Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Stembevrijding workshop

Friday 05 April 2024 van 19:30 tot 22:00

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over dit evenement

In een veilige setting ontdek en onderzoek je jouw stem op speelse en bevrijdende wijze. Jouw stem kan je helpen te helen!

Er worden krachten ontwikkeld om blokkades, spanningen en emoties in beweging te zetten en op te lossen. Het gebruik maken van jouw stem tijdens spreken en zingen kan veel bij je teweeg brengen. Je laat jezelf letterlijk zien en horen. Belemmerende overtuigingen kunnen daarbij opspelen.

In een workshop stembevrijding oefen je samen in de groep met 'zingen vanuit je essentie'. Vanuit korte meditaties maak je contact met dat wat er in je leeft en zet je dit om in klank. Lichaamsgerichte oefeningen, zangspelletjes en het zingen van mantra's helpen je op weg om de innerlijke klanken te laten stromen. Ervaar hoe de gezamenlijke vibraties je dragen en raken.

Nieuwsgierig naar de boodschap van jou stem? Meld je aan en doe mee. Je hoeft geen ervaring te hebben met zang om mee te kunnen doen.

De kosten van deelname zijn € 35,00 per persoon, inclusief een kop kruidenthee. Deze workshop wordt verzorgd door Gemma.

Friday 05 April 2024 van 19:30 tot 22:00

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over de organisatie

“Discover YOUR nature! ”

BloteVoetenPark Brunssum creëert een bewuste verbinding met de natuur, jezelf & anderen door activiteiten, events, workshops & themawandelingen.

Reviews

Elke

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Magische ervaring waar je letterlijk en fïguurlijk het sprankelende licht ziet. In je geest in de talloze lampjes,fakkels,lichtkettingen en kleurrijke lichtballen doorheen het bos maar ook op de warme stenen zien fonkelenen je hart tot t diepste beroeren. Het is zeer toegankelijk en voor iedereen goed te doen kwa warmte en als je het niet leuk zou vinden in de zweethut is er voldoende om toch een geslaagde avond te hebben jacuzzis saunas en lekker eten en massage alom. waterfantasietjes en natuurwater waar je terwijl je drijft; onder een ganzenvlucht terecht komt terwijl je naar de sterren kijkt en 1 wordt met jezelf en de natuur... Niets te verliezen enkel te winnen. Afsluiten met live muziek in een vuurcircel omringd door warme mensen en wellicht nieuwe vrienden. Aanrader en ik ga zeker meerdere evenementen bij hen volgen aangezien je ruim gratis kan parkeren en de mensen het een warm veilig nest maken. Wij zijn de dag erna terug gegaan voor heerlijke verse menu in de cozzy corner in het zonnetje, alsof we in het franse paradijs waren. Deze mensen en hun werk-familie zijn echt schatten die het goed met je voor hebben op een paradijselijje plek in het groen. Ps= op 1min. Rijden zit een officieële gratis camperplek En er is zeker ook voor een paar dagen wat te doen in de omgeving zowel aktief als relaxt. Wij hebben HEERLIJK geslapen!

Lees meer

Ludo Nuijens

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Heerlijke ontspannen avond gehad in een fantastisch mooie omgeving.

Lees meer

Mischa Hamers

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Top verzorgt door een enthousiast team vanuit het BloteVoetenPad. Fijne groep mensen die allemaal genoten hebben van een heerlijke lente avond in de natuur. De sauna's waren heerlijk op temperatuur net als de hottubs. Eten was met zorg bereidt en meer dan voldoende. fijn waren de nootjes, het fruit en de zoute stengels gedurende de hele avond. De zweethut ceremonie was een perfecte aanvulling. Uitnodigend, veilig met fijne klanken. Ben er graag weer bij op het najaar!

Lees meer

Stembevrijding workshop

Meer evenementen van BloteVoetenPark Brunssum

Wednesday, 24 Apr. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie
Thursday, 02 May. om 19:30
Workshop Persoonlijke Positiviteit
BloteVoetenPark Brunssum
Persoonlijke Ontwikkeling Psychologie
Thursday, 16 May. om 19:00
Familieopstellingen groepsworkshop
BloteVoetenPark Brunssum
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling Systemisch werk
Thursday, 23 May. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 28 Apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Thursday, 20 Jun. om 20:00
Neem je borsten in eigen handen!
Centrum voor Vrouwen - Claudia van het Kaar
Vrouwen workshops Gezondheid Vrouwencirkels
Friday, 15 Nov. om 15:00
Uria Tsur :: Vocal Freedom Weekend Amsterdam
HeartFire.nl
Stembevrijding Kirtan Stemexpressie
Tuesday, 30 Apr. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl