Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

RESET! Woestijn Retreat Sinaï 2024

Saturday 09 November 2024 om 9:00 tot Saturday 16 November 2024 om 21:00

EMOCARE Integratieve Psychotherapie & Lichaamsgerichte Traumatherapie, Weert 78, 6231 SB Meerssen, Nederland

Over dit evenement

Trek je terug uit de chaos en ervaar de transformerende kracht van echte stilte

Voel jij je overweldigd door het leven? Gevangen in de dagelijkse haast, drukte en eisen van huishouden, gezin en werk? Wordt je geleefd door verwachtingen en verplichtingen? Word je overweldigd door stress, spanningsklachten, vermoeidheid en een gevoel van leegte? Sta je op een belangrijk keerpunt in je leven?

Dan is het tijd om de stekker er uit te trekken en jezelf een adempauze te gunnen!

RESET! is ontworpen om je mee te nemen op een transformerend avontuur vanuit de behoefte te vertragen, het hectische leven stil te laten vallen en met de wens om de relatie met jezelf en het leven te verdiepen én de eigen stem van binnen weer te kunnen horen.

8 dagen lang nemen wij je mee. Bewegen, vertragen en verstillen in het adembenemende landschap van de Sinaï woestijn.

De Sinaï woestijn, een plek van vervlogen herinneringen. Waar mythe en werkelijkheid, verleden en heden nog naast elkaar bestaan. Een plek waar het licht danst met het donker en je vier seizoenen op één dag beleefd.

De kracht van de natuur, oorverdovende stilte en transformatieve coaching komen hier samen. We nemen je mee naar buiten, omdat je daar het beste naar binnen kunt gaan.

Geef jezelf de kans om afstand te nemen van het dagelijkse leven. Hier, te midden van de uitgestrektheid van de woestijn en onder een fonkelende sterrenhemel, zul je de ruimte vinden om te reflecteren, te groeien, te helen en (weer) te gaan bloeien.

RESET! voor iedereen die er naar verlangt (weer) thuis te komen bij zichzelf!

Wat kun je verwachten?
Stel je voor… omringd door de serene stilte van de woestijn, bevrijd van de constante ruis van het dagelijks bestaan, gedragen door de aarde en geheel ontzorgd én verzorgd…

Dit is jouw kans om los te laten, te ontspannen en jezelf (weer) te ontmoeten!

We trekken deze week (vrijwel) in stilte te midden van een groep gelijkgestemden als nomaden door de Sinaï. De indrukwekkende omgeving vormt het natuurlijke decor waarin we gespiegeld worden, onszelf tegenkomen en onszelf overstijgen.

We volgen onze adem en het ritme van de woestijn. De volheid van de leegte voert je zonder “hulpmiddelen” moeiteloos van hoofd naar hart. De uitgestrektheid in combinatie met de stilte en schoonheid van het landschap met oneindig veel kleuren helpen je thuis te komen bij jezelf. Werken aan jezelf hoeft hier eigenlijk niet. Wat nodig is dient zich vanzelf aan.

Langzaam zul je dieper zakken in je lijf en komt je zenuwstelsel tot rust. Je verstilt, vindt een veilige bedding in het huidige moment en ervaart weer te voelen en te vertrouwen: op jezelf, de ander en het leven.

Eenvoudige zachte uitnodigingen, impulsen, lichaamsgerichte oefeningen, praktische handvatten én theoretische onderbouwing leiden je door een reis van zelfontdekking en transformatie.

Transformerend ademwerk, energetisch lichaamswerk, meditatie, opstellingen, journaling, rituelen, zachte activaties en transmissies ondersteunen dit proces en dragen bij aan het vergroten van je lichaamsbewustzijn, het verwerken en integreren van spanning, stress en onverwerkt trauma en het vrijmaken van je levensenergie.

Je ontmoet jezelf op een diep niveau. Daar waar je (opnieuw) contact kan maken met delen van jezelf die je als verloren had beschouwd of nooit eerder hebt ontmoet. Je ontdekt je ware kracht en veerkracht, waar de tedere kracht van zachtheid je helpt bevrijden van innerlijke weerstand en blokkades.

In de Sinaï kom je thuis op die plek in jezelf waar je (weer) weet wie je bent, wat écht belangrijk voor je is en wat je drijft. Ballast laat je achter. Helderheid, inspiratie en daadkracht neem je mee naar huis.

Meer weten?
Zie www.emocare.nl/woestijn-retreat-sinai/

Saturday 09 November 2024 om 9:00 tot Saturday 16 November 2024 om 21:00

EMOCARE Integratieve Psychotherapie & Lichaamsgerichte Traumatherapie, Weert 78, 6231 SB Meerssen, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Verbinding & Levendigheid als basis voor Heling & Transformatie”

LET YOUR BODY SPEAK - Integratieve Psychotherapie & Lichaamsgericht Traumatherapie - Behandeling | Cirkel | Workshop | Training | Retreat

Reviews

Inga Witte

Healing Cirkel - Trauma Release met Body- en Breathwork & Cacao

Bedankt voor de mooie ervaring, de fijne, afgestemde begleiding en de warme en veilige atmosphere! Ik ben blij dat ik er bij was!

Lees meer

Guido Notten

Healing Cirkel - Trauma Release met Body- en Breathwork & Cacao

Zeer mooie cirkel met goede begeleiding en veilige setting..

Lees meer

Mirjan Van der Linden

Women Gathering - Vrouwencirkel SMOKE SAUNA SISTERHOOD

Mooie nieuwe ervaring met film die een tweede keer nog steeds raakte. Fijne verbinding met deze groep vrouwen en prettige begeleiding door Pom en. Claudia.

Lees meer

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
RESET! Woestijn Retreat Sinaï 2024

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Friday, 21 Jun. om 15:00
soulSTICE WEEKEND RETREAT
Seeds of Yoga
Meerdaagse retraites
Friday, 31 May. om 19:00
Vrouw & Vrij
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 09 Aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl