Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Dance Journey in Kapel Onder de Bogen

Friday 28 June 2024 van 19:30 tot 22:00

Parklaan 273, 6561 LA Groesbeek, Nederland

Over dit evenement

ECSTATIC DANCE JOURNEY in KAPEL ONDER DE BOGEN

Programma:
19:00 Inloop
19:30 Contact improvisatie Rubén Garcia Arabit
20.00 Ecstatic Dance Journey
Start: DJ Philippo + live saxofoon
Eind: DJ Raat Ki Rani + live muziek o.a. bansuri en djembe
22.00 Afronding + fruit e.d.

Locatie: KAPEL ONDER DE BOGEN
Adres: Dekkerwald, KAPEL ONDER DE BOGEN Dekkerswald, Parklaan 273 Groesbeek
Met de auto kan je gratis parkeren op het terrein.

Early bird ticket: 18,-
Regular ticket: €20,-
Tickets aan de deur kosten €22,-

Als pilot is deze Ecstatic Dance Journey in de Kapel Onder de Bogen. Deze bevindt zich op 5 min. afstand van Nijmegen, iets voorbij Heilig Landstichting aan de weg richting Groesbeek. Het wordt een Ecstatic Dance met veel live muziek (sax/bansuri/djembe), een bewegingsceremonie van Rubén Garcia Arabit en met 2 DJ's Raat Ki Rani en Sax DJ Philippo.

CEREMONIE RUBÉN GARCIA ARABIT
Rubén is professioneel danser, o.a. bekend van het Scapino Ballet en heeft zich verder verdiept in contactimprovisatie. Hij zal op 28 juni hierin voorafgaand aan de Ecstatic Dance een intro/workshop verzorgen.

DJ RAAT KI RANI
Raat Ki Rani is een nieuwe talentvolle Dj die door velen wordt geprezen. Nu al vaste DJ bij Odessa Amsterdam en Bezweefd Rotterdam. 
Raat Ki Rani: 'Muziek kan een vloeiende basis zijn voor zelfexpressie. Net als water kan het ons naar verschillende plaatsen brengen. In een Ecstatic Dance flow worden verschillende lagen en aspecten van het leven bezocht door de hoogte- en dieptepunten die de muzikale reis biedt. Als ED DJ is het mijn doel om een muzikale reis te creëren die je in staat stelt om verschillende delen van jezelf te belichamen en ermee te dansen, om uiteindelijk ruimte te geven aan je meest authentieke zelfexpressie'.
Soundcloud: https://soundcloud.com/c-b-419091526

SAX DJ PHILIPPO
Philip Bouvy is afgestudeerd musicus, opleider en coacht mensen in hun proces d.m.v. dans en muziek. In Ecstatic Dance en als DJ komt alles samen. Als SAX DJ Philippo combineert hij zijn sets met live saxo-sounds. Dit maakt zijn performance als DJ en muzikant zo uniek. Zijn muziek wordt ook wel bestempeld als 'cross-over music'. Het is eclectisch en bestrijkt een breed spectrum aan stijlen, genres en culturen, waarin grenzen vervagen en onverwachte ontmoetingen plaatsvinden.


Toelichting Ecstatic Dance
De oorsprong van het woord ecstatic komt uit het Grieks en betekent: voorbij het zelf.
Ecstatic Dance staat dan ook voor: je lijf uit de stase – uit je vaste patroon – dansen, wat als helend ervaren kan worden.
Door je mee te laten voeren met de muziek waar deze je ook brengt, worden gevoelens en emoties gestimuleerd om tot expressie te komen. Dit helpt om in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn. Je ervaart een diepere connectie met de andere dansers om je heen en beslommeringen en spanningen van de dag laat je makkelijker achter je. In overgave zijn op de dansvloer. En als je dát op de dansvloer kan, dan kan je dat ook in je eigen leven makkelijker toepassen.
De avonden worden gestart met een introductie/ceremonie bijvoorbeeld in de vorm van een warming-up en oefeningen om af te stemmen op jezelf of in connectie te komen met andere dansers. Hierna gaat de Ecstatic Dance Journey beginnen, je wordt uitgenodigd om mee te stromen met de muziek van een Ecstatic Dance DJ. Deze reis gaat in waves van meditatieve verstilling naar expressieve ritmische muziek en weer terug, zodat iedere cel in jezelf wordt geactiveerd.

Friday 28 June 2024 van 19:30 tot 22:00

Parklaan 273, 6561 LA Groesbeek, Nederland

Over de organisatie

Organiseert Ecstatic Dance events.

Reviews

Eveline

Extended International Ecstatic Dance

It was a great and fun evening perfect for a Saturday our.

Lees meer

Rinske

Ecstatic Dance Journey in Kapel Onder de Bogen

Mooie ruime locatie met fijne muzikale landschappen. Live muziek erbij was leuke extra. Mooi feestje. De vloerbedekking vond ik iets minder prettig, krijg je iets sneller draaiblaren van. Qua zachtheid danste het wel weer fijn. Gelukkig had ik dansschoentjes mee.

Lees meer

Laura

Ecstatic Dance met DJ Bravon

Het was een hele bijzondere avond! Het begon niet fijn, want ik wist niet dat er een technofestival op het terrein was daar. Gedoe met de locatie vinden, parkeren, vervelende security mensen… Dus ik kwam mega gestresst en overprikkeld aan en dacht erover om direct weer naar huis te gaan. Maar ben zo blij dat ik gebleven ben!!! Bravon en Philip hebben het voor mekaar hebt gekregen dat ik totaal vergat dat dat technofestival er was… Er was echt een hele fijne energie, de set was super en ik heb zo heerlijk gedanst! ✨🤩

Lees meer

Ecstatic Dance Journey in Kapel Onder de Bogen

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 20 Sep. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Embodiment
Friday, 20 Sep. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony-Bring out the DRUMS!
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Wednesday, 07 Aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Thursday, 01 Aug. om 19:00
Ecstatic Dance Avani X DJ TayPhoon
Maartje Derks
Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl