. Met haar achtergrond als onderzoeker op het gebied van gezondheid, voeding en beleid, heeft Hilde veel theoretische kennis. Daarnaast helpt ze vanuit haar eigen Studio Bewust Bloeien met name gezinnen met bewustwording en verandering op het gebied van voeding in de breedste zin van het woord. Naast dat ze in te huren is om samen praktisch aan de slag te gaan om voedzame, lekkere maaltijden te maken met wat er in huis is, verzorgt ze ook regelmatig workshops en caterings. Hilde is een ware kunstenares wanneer het gaat om meer groenten en fruit aan je voeding toe te voegen, maar daarnaast heeft ze meerdere opleidingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en coaching voltooid. Hilde heeft vanuit haar eigen situatie met een druk gezinsleven ook de ervaring dat gezonde voeding niet veel tijd hoeft te kosten, al mag je bij Hilde juist de tijd nemen om tot bloei te komen.

Zelf zou ik Hilde omschrijven als een wijze vrouw, met onwijs veel kennis op het gebied van voeding. Een vrouw die belichaamt waar ze voor staat: je bent het waard om goed voor te zorgen. Daarnaast kan Hilde als geen ander scherp observeren wat er in een situatie gebeurt en hier vanuit zachtheid in handelen. Naast dat kan Hilde onwijs lekker koken en is elke maaltijd die ze maakt gezond en onwijs smaakvol.

We gaan in gesprek over voeding, over wat ze in haar rol als onderzoeker meeneemt in haar eigen bedrijf en op welke manier je bepaalde dingen kunt toepassen in het handelen in je eigen keuken, in je eigen leven.

Meer info: https://www.bewustbloeien.nl / https://www.instagram.com/hildespitters

๐˜’๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ: ๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ป๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ, ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ, ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ (๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ).


๐ƒ๐ž ๐Ž๐Ÿ๐Ÿ๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐๐จ๐๐œ๐š๐ฌ๐ญ
Is een podcast, maar dan offline. Een soort talkshow zou je wel kunnen zeggen. Dit najaar vindt de eerste reeks gesprekken plaats bij Cafรฉ Herman, Hinthamereinde 73 in Den Bosch.
Het gaat hierbij om vier individuele gesprekken en een feestelijke vijfde sessie, waarbij we alle onderwerpen kort samenvatten en met elkaar proosten op het leven. De overlap in deze gesprekken zit vooral erin dat alle sprekers over een bepaald aspect van gezondheid veel kennis hebben. Daarnaast vertellen alle sprekers openhartig over hun eigen pad, met de lessen en uitdagingen die hierbij komen kijken.

๐‘พ๐’‚๐’• ๐’ƒ๐’†๐’•๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’• ๐’‰๐’†๐’• ๐’๐’Ž ๐’•๐’“๐’๐’–๐’˜ ๐’•๐’† ๐’ƒ๐’๐’Š๐’‹๐’—๐’†๐’ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’‚๐’‚๐’ ๐’‹๐’†๐’›๐’†๐’๐’‡?
๐‘ฌ๐’ ๐’‰๐’๐’† ๐’—๐’Š๐’๐’… ๐’‹๐’† ๐’•๐’–๐’”๐’”๐’†๐’ ๐’‚๐’๐’๐’† ๐’Ž๐’†๐’๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’…๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’† ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’‹๐’๐’– ๐’˜๐’†๐’“๐’Œ๐’†๐’?

Precies om deze redenen ben ik De Offline Podcast gestart. Om niet alleen een stukje kennis en eigen ervaring te delen, maar ook om te laten zien dat elk pad anders is en ook mag zijn. Daarom ook offline: in een klein gezelschap hebben we open gesprekken met aandacht voor elkaar. Met de gelegenheid om vragen te stellen en erna ook met anderen te verbinden die precies hetzelfde hebben gehoord als jij, maar daar wellicht weer hele andere dingen uit meenemen.

๐Œ๐ž๐ญ ๐š๐š๐ง๐๐š๐œ๐ก๐ญ ๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ฅ๐ข๐ง๐ž
Niet alleen vanwege het feit dat mijn podcast niet online zal plaatsvinden heet mijn concept โ€œde offline podcastโ€. Het is een belangrijke component die ik uitdraag. Ik nodig je uit om tijdens de gesprekken volledig offline te zijn en je telefoon thuis te laten. Of hem misschien veilig in te leveren bij onze speciaal aangestelde smartphone bar.

๐๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก
Elke sessie vindt plaats in Cafรฉ Herman, Hinthamereinde 73, 5211PM, โ€™s Hertogenbosch. Net iets buiten de stad, met voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt. Tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer (check 9292.nl voor vertrek) of vanuit Station โ€™s Hertogenbosch met een OV-fiets of lopend (7 minuten fietsen, 20 minuten lopen).

We starten stipt om 13.00u, de deuren gaan om 12.30u open. De koffie, thee of water staat voor je klaar. De offline podcast vindt plaats op de eerste verdieping. Mocht je specifiek een vraag hebben die niet wordt beantwoord in deze tekst: stuur gerust een mail naar hallo@sorayahanssen.com of een berichtje op Instagram (@deofflinepodcast)

Zondag 27 oktober 2024 van 13:00 tot 15:00

Cafรฉ Herman, Hinthamereinde 73, 5211 PM 's-Hertogenbosch, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Terug naar de essentie.”

Soraya Hanssen - Terug naar de essentie. Ik verzorg sessies om compassie, nuance en (offline) verbinding (met jezelf) te creรซren.

1. Kies je tickets
Regulier ticket

Een regulier ticket voor de Offline Podcast met Hilde Spitters op zondag 27 oktober 2024.

โ‚ฌ 17,05
Inclusief โ‚ฌ 0,80 servicekosten
Support ticket

Een extra support ticket voor de Offline Podcast met Hilde Spitters op zondag 27 oktober 2024. Wanneer je de vrouwen en mij extra wilt steunen in het uitdragen van onze missies, kun je dat doen middels een supportticket. Onwijs bedankt voor je extra support!

โ‚ฌ 19,30
Inclusief โ‚ฌ 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
โ‚ฌ 0,00
Totaal:
โ‚ฌ 0,00
De Offline Podcast - Hilde Spitters - 27 oktober 2024

Meer evenementen van Soraya Hanssen

Zondag, 08 sep. om 13:00
De Offline Podcast - Kiki de Winter - 8 september 2024
Soraya Hanssen
Storytelling Podcast Leven vieren
Zondag, 22 sep. om 13:00
De Offline Podcast - Annelies Lammers - 22 september 2024
Soraya Hanssen
Storytelling Podcast Leven vieren
Zondag, 13 okt. om 13:00
De Offline Podcast - Rubia Ernest - 13 oktober 2024
Soraya Hanssen
Storytelling Podcast Leven vieren
Zondag, 10 nov. om 13:00
De Offline Podcast - Eindsessie - 10 november 2024
Soraya Hanssen
Storytelling Podcast Leven vieren

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 11 dec. om 19:15
Play Utrecht: Vervolgcursus Tantra (Adventure into Self)
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Leven vieren
Donderdag, 12 sep. om 19:15
Play Utrecht: Tantra avond voor vrouwen
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Verbinding
Zaterdag, 21 sep. om 16:00
Knus Huisfeest
KNUS Festival
Leven vieren Conscious Clubbing
Vrijdag, 18 okt. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl