Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Egyptian Integration Day

Saturday 01 June 2024 van 10:00 tot 20:00

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over dit evenement

We zijn terug uit het Land van de Rijzende Zon, EGYPTE. Inmiddels dalen er X-Flares aan CodeVelden in en zijn we vanochtend uit bed gesprongen om dit in een dagvullend programma te gieten.

Voor een ieder die zich op enig manier Verbonden voelt met de Oud Egyptische en Mayaanse Wijsheden en onze recentelijke Reis. Atlantische en Lemurische frequentievelden zijn bewaard gebleven en worden via o.a. informatie van de Zon, Zandkristallen, Levend Gesteente en het Water opnieuw geactiveerd, zodat deze Velden kunnen herrijzen uit de Dood. Het is de brugfunctie van ANUBIS waar we het steeds over hebben.

Er is ruimte voor 12 Mensen om deel te nemen. DJEDI-RE en Ma’KashA, beiden Toon 12 nemen je mee in afstemming op deze Velden, welke reeds in ons allen aanwezig zijn. Frequentie TranceMissie via StoryTelling in begrijpelijke MensenTaal. We activeren elkaar via de ANKH-sleutel van het Leven en geven ruimte aan Crystal Healing, waarbij we een Reis maken door de 9 Zonnewielen voor WederGEBoorte.

Wij zorgen voor 2 vegetarische maaltijden + gefilterd water/thee en je ontvangt een aandenken om mee te nemen. Geheel geprogrammeerd in de frequentie van deze dag om zo het Zaad (de Codes) te verspreiden op jouw unieke Wijze. Alles in Divine Timing: Het is die dag 1-6-2024 Yellow Eelectric Seed Day in het Zielenpad van de Witte Wind. Dit is als een Zaadcel die de Eicel bevrucht via een Elektrische Impuls, een Alchemistische reactie die het Wonder in de Materie brengt / Belichaamt. In het jaar van de Tovenaar (MAYA) komt MAGIE tot leven, hier en nu het is Tijd.

De dag bevat ook 3 Rituelen, die het integratieproces van Belichaming / verANKHering stimuleren; een Egyptisch Thee Ritueel, Kakaw Ritueel en Blauwe Lotus Ritueel. Wij ontvangen je graag om 10:00 uur in The SunRise Temple en blijven samen tot 20:00 uur, zodat we ECHT de Tijd kunnen nemen om Diep te Voelen en te Verbinden.

Bij brede interesse plannen we een tweede dag op Zondag 2-6-2024, hierover later meer mocht dit aan de orde zijn.

We look forward 2 SEE - ISIS - I SEA you then.
In liefde, Remco en Sabrina

Saturday 01 June 2024 van 10:00 tot 20:00

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over de organisatie

“The TIME is NOW. We ARE the ONEs we’ve been waiting 4 💛”

Groei(G)Roep Jaarprogramma, Maya Teachings en Kakaw, Blauwe Lotus Ceremonies, Online Activaties, Retraites, Lichaams- Energiewerk + Opleidingen

SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA

Reviews

Wanda Beunen

Egyptian Integration Day

Op deze dag was ik in constante verbazing en toch was het me allemaal niet vreemd. Ik ben nog aan het intergreren. Echt wauw! De sunrise tempel onwijs fijne plek en ben Remco en Sabrina dankbaar voor wat ze neerzetten in deze tijd ♡

Lees meer

Sabine

Egyptian Integration Day

De SunRise Temple is "the place to be" als je in een veilige en liefdevolle setting echt de diepte in wil. De Egyptian Integration day was een prachtige dag bordevol informatie over oude beschavingen, sharing, samen "zijn", klank, cacao, ademwerk...te veel om op te noemen. Ik had het niet willen missen!

Lees meer

Josée Van Dijk

Egyptian Integration Day

Wat een bijzonder, krachtig, hier-en-nu bijeenkomen, waarin ieder haar/zijn eigenheid mee in het veld bracht met open harten en we in contact met onze multidimensionaliteit zoveel moois ervoeren. Te mooi voor woorden… Djedi Re en MaKashA kunnen zo mooi afstemmen, de ruimte en inbreng bieden waardoor precies gebeurt wat goed is voor ieder en voor het collectief

Lees meer

Egyptian Integration Day

Meer evenementen van SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA

Friday, 12 Jul. om 19:30
MAYA KAKAW Ceremonie
SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA
Cacao ceremonie
Saturday, 13 Jul. om 19:00
DROOMCONCERT ⁕ cacao, adem & live muziek
Anouk & Yora / May & June
Cacao ceremonie Ademwerk Live muziek
Saturday, 20 Jul. om 10:00
Egyptian Integration Day
SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA
Tempel Energiewerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 01 Sep. om 10:00
Cuddles & Sensuality: a gentle Pink Play Party
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Knuffelworkshops
Saturday, 22 Jun. om 06:45
Temple | Sensual Touch
Ecstatic Temple
Tantra Conscious Sexuality Tempel
Sunday, 23 Jun. om 19:00
Tantric Dance in Gent (UITVERKOCHT)
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Saturday, 29 Jun. om 12:30
Journey Within - Kundalini activation (5th edition)
Universal Energetic Bodywork
Lichaamswerk Kundalini activatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl