Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Doorbreek ongewenste patronen dmv familieopstellingen - 4 dagen

Woensdag 11 september 2024 om 9:30 tot woensdag 04 december 2024 om 16:30

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Gedurende totaal 4 dagen - 11 september, 9 oktober, 6 november en 4 december van 9:30 — 16:30 gaan we aan de slag met systemisch werk om het patroon wat jij het meenemen uit je familiesysteem, te doorbreken daar te laten waar het hoort.

Een opstelling is een hele krachtige manier om die onderstroom (de verborgen dynamiek) van wat er bij jou speelt, zichtbaar te maken. Wanneer dat wat gezien wil worden, zichtbaar, voelbaar en hoorbaar is drijft je potentieel naar boven en kan jouw energie moeiteloos stromen.

De belevingswereld van het individu wordt bepaald door het familiesysteem van herkomst en het gekozen familiesysteem. Elk familiesysteem kent wetmatigheden. Worden deze wetmatigheden niet gerespecteerd dan ontstaat er disbalans of in systemische termen een ‘verstrikking’. Iedereen binnen het systeem is verantwoordelijk voor de dynamiek in het systeem en dus ook voor de verstrikking. Het systeem heeft zich dan te hervinden om in balans te komen en om de energie weer te kunnen laten stromen. Leden binnen een systeem tot wel 7 generaties terug hebben invloed op het familiesysteem en dus het individu.

WAT ZIJN FAMILIE OPSTELLINGEN?

Met opstellingen, bijvoorbeeld een familie opstelling, krijg je inzicht in het systeem waar je je in bevindt. Opstellingen bieden de mogelijkheid om dynamieken in systemen in beeld te brengen, om nieuwe mogelijkheden en invalshoeken te ontdekken.

Momenteel is het maatschappelijke systeem, het grote geheel waarin wij leven, heel erg voelbaar en merkbaar. Het kan soms voelen alsof de hele wereld op losse schroeven staat. In feite is dat ook zo want onderdelen in ons systeem zijn ontwricht. We weten niet waar de energie naartoe gaat, we proberen hem te controleren maar hebben er in feite geen controle over. Dat is aan de ene kant heel spannend, want het geeft weinig zekerheid. Aan de andere kant ook ontspannend als je mee kan gaan met die die beweging. Wanneer we tegen een beweging in gaan wordt het zwaar.

Het zichtbaar maken van het systeem door middel van opstellingen maakt onderliggende patronen helder. Door dit onder ogen te zien kan de energie stromen waar het hoort en kunnen blokkades overwonnen worden. Als er een ‘verstrikking’ is in het systeem dan is niet alleen een individu verantwoordelijk voor het probleem, maar het hele systeem wat daarmee in verbinding staat is ook medeverantwoordelijk. Door een opstelling ontdek je welke verstrikking er speelt in het grote systeem en wat dat op je reflecteert. De ontwikkeling in het systeem is te vinden in de verbindingen die er binnen en buiten het systeem zijn. Deze worden zichtbaar in een opstelling.

SYSTEEM WETMATIGHEDEN

Elk systeem kent wetmatigheden. Binnen een systeem zijn er een aantal wetmatigheden actief. Worden deze niet gerespecteerd dan ontstaat er disbalans. Het systeem heeft zich dan te hervinden om in balans te komen en om de energie weer te kunnen laten stromen.

DEZE WETMATIGHEDEN ZIJN:

Balans tussen geven en nemen
Volgorde – alle plekken staan in een rangorde ten opzichte van elkaar
Binding – iedereen heeft recht op een plek
Erkenning van roots en historie
Als de balans in het systeem verstoord is, kan dit onder andere leiden tot ontevredenheid, moeite hebben met het nemen van beslissingen, onduidelijkheid, stagnatie van de energie stroom en ziekte.

Een opstelling is een hele krachtige methode om inzichtelijk te krijgen waar de pijnpunten zich bevinden en wat onderliggende patronen zijn in een systeem, bijvoorbeeld je familiesysteem. Door dit onder ogen te zien kan de energie weer stromen waar het hoort en kunnen blokkades overwonnen worden.

Mail of bel gerust voor vragen.

De workshop gaat door bij minimaal 4 personen, ik werk met kleine groepjes, maximaal 10 personen.

Woensdag 11 september 2024 om 9:30 tot woensdag 04 december 2024 om 16:30

Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“De schaduw is een scheppende kracht vanuit het innerlijk die bewust wil worden.”

Centrum voor bewustwording & zelfrealisatie | Centre for self realisation

Het pad naar zelfrealisatie | Jungian psychotherapy

Reviews

Arjen Hakkenberg

Healing drum circle - ontmoeting met je krachtdier

Na een hartelijk ontvangst...uitleg gekregen over de drum healing. Na een intentie te hebben neergezet begeleidde Mireille op de drum ons naar een ander bewustzijnsnivo om daar ons krachtdier te kunnen ontmoeten die ons gidst en ons laat spiegelen en helpt. Na de sessie voelde ik mij fijn,rustig en mocht en weer een stukje heling hebben gekregen. Mooi dat er hierna ook nog volop de ruimte was om te delen. Mireille dank je wel voor je liefdevolle begeleiding.

Lees meer

Lisette Goldman

Familieopstelling

Prachtige ochtend gehad met hele waardevolle inzichten en een veilige sfeer

Lees meer

Bonnie Van de schraaf

Familieopstelling

Ik kom regelmatig bij Mireille, soms als vraagsteller en soms als representant. Elke bijeenkomst is een unieke en intense ervaring die veel inzichten brengen. Mireille zorgt altijd voor een veilige en liefdevolle setting, zodat alles zich kan aandienen. Kortom, een aanrader!

Lees meer

1. Kies je tickets
Doorbreek ongewenste patronen dmv familieopstellingen

Workshop van 4 dagen, 11 september, 9 oktober, 6 november, 4 december, van 9:30 -16:30

€ 380,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Doorbreek ongewenste patronen dmv familieopstellingen - 4 dagen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Kundalini & Cosmic NRGY in Amersfoort - 2 facilitators
Kundalini NRGY by Nancy de Laat & Michelle Kluit
Kundalini activatie Energiewerk Kundalini
Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Kundalini ceremony
Kundalinigroningen
Innerlijke Reis Kundalini Energiewerk
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
TANTRA & MONOGAMY connecting from authenticity & your kundalini flow
Leef vanuit je Hart
Tantra Kundalini Energiewerk
Woensdag, 25 sep. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl