Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

(Sold out) Art of Touch and Rope: Emotional Intimacy through Shibari

Sunday 30 June 2024 om 10:00 tot Thursday 02 January 2025 om 17:30

Yogawieteke, Oosterhamriklaan 261a, 9715 SM Groningen, Nederland

Over dit evenement

❤️ Are you ready to dive into the world of touch and Shibari? Join us for a transformative experience!
🪢~Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari~

>Art of Touch and Rope
Emotionele intimiteit en aanraking worden magisch diep als je werkt met Ropes. In deze workshop gaan we samen op reis om het landschap van fysieke en energetische aanraking, emoties en intenties (verder) te ontdekken.
Binnen Shibari neemt aanraking een centrale plek in. Onze ervaring heeft ons geleerd dat hoe beter en respectvoller de aanraking, en hoe meer we aanwezig zijn, des te dieper de verbinding wordt. Of het nu een tedere handeling is of het aanraken met een zorgvuldig geplaatst touw, het energetische aspect blijft onveranderd. De intentie achter onze aanraking stroomt door alles heen en is zo voelbaar. Daarin zit de magie van diep verbinden.

>Consent
De kunst van het aanraken omvat het begrijpen en eren van de comfortniveaus en
voorkeuren van anderen. Toestemming zorgt ervoor dat aanraking door alle betrokken partijen als positief wordt ervaren. Consent en duidelijke grenzen maken het juist makkelijker om elkaar te kunnen vertrouwen en je over te kunnen geven aan het moment zowel als gever als ontvanger. Omdat de workshop een hele dag duurt is er ruimte om verschillende partners te ontmoeten als dat voor jou kloppend voelt waarbij afstemming in consent nadrukkelijk ruimte en aandacht krijgt.

>Wat kun je verwachten?
Kunst van aanraking: Een magische reis door de kunst van aanraking, hoe je in de meest subtiele aanraking de meest diepe ervaringen kunt hebben, maar ook hoe je zenuwstelsel werkt en hoe je meer pleasure kunt ervaren in een aanraking.
Energie: Een intieme blik op hoe energetisch werk zich door aanraking en touw kan verspreiden, en hoe dit diep in ons emotionele landschap doordringt.
Consent:Technieken om persoonlijke grenzen te respecteren en via bewuste toestemming iedere aanraking vanuit liefdevolle intentie in contact te brengen.
Sessie: Verdiepende sessie, en stappen hoe je die kan creëren, waarin we samen de kracht van energetische verbindingen verder ontdekken.

>Doe mee aan onze reis in de wereld van aanraking en Shibari! Ontdek met ons de kunst van aanraking en Shibari, met respect, consent en een open hart. Of je nu nieuwsgierig bent naar energetische aanraking, gefascineerd door Shibari, of simpelweg verlangt naar diepe verbinding met jezelf en anderen, deze workshop is perfect voor jou. Samen maken we een verrijkende reis die je perspectief verruimt en je hart opent.

>Of je nu alleen komt of met een partner, je bent van harte welkom zoals je bent. We bieden een omgeving waarin je op jouw eigen manier kunt verbinden. Authentiek blijven en luisteren naar je innerlijke stem staan centraal. We zijn gepassioneerd om je hierin te begeleiden. Of je nu ervaring hebt met Shibari of niet, deze workshop biedt waardevolle inzichten in aanraking als middel tot diepere verbinding. Als je al ervaring hebt, kun je je technische vaardigheden verfijnen, maar dat is niet het hoofddoel. Als Shibari nieuw voor je is, ben je meer dan welkom. Zelfs met eenvoudige touwtechnieken kun je diepe verbindingen ervaren. Onze workshops zijn toegankelijk en draaien om contact en plezier, zodat je in het moment blijft en volop voelt, zonder verstrikt te raken in gedachten. Doe je mee?

Datum: Zaterdag 22 juni 2024
Plaats: Groningen, Yoga studio Wieteke,Oosterhamriklaan 261a
Tijd: 10:00-17:30
Investering in jezelf: 88,-
Language: Duo English and or Dutch, depending on participants. Our main language is energies anyway, so we will help you feel comfortable.
Intimacy: If you're looking for a safe space without explicit sexuality, you're in the right place. We tie with care, keeping (at least a minimum of) clothing for your comfort and security.

“Marco en Ymke zorgen voor een prachtige veilige ruimte waarin je Shibari op een leuke en liefdevolle manier kan ontdekken.” ~Julien Freyer

>Meenemen:
Waterfles, lunch, notitieboekje, touwen als je die hebt, schapenvachtje of eigen kleedje voor over de yogamatjes (er zijn een paar matrasjes), er is thee, lekkers en warme soep.
>>Secure your spot now and embark on a journey of deep connection and self-discovery<<

Marco
www.senseyourbody.nl
Al meer dan 10 jaar is Marco bezig met een reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De oneindige mogelijkheden die het leven te bieden heeft, blijven voor hem een bron van inspiratie en verwondering. Hij is een zoeker, een reiziger, een mijnwerker naar de diepere lagen van wat ons drijft tot een transformatieve en authentieke expressie. Bewust en geaard, sterk en medelevend, respectvol en volledig aanwezig in het moment met ruimte voor speelse humor. Hij houdt ervan om onbekende gebieden te verkennen, nieuwe verbindingen te leggen en een beetje liefde met de wereld te delen, want daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken.

Ymke
www.intimacyalchemy.nl
Op een pad van transformerende magie is Ymke een vrouw met een puur open hart. Ze zal je uitnodigen met gratie, bewustzijn en een glimlach. Met een sterke intuïtie en haar vrouwelijke aanwezigheid creëert ze liefdevolle heilige ruimtes waar je je veilig, gezien, gevoed en vastgehouden voelt. Als een gepassioneerde tantrica ondersteunt ze je graag om de moed te hebben om hoofdstukken van je leven te openen door lifeforce energies toe te laten. Ze belichaamt het geschenk van intimiteit met jezelf en anderen en zal je laten zien hoe we elke dag ons licht een beetje meer kunnen laten schijnen om van de wereld een mooiere plek te maken.

📣Van 13-17 sept geven wij een prachtige retraite in Overijssel. Kijk op mijn website voor meer informatie www.intimacyalchemy.nl en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Sunday 30 June 2024 om 10:00 tot Thursday 02 January 2025 om 17:30

Yogawieteke, Oosterhamriklaan 261a, 9715 SM Groningen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Marieke Gras

Cacao & Kundalini activation

Wow wat een krachtig veld weet Ymke elke keer weer neer te zetten. Het is al voelbaar als je haar fijne ruime binnenkomt. Het is zo'n veilige plek waar al het echte en rauwe naar boven mag komen om doorvoeld te worden. Ik voelde me zooooo gedragen. Ik ben vandaag na de sessie van gisteravond weer echt een beetje high on my own supply, het veld lijkt nog een soort van na te trillen in en om mij heen. Dankjewel lieve Ymke!

Lees meer

Remco Baar

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Marco & Ymke hebben een prachtige retraite neer gezet. De locatie was heel erg fijn, en op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. Zo vanuit het gebouw de heide op en de bossen in. Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en heel erg lekker gekookt en gebakken. Marco & Ymke leven en ademen de Tantric Shibari. Hun assistente Anke al net zo. De toegepaste oefeningen, hoe groot of klein ook, alles met aandacht en gericht op de Art to Trust and Surrender. Steeds weer deelmomenten met aandacht en tijd voor alles wat oppopte, ook tussendoor waren Marco, Ymke en Anke zeer beschikbaar voor ons als deelnemers en ook onder de deelnemers was kennis en kunde in huis om elkaar op te vangen en begeleiden. Ik vond het samenspel tussen de deelnemers, hoe stoer of kwetsbaar dan ook heel erg mooi. Marco & Ymke bewogen zich steeds tussen de verschillende sessies door met aandacht voor de mens en tips and tricks voor het knopen. Met o.a. de persoonlijke aandacht, liefde, beschikbaarheid en ook het delen van hun eigen emoties hebben Marco, Ymke en Anke een hele veilige bedding neergezet waardoor elke deelnemer zich helemaal kon openen.

Lees meer

Caroline Smit

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Ik dacht altijd "Shibari, dat is niets voor mij” en toch gooide ik mezelf in het diepe omdat een vriend mij gevraagd had mee te gaan. En mijn instelling ook een nieuwsgierige is van "eerst zelf ervaren, dan pas weet je wat het is" De gedachte en aanname die ik had was “dat is toch iets uit de BDSM-hoek en daar heb ik echt niets mee...” Maar nu weet ik het! De Shibari op de manier hoe Ymke en Marco het brengen is waanzinnig! Een tantrische verdiepende lichaamsgerichte manier om jezelf beter te leren kennen. Ik kwam oude patronen tegen en daardoor weer inzichten. Ik ging langs allerlei emoties en kon ze expressie geven waardoor er weer meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn adem, mijn mind…Na zo’n release ervaring wat de touwen met mij doen kom ik in een bliss gevoel. Van weer diepe liefde kunnen voelen voor mezelf, mijn leven, het Leven…Zoveel dankbaarheid en vreugde gevoeld en alles in mijn lichaam weer zo stromend Het was heerlijk en intens! Ymke en Marco belichamen de Shibari zelf. Staan gelijkwaardig voor de groep, zijn puur en echt. Hebben zelf veel doorvoelt en doen dat nog steeds… Ik ben onder de indruk van hun samenwerking. En hun demo’s zijn prachtig om te zien en waarachtig. Ze laten zichzelf zien! Je wordt hierdoor nog meer uitgenodigd om jezelf ook in te brengen met alles wat er in je leeft en je over te geven aan de touwen, het knopen, het voelen, het leven…Zij zorgen voor zoveel veiligheid en verbinding wat maakt dat ik mezelf totaal kon laten zien. Met ruimte voor humor, kwetsbaarheid delen, spelen, en ze doen zelf ook mee wat heel fijn is. Ik ging vervuld naar huis. Heb genoten van de warme en persoonlijke plek in de natuur, het lekkere eten, de groep met gelijkgestemde mensen jong en oud door elkaar. Allemaal met dezelfde intentie: "Jezelf nog meer leren kennen, verdieping, verbinding, het aangaan van het onbekende in vertrouwen en met overgave. En ook het letterlijk aangaan van je levenslust, je seksuele energie sensualiteit en gevoeligheid

Lees meer

1. Choose your tickets
Woman ticket~ Art of Touch and Rope

10:00-17:30 en in de avond vrije toegang Tantric Ropejam 19:00-22:00

€ 88,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Man Ticket~ Art of touch and Rope

10:00-17:30 en in de avond vrije toegang Tantric Ropejam 19:00-22:00

€ 88,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Koppel Ticket ~ Art of touch and rope

10:00-17:30 en in de avond vrije toegang Tantric Ropejam 19:00-22:00

€ 175,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
(Sold out) Art of Touch and Rope: Emotional Intimacy through Shibari

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Thursday, 25 Jul. om 20:00
Zoom call ~ Retraite www.tantrashibari.nl ~ Art of trust and Surrender
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Meerdaagse retraites
Thursday, 05 Sep. om 09:30
Personal sessions with Intimacy Alchemy sept-dec 2024
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini activatie Massage
Monday, 09 Sep. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini
Friday, 13 Sep. om 20:00
Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender 4 DAYS
Intimacy Alchemy
Tantra Meerdaagse retraites Shibari

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 19 Sep. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Conscious Sexuality Playfulness
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Sunday, 06 Oct. om 12:45
Tantra Workshop | Desires & Boundaries
Mandira
Tantra Authentic Relating Conscious Sexuality
Monday, 30 Sep. om 19:30
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl