Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yoga Creatieve vakantie Frankrijk / Chateau Le bocage

Zondag 04 augustus 2024 om 16:00 tot zondag 11 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over dit evenement

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en omarm de rust en revitalisatie tijdens onze Yoga vakantie en creativiteit retraite - een investering in jezelf met onmetelijke positieve rendementen.

In het hart van het betoverende Frankrijk, in de serene omgeving van onze Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk, ontvouwt zich een unieke ervaring. Hier dompelen we je onder in de geneugten van verschillende yoga stijlen, zoals Hatha yoga, flow yoga, yin yoga en Tibetaanse yoga, geleid door bekwame docenten die je begeleiden op je reis naar innerlijke balans.

Begin je dag met een verfrissende ochtendsessie van yoga, waar ademhalingstechnieken en asana's samenwerken om je lichaam te versterken en je geest te kalmeren. Voel hoe spanningen wegvloeien en ruimte ontstaat voor een diepere verbinding met jezelf.

Maar deze vakantie biedt meer dan alleen yoga; je hebt de vrijheid om je dagen te vullen met creatieve expressie. Van schilderen tot boetseren en het creëren van een levensketting van edelstenen, een mindfulness traject waarbij wij een reis maken van ons hoofd naar ons hart, elke activiteit nodigt je uit om je innerlijke kunstenaar te verkennen.

Na een smakelijke lunch heb je de mogelijkheid om verder te gaan met je creatieve avontuur of te genieten van de prachtige omgeving tijdens een rustige wandeling of fietstocht. Laat je zintuigen genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen terwijl je jezelf helemaal onderdompelt in het moment.

In de namiddag vervolg je je yogareis met verdiepende sessies, waarin nieuwe houdingen en technieken worden verkend en geïntegreerd. Ontdek de kracht van aarding, concentratie en innerlijke kracht terwijl je jezelf uitdaagt, zowel mentaal als fysiek.

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of pas begint aan je reis, onze yogalessen zijn toegankelijk voor alle niveaus, met aandacht voor zowel beginners als gevorderden.

Alles wat je nodig hebt voor deze reis naar innerlijke rust is aanwezig van vakbekwame liefdevolle docewnten tot verkwikkende maaltijden. Voor slechts 795 euro neem je al deel aan een volledig verzorgde week vol yoga en creativiteit. Voor dit bedrag kampeer je in de chateautuin. inclusief accommodatie en alle programma-onderdelen.

Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, omarm de rust en laat je creativiteit bloeien tijdens onze Yoga vakantie en creativiteit retraite. De reis naar innerlijke balans begint hier.

Annuleringsvoorwaarden
Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je in een onverhoopt geval niet meer kunnen komen dan dekt de annuleringsverzekering je kosten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Wij kunnen hier, in verband met onze verplichtingen, niet van afwijken. Met de aankoop van een ticket ga je hiermee akkoord.

Zondag 04 augustus 2024 om 16:00 tot zondag 11 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over de organisatie

“Feel free, be what you want to be”

Yoga en creatieve vakantie: Yoga, tai-chi, pilates, zang, mindfulness en creatieve vakantie weken. All-in concept 4 cursussen onbeperkt. Retraites

Yoga Creatieve vakantie Frankrijk / Chateau Le bocage

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 21 nov. om 10:00
Pad van de Wildeman - 4-daagse mannentraining
Mannenhart
Mannen Workshops Meerdaagse retraites Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 21 sep. om 09:30
Tantric Awakening Festival - Indian Summer Edition 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Vrijdag, 22 nov. om 11:00
Aliveness & Ecstacy - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Kundalini
Donderdag, 14 nov. om 14:00
INFINITE - Tantra Retraite
Integrated Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl