Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tai Chi en Creatieve vakantie Frankrijk / Chateau Le bocage

Zondag 11 augustus 2024 om 16:00 tot zondag 18 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over dit evenement

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de rust en vitaliteit met onze Tai Chi en creatieve vakantie all-in concept!

Verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring in het betoverende Chateau Le Bocage, gelegen in het prachtige Haute-Marne, op slechts 640 km van Utrecht.

Ontdek ons unieke all-inclusive Creatieve Vakantie Frankrijk concept, waarbij je een week lang kunt genieten van Tai Chi cursussen te midden van een scala aan creatieve activiteiten, zonder extra kosten. Begin je dag met verkwikkende Chi Kung sessies voor het ontbijt en verdiep je 's middags in de subtiele bewegingen van Tai Chi.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je 's ochtends schildert en 's middags boetseert, deelneemt aan edelsteenworkshops, of simpelweg de natuur verkent tijdens een ontspannen wandeling of fietstocht. Bij ons geldt: vrijheid staat centraal!

In een wereld waarin ontspanning en mindfulness steeds belangrijker worden, bieden wij een speciale focus op Tai Chi Quan binnen ons Creatieve Vakantie Frankrijk concept. Ontstaan in China, biedt Tai Chi een holistische benadering van lichaamsbeweging, die niet alleen het lichaam activeert op energetisch niveau, maar ook de geest kalmeert en vitaliteit bevordert.

Of je nu een ervaren beoefenaar bent of nieuw bent in de wereld van Tai Chi, onze vakantie is toegankelijk voor iedereen. Onze workshops zijn gericht op het krachtig en bewust bewegen vanuit een natuurlijk gegeven, zonder de druk van prestatie of competitie.

Laat je begeleiden door Gonzalo Barales, een ervaren Kung Fu en Tai Ji Quan Master, hedendaagse danser en bewegingsonderzoeker, die met heldere pedagogie de traditionele technieken van Azië toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Na deze inspirerende vakantie heb je de mogelijkheid om je Tai Chi reis thuis voort te zetten. Kom en ontdek de kracht van innerlijke harmonie en welzijn met onze Tai Chi en creatieve vakantie!

5 cursussen onbeperkt volgen voor 1 all-in prijs
* Chi kung in de ochtend
* Tai Chi in de middag
* Schilderen
* boetseren
* Levensketting van edelstenen / Beschermkristal / talking stick van edelstenen

Ga met ons mee
Je kunt al voor 795 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met Chi Kung en Tai Chi. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren in een van de kamers dan vind je hier aparte tickets voor. De kosten zijn inclusief:

* Chi kung les
* Tai Chi les
* het volgen van alle programma onderdelen (Tai Chi, Chi Kung, schilderen, boetseren, levensketting van edelstenen)
* 3 maaltijden per dag*
* alle overnachtingen
* kamperen in eigen tent in de chateautuin is ook mogelijk
* onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
* wifi
* Georganiseerd carpoolen

Exclusief
* reiskosten
* materiaalkosten

Annuleringsvoorwaarden:
Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je in een onverhoopt geval niet meer kunnen komen dan dekt de annuleringsverzekering je kosten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het deelname bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Wij kunnen hier, in verband met onze verplichtingen, niet van afwijken. Met het kopen van een ticket ga je hiermee akkoord.

Zondag 11 augustus 2024 om 16:00 tot zondag 18 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over de organisatie

“Feel free, be what you want to be”

Yoga en creatieve vakantie: Yoga, tai-chi, pilates, zang, mindfulness en creatieve vakantie weken. All-in concept 4 cursussen onbeperkt. Retraites

Tai Chi en Creatieve vakantie Frankrijk / Chateau Le bocage

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 20 sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Maandag, 30 sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 21 sep. om 09:30
Tantric Awakening Festival - Indian Summer Edition 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Vrijdag, 29 nov. om 09:30
De Grond
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl