Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

EMOCARE Holistische Traumatherapie

Verbinding & Levendigheid als basis voor Verandering & Heling

Volgen

Over deze organisatie

EMOCARE is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, waarbinnen wordt gewerkt volgens een unieke holistische behandelingswijze, gericht op de biologische processen én de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte, herstel en verandering. De geïntegreerde werkwijze bestaat uit drie grote pijlers, namelijk lichaamsgerichte traumatherapie, energetische geneeskunde en body de-armouring.

EMOCARE stelt zich tot doel bij te dragen aan verbinding en levendigheid als basis voor verandering en heling. Naast individuele behandeling, biedt zij workshops, events en retreats aan in samenwerking Healing Circles Zuid-Limburg.

Initiatiefnemer is Pomme Termond. Zij is psychotraumatoloog, lichaamsgericht psychotherapeut, complementair therapeut en psychosociaal therapeut. Daarnaast faciliteert zij Healing Cirkels, Vrouwencirkels en Cacao Ceremonies, en is zij ceremonieleidster bij Ecstatic Dance en Tantric Dance. Pomme heeft een passie voor zelfontwikkeling en zelfheling. In haar werk maakt zij dankbaar gebruik van de kennis op het gebied van de relatie tussen het biochemisch en energetisch functioneren van het lichaam en de vele mogelijkheden die vanuit modern wetenschappelijke invalshoeken beschikbaar zijn. Zij integreert kennis op het gebied van de psychologie, lichaamsgerichte psychotherapie, hechting- en ontwikkelingstheorie, affectieve en interpersoonlijke neurobiologie, mindfulness, energetische geneeskunde, hypnose, kwantumfysica, tantra, yoga en meditatie. Het is haar passie om mensen te re-connecten met de oneindige wijsheid van hun Lichaam, Hart en Ziel en mensen te laten inzien hoe krachtig zij zijn.

Kijk voor meer informatie op www.emocare.nl

Lees meer

Evenementen van EMOCARE Holistische Traumatherapie

Saturday, 13 May. om 09:30
1-day retreat Feminine Touch
EMOCARE Holistische Traumatherapie
Vrouwen workshops 1-Dags retraite Vrouwen Cirkels
Friday, 09 Jun. om 15:00
Voluit Vrouw Zijn - Vrouwenretreat
EMOCARE Holistische Traumatherapie
Vrouwen workshops Meerdaagse retraites Vrouwen Cirkels

Dit zeggen anderen over
EMOCARE Holistische Traumatherapie

Kim Van Waardenburg
Outdoor Healing Circle - ZONNEWENDE & SACRED CACAO

Een bijzondere ochtend voor mijzelf, met andere mooie mensen en intenties

Lees meer
27 June 2022 om 15:50
Lucie De Sera
Outdoor Healing Circle - ZONNEWENDE & SACRED CACAO

Fijne ervaring ook al was het aan het regenen

Lees meer
27 June 2022 om 11:34

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Creativiteit Hartsverbinding
Coach voor jou en je gezin. Ik verzorg coaching, opstellingen en verschillende workshops met oa creatieve bewustwording, ontspanning en rituelen.
Ecstatic Dance
Organisator Ode aan de Yoni Retreat & Ecstatic Dances & dans workshops. Ook betrokken bij Avani Retreat Center
Ritueel Healing Sjamanisme
Persoonlijke en spirituele ontwikkeling - Ontdek de zin van jouw bestaan en creëer een leven vol Liefde, Compassie en Geluk vanuit Innerlijke Vrijheid
Mannencirkels
Wij organiseren mannen cirkels Wat je kunt verwachten: 🧘🏼Meditatie 😤Breathwork ❤️Ruimte om te delen 👉🏻Veel meer Benieuwd? Mail ons! 📍 Langedijk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl