Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yoga / Pilates en creatieve vakantie Frankrijk

Zondag 18 augustus 2024 om 16:00 tot zondag 25 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over dit evenement

Pilates / Flow Yoga
De Pilates / Flow yoga lessen van Marrigje worden tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Le Bocage in het kleurrijke paradijs van de Haute Marne, op nog geen 640 km. van Utrecht. Naast je Pilates / Flow Yoga lessen bieden wij nog een aantal creatieve en mindfulness cursussen aan zoals schilderen, levensketting van edelstenen, beschermkristal van edelstenen en oceandrum maken. Al deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs

In de pilates / yoga lessen komen de oefeningen van de ‘Pilates methode’ aan bod en Flow of Yoga. ‘Pilates is complete coördination of body, mind and spirit’ =Joseph Pilates=

Pilates
Pilates is meer dan oefeningen doen, het is een way of life, Pilates leert je om je bewust te worden van je lichaam, je houding, de manier waarop je beweegt. En bewegen doen we allemaal. De manier waarop je beweegt, heeft een niet te onderschatten effect op hoe je je voelt. Met Pilates werk je aan bewustwording en dat is de eerste stap naar meer balans. Pilates is geschikt voor iedereen die op een verantwoorde en bewuste manier aan haar of zijn lichaamsconditie, houding en balans wilt werken ongeacht haar of zijn leeftijd, achtergrond of conditie.

Flow Yoga
Flow yoga is een fysieke yogavorm waarbij de asana’s niet statisch maar juist bewegend worden uitgevoerd, vaak door verschillende asana’s in series achter elkaar uit te voeren, de flow.

De ademhaling is een belangrijk aspect binnen de flow yoga. Net als bij de spijsvertering en de celfunctie worden bij de ademhaling voedingsstoffen aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd.

De oefeningen zullen tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk in drie verschillende intensiteitsniveaus (lichte, matige en hoge) worden aangeboden. Hierdoor kan iedereen, van jong tot oud deelnemen aan de flow yoga lessen en er optimaal profijt van hebben.

Iedere ochtend en middag vinden de Pilates / flow lessen plaats. In de voormiddag kun je deelnemen aan een van de andere workshops die worden gegeven, een wandeling maken of lekker relaxen in de tuin.

5 cursussen voor 1 all-in prijs
yoga / Pilates en creatieve vakantie chateau le bocage
Tijdens deze week kun je onbeperkt deelnemen aan 5 cursussen. Niets moet, alles mag:

* Pilates
* Yoga Flow
* Schilderen
* Levensketting van edelstenen / Beschermkristal / talking stick van edelstenen
* Oceandrum
Voor wie
Pilates is toegankelijk voor jong en oud. Iedereen kan het op zijn eigen niveau doen. Waar de een van zijn/haar rugpijn afkomt, wil de ander slanker worden, zelfverzekerder worden of beter presteren op een ander sportgebied. Veel voetballers gebruiken Pilates om sterker te worden, bv David Beckham. Pilates gaat over het verbeteren van je houdingen, het verbeteren van je balans en je coördinatie. Het zorgt ervoor dat je je ook mentaal beter voelt en de aandacht die nodig is om de oefeningen uit te voeren en het heeft ook een meditatieve component. “Kracht en balans zit in je eigen lijf. Door een jachtig, vol (en vaak zittend) leven heb je dat gevoel niet altijd meer. Pilates brengt die kracht en balans terug waardoor je soepel kunt meebewegen met de uitdagingen van het leven

Pilates / Flow yoga docente
Marrigje van Roessel

Na haar studie aan de balletacademie in Amsterdam heeft Marrigje allerlei balletstijlen uitgevoerd, maar nooit meer klassiek ballet. Dat begon ze te missen. Ze ging op zoek naar een alternatief. Pilates sprak haar aan omdat je het intens ervaart en deels heeft dit te maken met de aandacht voor je ademhaling en core. Pilates geeft je de kracht en kracht van binnenuit, dat is het mooie ervan. Ademen is super belangrijk. Kijk voor meer informatie op instagram Marrigje van Roessel.

Ga met ons mee
Je kunt al voor 795 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met Pilates en flow yoga. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren in een van de kamers dan vind je hier aparte tickets voor. De kosten zijn inclusief:

* Yoga en pilates lessen (2 x per dag)
* 3 maaltijden per dag*
* alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
* onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
* wifi
* het volgen van alle programma onderdelen (yoga, pilates, schilderen, levensketting, oceandrum)
* Georganiseerd carpoolen

Exclusief
* reiskosten
* materiaalkosten
Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

Annuleringsvoorwaarden:
Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je in een onverhoopt geval niet meer kunnen komen dan dekt de annuleringsverzekering je kosten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Wij kunnen hier, in verband met onze verplichtingen, niet van afwijken. Met het kopen van een ticket ga je hiermee akkoord.

Zondag 18 augustus 2024 om 16:00 tot zondag 25 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over de organisatie

“Feel free, be what you want to be”

Yoga en creatieve vakantie: Yoga, tai-chi, pilates, zang, mindfulness en creatieve vakantie weken. All-in concept 4 cursussen onbeperkt. Retraites

Yoga / Pilates en creatieve vakantie Frankrijk

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 31 okt. om 14:00
Stilte in het Bos
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Vrijdag, 27 sep. om 11:00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani
Maartje Derks
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Donderdag, 28 nov. om 12:30
RADHADHESH LICHT RETRAITE
Natural High
Meerdaagse retraites Kirtan Yoga
Vrijdag, 20 sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl