Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Singing circle & Cacao ceremonie, Rotterdam✨

Zaterdag 05 oktober 2024 van 19:30 tot 22:00

Gaia center, Bergwegplantsoen 10z, 3037 SK Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

Deze singing circle & cacao is een magische ervaring. Je mag liefdevolle en helende cacao, mantra zingen samen met live klanken ontvangen! Diep ademenen met ademhalings oefeningen en cacao drinken met een intentie. Je hart en stem openen zich om mantra’s te laten vibreren. Dit allemaal om je compleet onder te dompelen in magische en helende klanken. Ontdek deze verbazingwekkende manier van natuurlijke heling en hoe het je in authenticiteit kan bekrachtigen! De mogelijkheid wordt gecreëerd om een enorme energetische en mogelijk zelfs mystieke reis te ervaren.

Soundhealing heeft het effect om je in een diepe ontspannings staat te brengen, waarbij de helende klanken het lichaam aanzetten tot genezen. De cacao ceremonie helpt je een intentie voor de cirkel te voelen en verbinding te maken met je hart. Dit is een inheemse traditie waarbij de cacao wordt gemaakt met een pure intentie, wat energie is die je kunt voelen wanneer je de cacao inneemt. Hierop volgt het mantra zingen waarbij je hart zich nog meer mag openen. Mantras zijn korte herhalende teksten met een diepe onderliggende intentie en betekenis. Vele bestaan al duizenden jaren en komen uit oude oosterse tradities.

Wat maakt deze dag workshop speciaal?
Yasmin en Jacqueline & Martin (JaMantra) bundelen hun krachten om jullie door een innerlijke reis te begeleiden.

Deze singing circle omvat:
– cacao ceremonie
– zingen
– soundhealing

Je bent van harte welkom om deze magische mini middag retraite mee te maken! Deze wordt begeleidt door Yasmin Fris ( Cacao ceremonie) en Martin Dudok van Heel & Jacqueline Rantong van JaMantra (Mantra begeleiding en soundhealing).

Yasmin Fris is de oprichter van Gaia Center en met veel plezier biedt ze verschillende workshops, cursussen en treatments aan. Deze zijn gericht op het verbeteren van de verbinding met jezelf en elkaar. Ze heeft voor het eerst kennis gemaakt met de werking van cacao in Guatemala. Daar merkte ze dat deze traditie een goede werking had op het hart en een gevoel van geluk opriep! Tijdens haar yoga opleiding merkte ze dat mantra zingen haar een heel fijn gevoel gaf. Met veel plezier zingt ze mee met de mantra’s en zet een fijne en veilige sfeer neer waarin je jezelf kan zijn. Yasmin is Reiki Master, Goddess begeleider, Yoga docent en cacao begeleider.

Martin begeleid de mantra’s muzikaal, is (mantra)zanger en danser. Hij speelt handpan, gitaar, xaphoon, piano en didgereedoo en begeleidt mensen op hun pad vanuit de Zijnsoriëntatie. Toegewijd aan samen inspireren en expressie geven via muziek, dans en stilte, vanuit verbinding en vertrouwen. Bij de school voor Zijnsoriëntatie ontdekte hij de onverklaarbaar bijzondere werking van het vanuit stilte samen mantra’s zingen met hart en ziel en van het met elkaar mee resoneren. Zijn diepe stem resoneert met de warme stem van Jacqueline.

Jacqueline is mantrazangeres en bespeelt diverse handinstrumenten. Haar grootste wens is om met elkaar te verbinden vanuit je essentie en van daaruit bijdragen aan een mooiere wereld. Vanuit haar achtergrond als yoga- & meditatiedocent, werd ze tijdens een yogaretraite gevraagd om mantra te zingen. Daar werd haar liefde voor mantra’s én zingen geboren. Een prachtige manier om vreugde te ervaren en te verbinden met jezelf en elkaar.

JaMantra is de creatieve samenwerking van Jacqueline Rantong en Martin Dudok van Heel.

Datum: 5 oktober
Tijd: (19:15 inloop) 19:30-22:00
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z
Investering: € 25
Abundance ticket: € 35

De aanwijzingen om bij Gaia Center te komen
Gaia Center zit verstopt in het Humanitas/Woonbron gebouw. Je komt binnen via de grote entree met schuifdeuren op de hoek van de Bergweg/Bergwegplantsoen, ga met de roltrap/lift naar de 1e verdieping. Loop vervolgens links langs de receptie rechtdoor tot je bij de liften komt. Ga omhoog tot de 9e verdieping, hier vind je Gaia Center recht voor je.

Zaterdag 05 oktober 2024 van 19:30 tot 22:00

Gaia center, Bergwegplantsoen 10z, 3037 SK Rotterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Alleen al de sfeer en fijne ambiance maakt dat je rustiger wordt.”

Ga mee op reis met de warme klanken en energie van Jacqueline & Martin. Verbinden door zang, stembevrijding, soundhealing & retraites 💖

In samenwerking met

Reviews

Roberto

JaMantra Singing Circle & Soundhealing in Den Dolder✨

Lieve Jacqueline en Martin, Vanuit de grond van mijn hart wil ik jullie beide hartelijk danken voor de lichtstralende en warme singing circle en soundhealing. Dankzij jullie straalt mijn hart met intens mooi en warm licht. Ik kan mijn ware authentieke zelf zijn. Veel liefs, Roberto.

Lees meer

Hanneke Van Doorn

JaMantra Singing Circle & Soundhealing in Den Dolder✨

Een mooi en intiem samen Zijn en samen zingen. De plek droeg ook zeker bij aan deze fijne ervaring. Dank JaMantra ❤️🙏

Lees meer

Sita

JaMantra Singing Circle & Soundhealing in Den Dolder✨

Genoten van een prachtige mantra cirkel. Fantastisch muzikaal duo. De sfeer was heel fijn en de muziek ging door merg en been. Dank jullie wel!

Lees meer

1. Kies je tickets
Welkom

€ 25,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Abundance

€ 35,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Singing circle & Cacao ceremonie, Rotterdam✨

Meer evenementen van JaMantra

Zondag, 17 nov. om 09:45
Retraitedag Bilthoven✨
JaMantra
Mantra zingen Stembevrijding 1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 20 sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Vrijdag, 20 sep. om 15:00
Bondru & Mandala: verbinden met de elementen
De Stormlantaarn
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Vuur Ceremonie
Zaterdag, 07 dec. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | AFRICAN DANCE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Zaterdag, 02 nov. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | AFRICAN DANCE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl