Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Friday 21 October 2022 van 19:00 tot 22:00

Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, 7207 GN Zutphen, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij de Sacred Friday EARTH op vrijdagavond 21 oktober 2022 !

Een ceremonie, georganiseerd en begeleid door Elisabeth Metselaar (Vertrouwen in Liefde).
De inhoud van de avond is in samenwerking met muzikante/zangeres Maartje Knuiman.

Na het WATER element geëerd te hebben in juni en VUUR in september, gaan we vanavond met elkaar de AARDE in, de AARDE eren en ons lijf, onze eigen aarde. Oktober, het najaar, de tijd van cocooning komt er aan, van terug naar binnen, in jezelf, voelend, rustend, reflecterend. De herfst waarin de bladeren vallen en het een tijd is van loslaten. De hele ceremonie is afgestemd op deze elementen.
(N.B: na deze ceremonie, organiseer ik óók een Sacred Friday AIR (vrijdagavond 18 november 2022) én een Sacred Friday CHRISTMAS in december ❤ , houd de evenementen in de gaten!) --> Zie Hipsy events op mijn Hipsy pagina 'Vertrouwen in Liefde': Tickets zijn al in de verkoop! )

Laat je werkweek los en verwen jezelf 3 uren lang met de lekkerste ceremoniële 100% cacao uit Peru, microdosing met magic truffels, prachtige live muziek (heartsongs & mantra's) gespeeld en gezongen door Elisabeth Metselaar in samenwerking met Maartje Knuiman, dans/beweging, ontspanning(soefeningen) en rituelen rondom dit prachtige element AARDE.

Elisabeth heeft samen met Maartje een live healing concert gemaakt, volledig afgestemd op het element AARDE. Alle liedjes zijn zorgvuldig gekozen en worden live voor en met jou gespeeld & gezongen.


Locatie:
Het Middenhuis in Leesten (Zutphen)
Fie Carelsenstraat 32, 7207 GN Zutphen


Programma van de avond (De ceremonie duurt 3 uren) :

18:40 uur
Inloop. Dit is de tijd om je matje op een fijne plek neer te leggen, een kopje thee in te schenken en het je gerieflijk te maken 🙂
19:00 uur
We starten de avond met aankomen/landen, om vervolgens de ceremoniële cacao te drinken, tegelijk met het innemen van een microdosering van 1 gram Magic Truffels.
Tijdens het inwerken van de cacao & truffels ontvang je een prachtig concert met de mooiste heartsongs in het element AARDE, gespeeld en gezongen door Elisabeth & Maartje ❤️
Elisabeth & Maartje hebben wederom een repertoire van (nieuwe!) prachtige liedjes voorbereid. Dit concert is volledig op het thema 'AARDE' afgestemd / gespeeld / gezongen. Maartje op gitaar/drum en Elisabeth op harmonium/drum. Alle liedjes worden live gespeeld & gezongen voor je en met je. We gaan namelijk ook samen zingen. Rondom het muziekconcert zijn er oefeningen binnen het thema AARDE die we doen met elkaar. Je ontvangt ontspanningsoefeningen, meditatie, we doen met elkaar een ritueel rondom het thema.
Kortom: het element AARDE zal gedurende de hele avond voelbaar zijn in de ceremonie.
21.40 - 21:45 uur
We doen een check-out met elkaar en sluiten gezamenlijk de ceremonie.
22.00 uur
Einde van de sacred friday flow.
Ontspannen en in verbinding met jezelf ga je naar huis en je weekend in.


Wat neem je mee:
- Een matje om op te zitten
- Een dekentje
- Trek comfortabele kleren aan om in te bewegen / liggen
- Een flesje water om tussendoor te drinken (bij het drinken van cacao is het belangrijk dat je genoeg water drinkt, omdat cacao een vochtafdrijvende werking heeft)

=================================================

Hieronder informatie over Cacao 100% en Magic Truffels :

Wat is:
** Ceremoniële cacao: rauwe cacao uit Peru is hart openend en helpt je openen voor de liefde voor jezelf en de wereld om je heen. Het is gerespecteerd als een heilig plantmedicijn uit Zuid-Amerika. Na het drinken is het belangrijk genoeg WATER te drinken, aangezien cacao een sterk ontgiftende werking heeft.

** Microdosering (truffels) : Bij microdoseren neem je een kleine​​ hoeveelheid psychedelica (magic truffles) in, waardoor je niet​ gaat trippen, maar toch de heilzame werking van het middel ervaart. We nemen 1/15 deel (oftewel 1 gram per persoon) van een gewone dosering truffels en daardoor is er een subtiel hartopenend effect voelbaar. Microdoseren uplift je stemming, je creativiteit en het opent je hart. Microdosering met psilocybine heeft door studies aangetoonde positieve effecten gehad op gevoelens van angst en neerslachtigheid en we benaderen het in de ceremonie als een heilig hart-medicijn. ​


=======================================================

!!!!!! Contra - indicaties cacao / microdose !!!!!!!!
Lees deze contra-indicaties goed door.
(Dit is op verantwoordelijkheid van de deelnemer aan de Sacred Friday Flow)
(Let op: Wanneer één of meer van de contra-indicaties gelden voor jou, kun je GEEN truffels nemen)


Gebruik GEEN​ magic truffels of andere geestverruimende middelen in de volgende gevallen:

Lichamelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen:
- hartklachten
- hoge bloeddruk
- nieraandoeningen


Geestelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen
- Bij bepaalde ernstige instabiele geestelijke aandoeningen zoals: schizofrenie (of aanleg hiervoor), psychose, bipolaire stoornis en symptomen van borderline, wordt het gebruik van Magic Truffels afgeraden.


Zwangerschap en borstvoeding
- Zwangerschap en het geven van borstvoeding zijn tevens een contra-indicatie voor het gebruik van Magic Truffels


Truffels, medicijnen en drugs (lees dit goed door)
- Truffels gaan NIETsamen met een aantal medicijnen waaronder anti-depressiva, medicatie met SSRI en MAOI.
- Truffels gaan NIET samen met Tramadol en gaan NIET samen met Lithium.
- Benzodiazepines zijn 'benzo’s' of 'pammetjes' ---- zoals bijv. Diazepam en zijn rustgevende medicatie. Deze groep medicatie geeft een licht verhoogd risico en kunnen ervoor zorgen ervoor dat de truffels minder goed werken.
(Wanneer je besluit je medicatie af te bouwen en/of te stoppen hou er dan rekening mee dat dit een intensief en soms lastig proces kan zijn waarbij ondersteuning van een specialist nodig is. Neem altijd eerst contact op met degene die de medicatie voorschrijft, om te overleggen of het mogelijk is om truffels te gebruiken!! )
- Neem bij medicijngebruik altijd contact op met je apotheek om te informeren of die betreffende medicatie te combineren is met Psilocybine. Dit is je verantwoordelijkheid als deelnemer aan de Sacred Friday Flow
- Truffels, alcohol en of drugs mogen NIET in combinatie met elkaar gebruikt worden. (Het combineren van verschillende soorten drugs brengt over het algemeen grote(re) risico’s met zich mee.)
- Voor de zekerheid en de juiste mindset & voorbereiding, is het advies om 7 dagen vooraf helemaal geen drugs te nemen en na afloop minimaal 72 uur te wachten voor je weer iets neemt.


N.B - Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om contact op te nemen met de organisator van dit evenement om overleg te plegen over mogelijke contra-indicaties. Organisator van dit evenement is niet verantwoordelijk voor mogelijke gevolgen van keuzes op basis van genomen risico's.

Let op: Op dit evenement is geen restitutie mogelijk. Als je onverhoopt niet kunt komen, probeer dan je ticket te verkopen ( tip: Facebook pagina's voor evenementen )

Friday 21 October 2022 van 19:00 tot 22:00

Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, 7207 GN Zutphen, Nederland

Over de organisatie

“Verbonden met mijn hart, help ik je verbinden met het jouwe”

Vertrouwen in Liefde organiseert muzikale evenementen vanuit het hart. Live muziek: (Huiskamer)concerten, Sacred Fridays & zondagochtend - ceremonies

Vertrouwen in Liefde - Elisabeth Metselaar

Reviews

Willem Kienhuis

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Mag het ook zo zijn dat ik helemaal geen woorden kan vinden om die twee prachtige vrouwen met hun fluwele stemmen en verbindende uitstraling de cosmos in te prijzen?

Lees meer

Jan Klabbers

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Het was een mooie, intieme en stromende avond. Heldere klanken namen ons mee in de water energie. Licht in dromenland

Lees meer

Cliff Molewijk

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Het was een bijzondere avond. Ik was verrast door de mooie samenzang. Ik waande mij op het water wiegend door de golven. In vertrouwen loslaten en drijven. Mijn lichaam reageerde als vanzelf. Ik voelde beweging binnen in mij ontstaan. Een dieper contact met mezelf is het resultaat. Dankbaar voor dit grote cadeau!

Lees meer

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 20 Jun. om 19:30
Despacho Ceremonie & Mantra Singing Circle
Magic Mantra's
Mantra zingen Equinox/Zonnewende Zangcirkel
Friday, 21 Jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Friday, 16 Aug. om 15:00
Bhaktifestival 2024
BhaktiFestival.nl
Kirtan Mantra zingen Festivals
Friday, 12 Jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl