Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Activeer je levensenergie door een helende embodiment practice

Donderdag 27 juni 2024 van 19:00 tot 21:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Kom en ontdek hoe je jouw lichaam kunt gebruiken om jouw levensenergie te activeren en te balanceren. In deze workshop, geleid door Esther Geskus van EsEenergy, leer je hoe je jouw fysieke en emotionele energieniveaus kunt optimaliseren.

Wat is een Embodiment Practice?

Een Embodiment Practice is een vorm van bewustzijnsoefening die gericht is op het verbeteren van de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel. Door middel van deze praktijk, leer je hoe je jouw ervaringen en emoties kunt integreren in jouw lichaam, waardoor je een gevoel van balans en innerlijke rust kunt ervaren.

Hier zijn vier goede redenen om je in te schrijven voor deze workshop:
1. Je ervaart fysieke of emotionele stress
2. Je merkt bij jezelf een gebrek aan energie of motivatie
3. Een gevoel van disbalans of innerlijke onrust
4. Je voelt een behoefte aan meer bewustzijn en verandering in je leven

Wat kan je verwachten uit deze praktijk?
In deze workshop leer je technieken die je ook zelf kunt toepassen. Naarmate je deze praktijk regelmatig beoefent, kan je verwachten:
- Een toename van jouw levensenergie en vitaliteit
- Een gevoel van balans en innerlijke rust
- Een verbetering van jouw fysieke en emotionele welbevinden
- Een grotere bewustwording van jouw lichaam en emoties

De workshop
Op donderdag 27 juni van 19:00 tot 21:30 verwelkomen we je voor een boeiende workshop geleid door Esther Geskus van EsEnergy. De workshop is een unieke ervaring, omdat deze gegeven wordt in de energyroom. Je wordt letterlijk omringd door zelfhelingsactiverende frequenties, gecreëerd door vibraties, biofotonisch licht en scalaire golven. In dat veld is het doen van een practice heel bijzonder.

In deze workshop begeleidt Esther Geskus je door verschillende oefeningen en technieken om jouw levensenergie te activeren en te balanceren. Je zult een lekkere "chakra flow" meditatie volgen, waarbij je jouw chakra's activeert en balanceert. Vervolgens zullen we overgaan tot een liggende oefening, waarbij we met ademhaling, intentie, visualisatie en zachte bewegingen onze helende levensenergie laten circuleren door het hele lichaam.

🌱 Wat staat er op het programma? 📖

Je bent welkom vanaf 18:45 uur. Om 19:00 uur sluiten we deuren. Thee, noten, water wordt op de avond zelf verzorgd. De avond zelf duurt 2,5 uur. Om 21:30 eindigt de workshop.

Eerst start je met een lekkere "chakra flow" meditatie! Een bewegende meditatie gericht op het activeren van de chakra's, zodat de energie vrij kan stromen. Elk chakra doorloop je met aandach en met intentie. Eventuele blokkades krijgen de ruimte voor heling en stroming.

Je balanceert en activeert je chakra's en bent volledig geaard in je lichaam terwijl je bewustzijn groeit en al je cellen opladen met de energhie uit het EESystem energieveld. Je centreert jezelf tussen Hemel en Aarde.

Vloeiende "embodiment practices" nodigen energie in het lichaam uit om verder te stromen. Dan gaan we over in een liggende oefening waarbij we met ademhaling, intentie, visualisatie en zachte bewegingen onze helende levensenergie laten circuleren door het hele lichaam.

Breid je bewustzijn van je lichaam uit en ervaar het vloeiende van je levensenergie!

Wie is Esther Geskus?

Hai, mijn naam is Esther Geskus van EsEenergy en ik help mijn clienten om patronen te doorbreken d.m.v. Voorouderlijk werk, regressie & reïncarnatie therapie, transformatieve coaching, breathwork, tantra, transformational cupping®, intuïtieve massage & healing en meer. Meer over mij vind je op www.es-energy.nl.

Over het EESysteem energieveld

Jouw lichaam is ontworpen om zichzelf te helen en het EESystem geeft je lichaam de stimulans die het nodig heeft om het natuurlijke zelfhelend vermogen aan te zetten. Terwijl je deze mooie workshop volgt, laden jouw lichaamscellen op: waardoor er een reset, recharge en renew van je lichaamscellen wordt geactiveerd.

Het EESysteem is vrij nieuw in Nederland en biedt een revolutionaire benadering van zelfhelend vermogen. Het EESystem staat in de Energy Room, een kamer gevuld met biofotonisch licht in combinatie met scalaire golven. Samen creeren ze een energieveld. Als jij erin ligt of zit, synchroniseer je met dat veld. Gevolg is dat jouw cellen worden opgeladen en je lichaam in een detox komt: afvalstoffen komen na de sessie vrij, waardoor je je uiteindelijk energieker gaat voelen.
Naast de workshops, movie nights en meditatie-events, kun je overdag een energy enhancementsessie boeken, waarbij je twee uur in het energieveld verblijft. In dezelfde ruimte als waar de workshop plaatsvindt. Mensen doen twee uur een dutje. Hebben een gesprek met zichzelf. Of doen een lange meditatie of yoga nidra sessie.

Miracle stories

We hebben al mooie dingen terug gehoord. Een man kwam naar een lezing en had een writers block. Hij hervond zijn creativiteit terug. Een vrouw met een hernia was voor het eerst sinds lange tijd pijnvrij. En de man die blind was aan een oog, woonde ook een introductie bij op een maandagavond in Hilversum. Zie filmpje: https://www.facebook.com/reel/1574238940057191

Voor alle helderheid...

Dat je lichaam oplaadt, dat gebeurt. Maar wat erna kan gebeuren, dat is iets wat wij niet weten. Het lichaam heeft energie nodig om zichzelf te regenereren. Schrijf je nu in voor deze inspirerende workshop en expandeer je lichaamsbewustzijn en ervaar het stromen van je levensenergie!

Datum en tijd

Donderdag 27 juni
19:00-21:30 uur

Locatie

Flowmotion Energy Center Hilversum

Contact

Heb je vragen over de workshop of over het EESysteem? Neem contact met ons op via: https://www.flowmotionhealingcenter.nl/linktree. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

✨💖
Esther

Namasté ook namens Eve & Elysa van Flowmotion Energy Center

Donderdag 27 juni 2024 van 19:00 tot 21:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over de organisatie

“When you are in the flow, everything falls into place”

Tijdens de events word je ondergedompeld in het zachte, opladende en kalm-makende energieveld van de revolutionaire EESystem technologie.

In samenwerking met

Reviews

Henk Jan Wijck

Global Meditation Event 0707 : One Heart Collective

Een prachtige en krachtige meditatie die heel diep ging. We zijn allemaal een deel van de Bron als een zelf-reflecterend, individueel gewaarzijn. En we weten ons allemaal in eenheid opgenomen en verbonden in de 'source-tribe' van Moeder Aarde. Zoveel Liefde, zoveel Heling: zo mooi om te ervaren. Heel dankbaar.

Lees meer

Judith

Raise your frequency: Energy Clearing & Past Life Regression

Prachtige ervaring in een zachte, veilige en liefdevolle omgeving! 💖

Lees meer

Judith

Geef je lichaam een 🚀energie-boost🌟: intro Energy Enhancement System

Wat een heerlijke avond! Geweldig om op deze manier kennis te kunnen maken met het eesystem. Eve en Elysa zijn schatten. Ze vertellen duidelijk wat het inhoudt en wat hun inspireert. Het is een prachtig centrum waar je je meer dan welkom voelt en met een ongelofelijke boost weer naar huis gaat… 🚀💖🙏🏻

Lees meer

Activeer je levensenergie door een helende embodiment practice

Meer evenementen van Flowmotion Energy Center

Zondag, 04 aug. om 15:30
Global Meditation Event 0408 : One Heart Collective
Flowmotion Energy Center
Meditatie Energiewerk Lichtwerk
Vrijdag, 16 aug. om 19:45
Movie Night in the EESystem
Flowmotion Energy Center
Film Energiewerk Verbinding
Zaterdag, 31 aug. om 09:45
Quantum Healing Hypnosis: Energy Clearing & Past Life Regression
Flowmotion Energy Center
Past Life Regression Healing Meditatie
Zondag, 01 sep. om 15:30
Global Meditation Event 0109 : One Heart Collective
Flowmotion Energy Center
Meditatie Energiewerk Lichtwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 27 jul. om 17:00
Connecting to Your Inner Strength Through Cacao
The Selfish Codependent
Cacao ceremonie Mindfulness Healing
Zondag, 13 okt. om 13:00
Kundalini Constellation
Rock my moon
Kundalini Multidimensionaliteit Healing
Donderdag, 08 aug. om 19:30
8-8 Lionsgate Rotterdam semiprivate Kundalini Activation by The Divine
The Divine Kundalini
Kundalini activatie Kundalini Healing
Zondag, 25 aug. om 13:30
Art Cirkel in de duinen van Bloemendaal.
Mandala Monday
Creativiteit Healing Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl