Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Healing Retreat - Energie in balans - Mannelijke energie

Saturday 20 April 2024 van 10:00 tot 17:00

Kerkdriel, Nederland

Over dit evenement

Op zaterdag 20 april is de Healing Retreat dag - Energie in balans - Mannelijke energie.

Tijdens Energie in balans, behandelen we de twee vormen van energieën die in ons systeem zitten, namelijk mannelijke en vrouwelijke energie. Dit thema is eventueel te volgen in twee dagen: 16 maart & 20 april of afzonderlijke van elkaar.

Of je nu man of vrouw bent, we hebben zowel de mannelijk als vrouwelijke energie in ons. In de basis is het zo dat de vrouw meer vrouwelijke energie heeft en de man meer mannelijke energie. Ook wel bekend als de Yin & de Yang, of de maan en de zon. Wanneer voel je nou dat beide energieën in jou in balans zijn, waar bestaat de vrouwelijk en mannelijke energie uit en hoe herken je deze in jou. Wanneer zijn ze uit balans en zit je meer in de mannelijke of vrouwelijke. Tijdens de Healing Retreat dagen ‘Energie in Balans’ gaan we op reis naar deze energieën.

20 april – Energie in balans – Mannelijke energie.
Mannelijke energie omvat eigenschappen die vaak geassocieerd worden met het mannelijke, zoals daadkracht, assertiviteit, analytisch denken en een lineaire benadering van doelen. Het vertegenwoordigt een actieve, gerichte en doelgerichte aanpak van het leven, in tegenstelling tot de meer cyclische aard van vrouwelijke energie. Mannelijke energie wordt vaak geassocieerd met de zon en symboliseert kracht, vastberadenheid en het vermogen om te manifesteren. Het streven naar evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energie is van cruciaal belang voor een holistische benadering van persoonlijke en collectieve groei.

Gedurende deze dag zal je vanuit observatie, het innerlijke voelen en waarnemen op ontdekking gaan naar jouw mannelijke energie. De dag bestaat uit een ochtend en middag programma waarbij de ochtend in het teken staat van inzichten verkrijgen en de middag in het teken van het vormgeven van jouw inzichten, ofwel het doen.
Een praktische en helende dag om meer inzicht en ervaring te krijgen over jouw eigen systeem, welke plek neem jij in ten aanzien van jouw mannelijke energie, hoe is jouw gevoel en de balans tussen hoofd en hart. Kom weer in balans en ontmoet jouw eigen heilige mannelijke energie.
De elementen die we deze dag gaan ervaren zijn: meditatie, visualisatie, zachte yoga houdingen uit de restorative yoga en creatieve technieken voor het vormgeven van jouw innerlijke wereld. Van ‘Zijn’ naar ‘Doen’.

Ga jij mee op ontdekking naar jouw mannelijke energie?
Zaterdag 20 april van 10.00 tot 17.00
Locatie: Kerkdriel (exacte locatie ontvang je na aanmelding)
Tickets: 1-daags ticket €120,- / 2-daagse ticket: €199,- (16 maart & 20 april)
Inclusief: thee, koffie, water met lekkers en een verzorgde lunch.

Óok op ontdekking naar jouw vrouwelijke energie?
Met het thema Energie in balans gaan we ook in op de vrouwelijke energie. Deze dag vindt plaats op 16 maart van 10.00-17.00 uur in Kerdriel. Wanneer je beide dagen aanwezig bent, koop dan het 2-daagse ticket van €199,- Meer info vind je op de event pagina van Healing Retreat - Energie in balans - Vrouwelijke energie.


Wij ont-moeten je graag!

Liefs, Eugenie & Kimberlij


Saturday 20 April 2024 van 10:00 tot 17:00

Kerkdriel, Nederland

Over de organisatie

“Vanuit rust, stilte en overgave hoor jij jouw innerlijke stem”

BlueSoul helpt je met de reis naar innerlijke rust en een leven vanuit je hart. Door Restorative Yoga, Energetisch werk, Healing en Coaching sessies.

Reviews

Sanne

Healing Retreat - Ik voel me veilig om te zijn

Wat een bijzondere dag was dit. Ik kon last minute nog aansluiten & ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Mooie setting, fijne energie, lieve mensen. Mooi hoe alles aan het thema werd gekoppeld. Het was nieuw voor mij - vond het daarom toch ook wel wat spannend, maar ik voelde me welkom en kon me er steeds beter aan overgeven, dank jullie wel. En de lunch was heerlijk! :)

Lees meer

Natashja Van der Kammen

Healing Retreat - Ik voel me veilig om te zijn

Mooie setting, liefdevol gebracht en de diepte in wat veel losmaakte✨💖🙏🏻

Lees meer

Irene Vos

Healing Retreat - Ik voel me veilig om te zijn

het is altijd weer een zeer ontspannen en inzicht gevend feestje 🥳 voor jezelf 🙏🏽met/bij Eugenie en Kimberlij! : een body scan meditatie, restorative yoga, klankschalen, geur beleving, chakra steenlegging, en een begeleide meditatie reis met klank beleving. Zij maken er samen , in een perfecte combinatie door hun helende energie, een hele mooie serene en fijne belevenis van, op een prachtige Lichte sfeervolle locatie 👌🏽😊💫🙏🏽

Lees meer

Healing Retreat - Energie in balans - Mannelijke energie

Meer evenementen van BlueSoul

Wednesday, 29 May. om 09:00
Ochtendyoga
BlueSoul
Yoga Meditatie Mindfulness

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 12 Jul. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Wednesday, 12 Jun. om 19:00
Zelfgenezend Vermogen: serie van zes thema-avonden
Zelfgenezend Vermogen
Lichaamsbewustzijn Bewustzijnsontwikkeling Energiewerk
Saturday, 08 Jun. om 10:00
Songs of the Heart - One Day Yoga & Mantra Retreat
DoorYoga
Mantra zingen Yoga 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl