Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop

Wednesday 24 April 2024 van 19:30 tot 22:00

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over dit evenement

Volle Maan in Schorpioen
Op het moment dat het Volle Maan is, staat de Zon (het sterrenbeeld) altijd in oppositie, oftewel tegenover de Maan. Vanavond staat de Volle Maan in het intense teken “Schorpioen” en de Zon in het tegenovergestelde aardse teken “Stier”.

Astrologisch teken & energie
Doordat iedere Volle Maan in een ander astrologisch teken staat brengt dat iedere keer een andere energie of een ander thema met zich mee. Het thema van deze Volle Maan energie geldt in principe voor iedereen. Maar de energie beïnvloedt iedereen op een ander levensgebied.
Aan de hand van jouw persoonlijke geboorte horoscoop zal ik uitleggen welk thema tijdens deze volle maan voor jou actueel is, waar je een balans tussen deze 2 energieën mag vinden en hoe je hiermee kunt werken.

Astrologie
De 2 belangrijkste hemellichamen in de astrologie die vanavond ook aan bod zullen komen: de zon en de maan en de astrologische betekenis hiervan.

Persoonlijk Maanteken
Iedereen kent wel zijn sterrenbeeld, echter heeft iedereen ook een maanteken. Dit maanteken is een stuk persoonlijker dan het sterrenbeeld. Het laat onder andere zien hoe jij met emoties omgaat en wat jij nodig hebt in een relatie. Je ontvangt een uitgebreide beschrijving van jouw persoonlijke maanteken op papier.

Volle Maan in persoonlijke geboortehoroscoop
Tot slot krijg je uitleg waar deze Volle Maan in jouw persoonlijke geboorte horoscoop valt. Welk thema is vanavond voor jou actueel en waar mag een balans gevonden worden? De duur van dit astrologische gedeelte is 1,5 uur. (kan uitlopen!)

Wandelen in stilte
Tijdens de Volle Maan is het de ideale tijd om te kijken naar wat je "in de weg zit", je niet meer dient en dit los te laten. Aan de hand van jouw thema, kun je dat vanavond ook doen. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten en kan met schoenen aan gedaan worden. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar en voor deze avond zijn jouw geboorte gegevens nodig: geboortedatum, tijd en plaats. Deze stuur je naar info@blotevoetenpark.nl.

Let op: de geboorte tijd dient accuraat te zijn! Weet je deze niet? Dan kun je bij de gemeente een geboorte uittreksel opvragen, hier staat ook altijd de geboorte tijd op vermeld. Je krijgt na afloop je horoscoop mee en een uitgebreide geprinte beschrijving van jouw persoonlijke maanteken en de plaatsing hier van in jouw horoscoop.

Deelnemen?
Reserveer jouw plekje via hipsy en stuur jouw geboortegegevens naar info@blotevoetenpark.nl.

Wednesday 24 April 2024 van 19:30 tot 22:00

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over de organisatie

“Discover YOUR nature! ”

BloteVoetenPark Brunssum creëert een bewuste verbinding met de natuur, jezelf & anderen door activiteiten, events, workshops & themawandelingen.

Reviews

Louis Althuizen

Familieopstellingen groepsworkshop

Heel vertrouwd, durfde volledig in mijn overgave te gaan, dat ging nu vanzelf, erg fijn, het werkt nog goed door

Lees meer

Elke

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Magische ervaring waar je letterlijk en fïguurlijk het sprankelende licht ziet. In je geest in de talloze lampjes,fakkels,lichtkettingen en kleurrijke lichtballen doorheen het bos maar ook op de warme stenen zien fonkelenen je hart tot t diepste beroeren. Het is zeer toegankelijk en voor iedereen goed te doen kwa warmte en als je het niet leuk zou vinden in de zweethut is er voldoende om toch een geslaagde avond te hebben jacuzzis saunas en lekker eten en massage alom. waterfantasietjes en natuurwater waar je terwijl je drijft; onder een ganzenvlucht terecht komt terwijl je naar de sterren kijkt en 1 wordt met jezelf en de natuur... Niets te verliezen enkel te winnen. Afsluiten met live muziek in een vuurcircel omringd door warme mensen en wellicht nieuwe vrienden. Aanrader en ik ga zeker meerdere evenementen bij hen volgen aangezien je ruim gratis kan parkeren en de mensen het een warm veilig nest maken. Wij zijn de dag erna terug gegaan voor heerlijke verse menu in de cozzy corner in het zonnetje, alsof we in het franse paradijs waren. Deze mensen en hun werk-familie zijn echt schatten die het goed met je voor hebben op een paradijselijje plek in het groen. Ps= op 1min. Rijden zit een officieële gratis camperplek En er is zeker ook voor een paar dagen wat te doen in de omgeving zowel aktief als relaxt. Wij hebben HEERLIJK geslapen!

Lees meer

Ludo Nuijens

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Heerlijke ontspannen avond gehad in een fantastisch mooie omgeving.

Lees meer

Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop

Meer evenementen van BloteVoetenPark Brunssum

Saturday, 08 Jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Friday, 14 Jun. om 19:30
Mantra zingen
BloteVoetenPark Brunssum
Mantra zingen Meditatie
Friday, 21 Jun. om 19:30
Keltische Midzomer Zonnewende
BloteVoetenPark Brunssum
Bewustzijnsontwikkeling Natuur Verbinding
Sunday, 23 Jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 22 Jun. om 10:00
Return to Motherland
Het Nieuwe Matriarchaat
Gatherings Festivals Natuur
Thursday, 20 Jun. om 18:30
Regenerative evenings - Summer Solstice Gathering
Experience Mindfulness
Natuur Sharing Circle Creativiteit
Sunday, 02 Jun. om 10:00
Shinrin Yoku - bosbad workshop; summer's coming!
Max Jean Louis - natuurlijk ontstressen
Bosbaden Natuur Ontspanning
Monday, 17 Jun. om 19:30
Ontdek de verborgen kracht van bomen - Arboretum Delft (2/7)
Voetiaans
Energiewerk Lichaamsbewustzijn Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl