Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Familie opstellingen met San en Iet

Thursday 25 April 2024 van 10:00 tot 16:00

De Maanhoeve, Exloërveen 18a, 9574 PB Exloërveen, Nederland

Over dit evenement

Familie opstellingen,
reis naar de diepte van je ziel.

Een dag gewijd aan je ziel: ontdek, heel en bloei.

Wanneer: Donderdag 25 april
Start: 10.00 uur
Afsluiting: +/- 16.00 uur
Prijs:
Toeschouwer € 30,-
Representant € 45,-
Vraagsteller € 135,-
Inclusief heerlijke lunch
Interesse of aanmelden: Info@down2earthmetiet.nl / 06-29348266


Familie opstellingen
Zit jij vast in herhaalde patronen? Ervaar je relatieproblemen, over verantwoordelijkheid, depressies, burn-out, besluiteloosheid, eenzaamheid, of put jij jezelf uit ?
Ontdek de diepere lagen van jezelf met een opstelling. Hier richten we ons op de kern van het probleem, zichtbaar maken wat je verstand soms ontgaat. We werken op zielsniveau, het onderbewuste. Het kan dus zijn dat je met je hoofd niets van de opstelling snapt, maar dat je ziel heel goed weet dat het klopt. Door onbevooroordeeld te kijken naar wat er binnen jouw systeem gebeurt, ontstaan nieuwe inzichten en oplossingen. Het opent de deur naar heling en positieve verandering. Laat je ziel spreken en ontdek wat er is.Wie zijn wij?

Sandra van de Beek:
Helderziend, voelen en weten zijn tools die ik gebruik .
Mijn specialisme is dat ik de psychische blauwdruk van mensen voel , waardoor het gemakkelijker wordt om de kern van het probleem te benoemen en eventueel een behandelplan in te zetten
Ik wil niets liever dan in dit leven jou en anderen via mijn gave jezelf weer te laten voelen waar je bent , jezelf weer in je eigen kracht terug zetten , zodat je weer verder kunt met het pad wat er is en door jou bewandeld gaat worden , je weer te laten herinneren hoe eenvoudig we verbinding kunnen maken met onszelf en al wat er is. Verbinding leggen tussen de mens en dat waar we uit zijn ontstaan, niet meer afgescheiden voelen maar weer heel worden (lichaam, geest en ziel). Door te spiegelen krijg je beweging , een beweging, een simpele beweging met vaak grote impact waardoor je verder kunt. Verder ben ik Mama van vier, werk bij defensie, en ben familie opsteller, spiritueel coach en doe reiki.

Ieteke Blom:
Wie ik ben heeft me lange tijd bezig gehouden. Ik was verloren, ziek en voelde me niet verbonden met wie ik werkelijk was. Jarenlang had ik mezelf uit het oog verloren, mijn lichaam gaf al signalen die ik niet kon negeren, maar ik was te druk bezig met de buitenwereld. Mijn verlangen naar erkenning en waardering overheerste mijn gedachten, en ik streefde ernaar om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik bevond me in destructieve relaties en ik verloor volledig het contact met mijn eigen essentie. Het dieptepunt leek onontkoombaar, maar er was slechts één richting om op te gaan: omhoog. Ik begon te ontdekken wat het spirituele te bieden had. Ik durfde nu echt te leven vanuit mijn intuitie en gevoel. Ook onderging ik verschillende vormen van therapie en zelfontwikkeling, zoals familieopstellingen, kinesiologie, EFT, lichaamsgerichte therapie, en kaartlezingen. Langzaam begon ik de lagen van mijn maskers af te pellen..
Ik kon niet langer vluchten voor mijn schaduwkanten of mijn verantwoordelijkheid ontlopen voor mijn triggers, emoties en trauma’s. Terwijl ik dit proces doorging, merkte ik dat mijn energie toenam en mijn gezondheid verbeterde. Het besef dat al die ziekenhuisopnames en instellingen me nooit hadden geholpen, maar deze innerlijke reis wel, was een keerpunt. Dit inzicht inspireerde me om anderen te begeleiden op hun eigen pad naar zelfontdekking en heling. Ik geloof dat de enige weg die echt telt, de weg naar binnen is. En familie opstellingen is daar een geweldige tool voor.
Er is niets aardser dan leven in het nu, en bij jezelf te blijven.
Onze gesprekken, sessies kunnen met een lach of een traan zijn. Ik ben ook bekend met Innerlijk kind werk en begrijp hoe hechtingstrauma uit onze kindertijd ons volwassen leven kan beïnvloeden. Bovendien heb ik uit eigen ervaring geleerd hoe trauma en relatieproblemen ons leven kunnen ontwrichten. Ik houd me bezig met spirituele zaken maar ik ben down 2 Earth, concreet to the point en er is niets aardser dan leven in het nu, en bij jezelf te blijven.
Ik ben discreet en alles is veilig bij mij. Ik heb er geen problemen mee om je een liefdevolle schop onder je kont in de juiste richting te geven. Altijd met liefde, altijd vol humor maar vooral met veel positiviteit en vertrouwen.

Thursday 25 April 2024 van 10:00 tot 16:00

De Maanhoeve, Exloërveen 18a, 9574 PB Exloërveen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Iedereen verdient het om gezien te worden en zich vrij te voelen ”

Ik organiseer dagen waarbij we familieopstellingen, innerlijk kind werk, rituelen, en kaartleggingen doen. Allemaal in teken van heling en voluitleven

1. Choose your tickets
Representant

Een representant vertegenwoordigt elementen uit het leven van anderen om dynamieken en verbinding te verkennen. Voor de representant biedt de deelname ook persoonlijke inzichten en heling. Inclusief lunch

€ 45,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Vraagsteller

Je mag een specifieke vraag of thema inbrengen om inzicht te krijgen in eventuele familie dynamieken. Inclusief Lunch

€ 135,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Toeschouwer

Als toeschouwer kun je waardevolle inzichten krijgen door het bekijken van de opstellingen. Vaak brengt het voor een toeschouwer ook een stukje bewustwording met zich mee. Inclusief Lunch

€ 30,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Familie opstellingen met San en Iet

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 13 May. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Sunday, 02 Jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Sunday, 19 May. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Sunday, 28 Apr. om 14:00
multidimensional energy healing maastricht
Esther Ausems
Energiewerk Multidimensional Embodiment Transmission Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl