Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantrische Ontdekkingsavond

Monday 22 April 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Wil je je tenen eens dippen in het vijvertje van tantra? Of liever gezegd, in de oceaan die dit pad kan zijn? Kom gezellig naar deze Tantrische Ontdekkingsavond waarin we op een laagdrempelige manier contact maken met onszelf, elkaar en de expansieve staat die we kunnen bereiken.

Tantra kan ons allerlei handvatten geven om het leven voller te gaan ervaren en er vrijer in te bewegen. Om te spelen en te genieten, te leren en te groeien. Het is een pad waarin we gevoeliger leren te zijn en vertragen, als manier om diepere intimiteit te bereiken met onze ervaring. Oftewel: het kan helpen accepteren, waarderen en zelfs genieten van elk moment waar we ons in bevinden – alleen en met een ander.

Op 22 april kun je proeven aan verschillende tantrische structuren, meditaties en lichaamswerk. Aan hoe wij als levendige wezens zowel ontwapenend als krachtig kunnen zijn, magisch en kwetsbaar. Op deze avond zullen we oefenen met beweging / lichaamswerk, meditatie, delen en aanraking. Geen enkel onderdeel is verplicht en we houden rekening met ieders grenzen. Er zal deze avond geen bloot of seksualiteit plaatsvinden.

Deze avond is een workshopavond op zichzelf, en tegelijkertijd een teaser voor de tantrische evenementen van de School voor Verwondering (de nieuwe opleidingstak van Play). Twijfel je bijvoorbeeld over een basiscursus of een introductieretraite? Kom kennismaken, ervaren, vragen stellen of voorzichtig in een hoekje meedoen. Je kunt komen om te proeven aan het onderwerp en met onze manier van werken. We zullen ook wat vertellen over de School voor Verwondering en er is gelegenheid om ons alles te vragen wat je je nog afvraagt.
⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

PRAKTISCH

(UPDATE: deze avond wordt niet meer gegeven door Laura, wel door Bart-Jan)

Door: Bart-Jan Dokter
Voor: Speelse 20’ers en 30’ers. Of je nou ervaring hebt met tantra of niet: je bent welkom! Je mag ook gewoon komen als je vooral zin hebt in een fijn avondje :-)

Tijden:
- Inloop om 19.00 uur
(Fijn als je om 19.15 uur aanwezig bent, zodat we op tijd met de workshop kunnen starten; vanaf 19.30 uur zit er niemand meer bij de deur om je binnen te laten, dus later aansluiten is niet mogelijk)
- Workshop van 19.30 tot 22.00 uur
- Chill space van 22.00 tot 22.30 uur

Locatie:
De cursus wordt gegeven op de PLAY locatie aan de Kanaalweg 84A in Utrecht.
Een kwartier lopen vanaf station Utrecht Centraal en je kunt gratis parkeren kan naast het gebouw: https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!) Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

Tickets:
Je kunt een kaartje kopen via Hipsy of (als er nog plek is) aan de deur.
Kosten: €19,- (inclusief onbeperkt thee, water en wat lekkers). Of één strip van je PLAY strippenkaart. Ook bij een strippenkaartreservering rekenen we je op je komst en gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over Bart-Jan
Bart-Jan bewandelt meer dan 10 jaar met enthousiasme het Tantra-pad. ‘Wat ik zo fijn vind aan Tantra is dat het je een breed scala aan ingangswegen biedt om onderzoek te plegen naar hoe en waarom je beweegt. Het meer en meer bewust worden van mezelf in alle facetten heeft er toe geleid dat ik een veel vrijer en rijker mens ben geworden. Minder leven vanuit angst, meer staan voor wie ik ben, meer zien hoe groots en wonderlijk het leven is.’ In zijn dagelijks leven is hij begeleider van tantra- en massage-workshops, masseur en hoofdman van Stichting PLAY! www.playcommunity.nl

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dansavonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Over Freedive:
Freedive (onderdeel van Play Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan! Freedive events zijn natural high: zonder alcohol of drugs.

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

De School voor Verwondering

Reviews

Gilius Kreiken

Het Play-Koor!

Fantastisch! Breath in, sing out. Wat een heerlijke levendige manier om meer zelfexpressie te ervaren. En wat een kneitergoeie begeleider is Tom. Kan het niet groot genoeg aanraden!

Lees meer

Gilius Kreiken

Play Utrecht: Knuffelcafé!

Heel fijn! De begeleiding was heel gedragen en kundig, programma was mooi en de open space was heerlijk! Wmb mag de open space langer zijn. Liefs!

Lees meer

Daniël Van der Waals

Play Utrecht: Knuffelcafé!

Erg ontspannende avond met leuke mensen.

Lees meer

Tantrische Ontdekkingsavond

Meer evenementen van Play Utrecht

Thursday, 30 May. om 19:15
Play Utrecht: Contact Improvisatie
Play Utrecht
Contact Improvisatie Verbinding Movement
Monday, 03 Jun. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen op Bart-Jan's verjaardag!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Tuesday, 04 Jun. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Friday, 07 Jun. om 19:15
Play Heart: De Ladder
Play Utrecht
Relaties Tantra Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Saturday, 29 Jun. om 13:45
Play & Freedive: Het Fort Feest!
Play Community
Creativiteit Playfulness Festivals
Saturday, 01 Jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Saturday, 22 Jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl