Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opstellingsnamiddag rond Intimiteit & Seksualiteit

Sunday 16 June 2024 van 14:00 tot 17:30

Antwerpsesteenweg 219 9040 Sint-Amandsberg

Over dit evenement

Intimiteit en seksualiteit is een van de krachtigste manieren om levensenergie vrij te maken. Wat er hierdoor vrij- en los komt is op z’n minst gezegd “profound” (diepgaand). Het kan dusdanig veel op gang brengen dat we ons helemaal anders gaan voelen en gedragen. Met als gevolg dat er ons leven helemaal anders gaat uitzien. Alleen zitten er soms wat energieblokkades door trauma’s, oude overtuigingen en angsten die misschien zelfs niet van ons zijn. Dit houd ons dan verwijderd van onze pure goudmijn die ter onze beschikking staat.
Opstellingswerk is een heel krachtige manier om bewustzijn te krijgen op wat er onbewust nog in de weg zit. Door te werken met het morfogenetische veld krijgen we informatie die van onschatbare waarde is. Door hier bewust van te worden kan geblokkeerde energie terug gaan stromen.
Tijdens deze opstellingsdag gaan we samen op verkenning in de wondere wereld van energie en onderstromen.
WAT MAG JE VERWACHTEN:
Je bent op de locatie welkom vanaf 13.30u. We starten om 14u met een voorstelling en uitleg over het principe van opstellingswerk.
Afhankelijk van de duur van een opstelling kunnen we een 3 tal opstellingen doen. We eindigen rond 17u. Het kan zijn dat we ’s avonds een beetje uitlopen, maar we maken het zeker niet later dan 17:30u.
Afhankelijk van de persoonlijke- en groepsenergie zijn mogelijke thema’s die aan bod kunnen komen: Verlangen, angsten, bedrog, misbruik, archetypes, polariteiten, seksverslaving, dominantie, grenzen, innerlijk kind, geweld, verkrachting, bindingsangst, verlatingsangst, moederwond, vaderwond, enz …
Je kan als vraagsteller of als representant deelnemen.

VRAAGSTELLER:
Zit je met een vraag rond seksualiteit en/of intimiteit en wil je graag stappen zetten naar een nieuwe realiteit dan kan je je opgeven als vraagsteller. Dan gaan we met behulp van representanten naar de onderstroom van je vraag kijken en werken we naar een nieuwe helende beweging toe.

REPRESENTANT:
Je kan ook deel nemen als representant om deel uit te maken van een opstelling van één of meerdere vraagstellende deelnemers. Het verrijkende als representant is dat je vaak ook inzichten krijgt over je eigen thema’s. Want je wordt dikwijls niet voor niets gekozen in een bepaalde rol.
Om deel te nemen heb je geen speciale kennis nodig. Enkel een open mind en nieuwsgierigheid is al voldoende. We leggen het principe uit bij de aanvang van de dag.

BIJDRAGE:
We bieden drie mogelijkheden aan:
Als representant: € 50
Als vraagsteller: € 90
Met vrije bijdrage: Op donatie basis
Het vrije bijdrage principe is voor zij die het financieel wat moeilijker hebben en toch willen bijdragen naar best vermogen.

BEGELEIDING:
Wim Vandenbergh

Sunday 16 June 2024 van 14:00 tot 17:30

Antwerpsesteenweg 219 9040 Sint-Amandsberg

Over de organisatie

“Laat liefde je gids zijn op de reis naar bevrijding”

Hallo, mijn naam is Wim Vandenbergh, jouw intimitietscoach. Ik help mensen als jij die tegen problemen aanlopen in hun intieme relaties.

Reviews

Sandra Botteldoorn

Conscious Sensual Dance Gent

Wat een unieke ervaring: binnengestapt als 1 brok zenuwen, wat angstig omdat dit alles én ook de mensen nieuw waren voor mij, maar door omringd te worden door warme mensen én een super begeleiding die uiteindelijk voor een heel veilig gevoel zorgden. Wim zorgde ervoor dat ik na een heel emotioneel moment tot rust gebracht werd en vanaf daar begon k eigenlijk te ontspannen. Dankjewel voor deze prachtige namiddag! Ik ben fan en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel voor dit alles 💖

Lees meer

Philip Mol

Conscious Sensual Dance Gent

Een mooie energie en veilige setting, mooi om open te bloeien en mijn grenzen te ontdekken. Bedankt voor de spaceholding 🙏🤗

Lees meer

Katrien Vandenhouwe

Conscious Sensual Dance Gent

Prachtig, krachtig, bevrijdend om gewoon vanuit de beweging, het spelen, de dans, de aanraking de energie te voelen, om te kijken en bekeken te worden en hier maximaal van te genieten. Een minpuntje voor mij was de muziek die niet altijd zo resoneerde, liever niet zoveel boenk boenk, maar wat rustiger en meer sensueler graag. Dank je wel Teuta, jij heerlijke V_RAUW met je uitnodigende mooie lach, je luisterend oor en je sensuele energie en dank je wel Wim voor jullie bijzonder creatieve inspirerende workshop.

Lees meer

Opstellingsnamiddag rond Intimiteit & Seksualiteit

Meer evenementen van Wim Vandenbergh

Sunday, 25 Aug. om 10:00
Opstellingsdag rond Intimiteit & Seksualiteit
Wim Vandenbergh
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Sunday, 22 Sep. om 14:00
Conscious Sensual Dance Gent
Wim Vandenbergh
Dansen in verbinding Conscious Dance Sensuele Dans

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 11 Jan. om 10:00
Vervolgreis: LEEF! jouw Wijsheid (6 maanden-traject)
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Vrouwen workshops Energiewerk Familieopstellingen
Sunday, 08 Sep. om 13:30
Opstellingenmiddag
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Wednesday, 17 Jul. om 13:00
Workshop Dubbelportret; Ik en mijn moeder !
Miranda Straten
Creativiteit Systemisch werk Familieopstellingen
Sunday, 25 Aug. om 14:00
Familieopstelling
Familieopstelling Nijmegen
Familieopstellingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl