Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Kundalini activatie (Uitverkocht)

Sunday 17 March 2024 van 14:45 tot 17:00

Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Inner Dance is een transmissieproces van levensenergie en staat voor overgave. Je hoeft zelf niks te doen. Sta open voor de ervaring en laat het gebeuren. Inner Dance is mooie manier in het oefenen van loslaten en overgeven terwijl je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Wanneer je energie gaat stromen, neemt deze blokkades weg en kunnen oude trauma's en emoties geheeld worden. Oude patronen die je niet langer dienen zal je loslaten. Je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Een mooie kans om jouw innerlijk vuur feller te laten branden en volledig in je kracht te komen staan.

We starten deze reis met een cacaoceremonie.
Cacao is een krachtig plantenmedicijn dat bekend staat als hart-opener. Dit brengt je van je hoofd in in je hart. Precies de plek waar je wilt zijn als je op reis gaat naar binnen tijdens de Inner Dance. Cacao zit bomvol anti-oxidanten die zorgen voor meer mentale helderheid en verhoging van je energieniveau. Verder zitten er vitamines en mineralen in, zoals anandamide. Dit stofje geeft een gevoel van gelukzaligheid en blijdschap.

Een cacaoceremonie is dus een perfecte combinatie met de Inner Dance muziek. Open je hart en laat alles los!

Hoe werkt het?
Tijdens een sessie hoef je zelf niks te doen. Inner dance is een transmissieproces. Het is dus geen zelfgenererend proces, zoals kundalini yoga, chi gong of tantra. Je ligt ontspannen op een mat en luistert naar de muziek. Als facilitator zal ik je op verschillende meridianen/ chakra’s aanraken. Deze aanraking is niet noodzakelijk. Het is een natuurlijk proces dat je energiesysteem op geen enkele manier shockeert. De energie is zeer intelligent en geeft je wat je nodig hebt in het moment.

Het enige wat jij hoeft te doen, is je lichaam en geest te ontspannen en je met een kinderlijke nieuwsgierigheid over te geven aan het proces. Sta open voor alles wat zich voordoet en laat deze ervaring toe.

Wat kan ik ervaren?
De ervaring van Inner Dance is voor iedereen anders. Je kunt spontane bewegingen maken, visoenen krijgen, gevoelens van gelukzaligheid of totale rust ervaren of emotionele ontladingen hebben. Jouw ervaring is precies wat jij nodig hebt op dat moment. De sessie helpt je om je hart te openen en de je levensenergie te laten stromen. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Innerlijk kind, familielijnen en ervaringen uit vorige levens worden ook vaak genoemd na sessies. Voor elk individu is de ervaring uniek. Elke keer weer.

Wat zijn de voordelen?
De meest voorkomende voordelen die zijn waargenomen bij deelnemers die meerdere sessies hebben gedaan:
- Persoonlijk leiderschap
- Duidelijkheid over welke kant je op wilt
- Meer harmonie in jezelf ervaren
- Herinnering aan je ware zelf en je doel
- Verlichting van stress en minder spanning in je lichaam voelen
- Emotionele bevrijding en het verwerken van trauma's
- Beperkende overtuigingen begrijpen en loslaten
- Bewustwording van lichaam, geest en energie
- Je energiek en vitaal voelen
- Verhoogde creativiteit en productiviteit
- Het wegpellen van de lagen van geconditioneerdheid op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau
- Leven in bewustzijn in plaats van culturele patronen
- Spiritueel ontwaken en de ervaring van eenheid
- Meer zin in het leven


Omdat jouw zelfhelend vermogen wordt aangeroepen, kan het soms voorkomen dat je dingen ziet, voelt of ervaart die lastig zijn. Maar er zal niets naar boven komen wat je niet aankunt.
Ik vraag je je over te geven en door deze ervaring heen te gaan. Tijdens de Inner Dance ontstaat er een ruimte van diep vertrouwen, om spanning en blokkades los te laten. Zo kun je vrijer en lichter leven. No mud, no lotus!


Wat maakt Inner Dance anders dan KAP/LEAP/NRGY?
Inner Dance is de oudste van deze modaliteiten.
Bij Inner Dance wordt gebruiken we soundscapes. Dat zijn meerdere lagen van muziek en geluiden over elkaar. Hiermee triggeren we onze hersengolven. Dit hoeft niet altijd een mooie, muzikale playlist te zijn. Verder maak ik tijdens de sessie gebruik van muziekinstrumenten, lichaam en stem.
Het verschil met de andere modaliteiten is dat zij vaak tijdens de sessie geen gebruik maken van live geluiden en hun playlist wat meer lijkt op 'normale' muziek.

Meer weten over Inner Dance en soundscapes? Bekijk dan https://www.wildgoddess.nl/inner-dance/

Voor wie is Inner Dance?
Inner Dance wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose, in het laatste trimester van de zwangerschap of bij epilepsie.


Wat moet ik voorbereiden?
- Eet voorafgaand aan de sessie niet te zwaar, zodat je lichaam zich kan concentreren op de energie in plaats van op het verteren van eten.
- Liever sla je op de dag van de sessie koffie en andere drankjes met veel cafeïne over.
- Kom met een open geest en laat alle verwachtingen los. Elke keer zal weer anders zijn, maar je zal precies ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

Praktische informatie
- In verband met de voorbereidingen openen de deuren 15 minuten voordat de sessie begint. Op je gemak kun je dan een plekje zoeken en nog wat drinken.
- We starten dit event met een cacao ceremonie van 20 a 30 minuten met circa 25 gram ceremoniële cacao.
- De Inner Dance sessie duurt ongeveer 60 a 75 minuten, waarbij jij op je yogamat ligt.
- Er zijn yogamatten en dekens aanwezig. Neem dus gerust een eigen deken, slaapmasker of andere props mee voor extra comfort.
- Draag comfortabele kleding en het liefst meerdere laagjes. Op die manier kan je wat aan- of uittrekken indien nodig.

De locatie is 10 minuten lopen vanaf het station.
~ Parkeren is gratis ~

Over de facilitator
Mijn naam is Dominique van West en ik ben energetisch therapeut, Reiki master en Inner Dance facilitator. Met veel plezier werk ik met de verschillende vormen van energie die we kunnen voelen in en rond ons lichaam. Ons onderbewuste brein heeft enorm veel impact op onze gezondheid, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Door deze energie in beweging te zetten, worden blokkades doorbroken en kan jij in je volste potentieel stappen. Ik bied een veilige en liefdevolle omgeving, zodat jij vanuit vertrouwen in overgave kunt gaan aan jouw innerlijke reis naar jouw pure kern.

Heb je nog vragen? Stuur me dan even een berichtje. 💌


𝘿𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧
Door deel te nemen aan een Inner Dance sessie van Dominique van West, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Inner Dance is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Inner Dance kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Luister altijd naar jouw eigen lichaam en vraag zo nodig steun aan de begeleider. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle effecten die door deelname kan ontstaan. Inner Dance is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Inner Dance wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose. Inner Dance wordt niet aanbevolen in het laatste trimester van de zwangerschap. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Inner Dance facilitator Dominique van West.

Sunday 17 March 2024 van 14:45 tot 17:00

Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Women's Circle Facilitator, Inner Dance Facilitator & Reiki master ✨

Reviews

Mark Penman

Cacao & Kundalini activatie

This was my second inner dance session with Dominique and it was extremely intense, much more so than the first time. It blew me away to be honest and after the session i was lost for words. Dominique created a beautiful and peaceful setting, gave clear and reassuring information and it was a lovely group of people. All in all a very special experience and still now, two days later, i can still feel the energy racing through my body.

Lees meer

Nathalie Schouten

Blauwe Lotus & Kundalini activatie

Mooie en veilige setting. Ik voelde me direct op mijn gemak. Voor mij de eerste keer deze sessie. Ik had wat fysieke uitdaging ( koud, moe en pijn in mijn rug) waardoor ik wat afgeleid was. Na de sessie voelde ik me rustig, alert en niet meer moe. Vanmorgen vroeg dat ik wakker werd, stroomde de energie volop door mijn lichaam. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Lees meer

Anoniem

Blauwe Lotus & Kundalini activatie

Hele fijne, rustige ervaring met aandacht voor jezelf.

Lees meer

Cacao & Kundalini activatie (Uitverkocht)

Meer evenementen van Wild Goddess

Sunday, 12 May. om 14:00
Cacao & Kundalini activatie ~ moederdag special
Wild Goddess
Cacao ceremonie Kundalini Innerlijke Reis
Friday, 24 May. om 19:30
Blauwe Lotus & Kundalini activatie ~ Early bird 44€
Wild Goddess
Energiewerk Kundalini Innerlijke Reis
Sunday, 16 Jun. om 13:30
Mini-retreat: Cacao & Kundalini activatie XL (100min)
Wild Goddess
Cacao ceremonie Kundalini 1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 12 May. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Thursday, 25 Apr. om 19:00
Full Moon Kundalini NRGY Awakening & CACAO
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Thursday, 09 May. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Wednesday, 05 Jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl