Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Embodied Sisterhood avond

Wednesday 06 March 2024 van 19:00 tot 21:30

Mauritsstraat, 4811 ER Breda, Nederland

Over dit evenement

Embodied Sisterhood avond

Vanuit je eigen waarheid een diepe verbinding met jezelf ervaren en zo de connectie met de ander aangaan. Op deze avond creëren we een mooi energieveld vrouwen, waarin we in authentieke verbinding zijn vanuit onze kern. Kun je in verbinding met de ander de aandacht in je eigen lichaam houden? Kun je expressie geven aan je grenzen, je verlangens en trouw blijven aan jezelf wanneer je met de ander communiceert of iemand aanraakt? Alles mag er zijn, op deze veilige plek.

We activeren onze levensenergie en vergroten ons lichaamsbewustzijn door ons onder te dompelen in de helende polariteit masculine/feminine. In openheid en kwetsbaarheid onszelf laten zien, elkaar respecterend en er voor elkaar zijn. Zo kunnen we onze ware natuur tonen en omarmen.
Met oefeningen uit lichaamswerk en tantra erkennen en delen we onze gevoelens, lichamelijke sensaties en de verlangens van ons hart. Een bekrachtigende, helende avond.

Dit kun je verwachten:
~Diepe verbinding met jezelf en de ander
~Aanwezig zijn in je lichaam, aanraking en je openstellen om te ontvangen
~Je eigen waarheid voelen, trouw zijn aan jezelf
~De verschillen tussen mannen en vrouwen omarmen en elkaar respecteren hierin
~Oefeningen uit de yoga, embodiment en tantra
~Je eigen grenzen en behoeftes eren en uitspreken
~Bevrijding ervaren bij het loslaten van schaamte of verkramping
~Annemijn zal de sessies ondersteunen met live muziek en zang
~Er zijn thee en snacks de hele avond.

Over Annemijn & Annemarie
Annemijn & Annemarie houden beide van ceremonies, om mensen te nemen in de heilige verbinding met zichzelf, de ander en Divine energy. Ze hebben een passie voor female empowerment en volgden naast hun yogadocentenopleiding diverse tantra-opleidingen. Dit biedt verdieping van hun spirituele pad en de belichaming van balans in de man-vrouw energie in zichzelf. Zo openen ze zich naar een hart- en zielsgedreven leven in flow.

Annemijn werkt als lichaamsgericht coach, yogadocent en workshop facilitator. De basis in wat zij aanbiedt is steeds weer de verbinding met het lichaam opzoeken, vertragen en regulatie van het zenuwstelsel. En juist in die vertraging is er zoveel te voelen. Ook speelt ze harmonium, ukelele en andere instrumenten en zingt daar graag bij. Zij volgde meerdere trainingen bij Embodied Intimacy, ISTA en een opleiding tot lichaamsgericht coach. Dit jaar neemt zij deel aan het jaartraject van The Field om haar rol als facilitator nog verder te ontwikkelen.

Annemarie werkt als lichaamsgericht coach met vrouwen in de natuur, geeft energetische massagetherapie voor vrouwen en organiseert yoga/tantra retreats en cirkels. Annemarie deed de opleiding Temple Priestess van School of Shakti.

Overigens bieden zowel Annemijn als Annemarie naast de Embodied workshops en retreats die zij samen geven ook 1-op-1 healingsessies aan.

Wednesday 06 March 2024 van 19:00 tot 21:30

Mauritsstraat, 4811 ER Breda, Nederland

Over de organisatie

Feminine energy coaching in de natuur, energetische massagetherapie 1 op 1, vrouwencirkels en gemengde cirkels en embodiment- en tantra-retreats

Reviews

Miranda Bruijns

Conscious Single Party

Wat een toffe avond! Dankjulliewel voor de fijne, veilige sfeer waarin alles kon en vooral niets hoefde. Een avond om echt te connecten met mezelf en mijn behoeften trouw te blijven. De verbinding en de speelsheid waren voelbaar. Lekker laagdrempelig. Tot een volgende keer!

Lees meer

Arjan Mieras

Conscious Single Party

Heel fijn, mooie verbinding in een fijne setting

Lees meer

Bas Brand Heek

Conscious Single Party

Héérlijke avond 🙏🏼 Voelde me vrij, open & veilig ✨ Fijne oefeningen om in mn lijf te komen en te connecten. Genoten van het samen dansen 💚 dat had véél langer mogen duren.

Lees meer

Embodied Sisterhood avond

Meer evenementen van Open hart kracht

Wednesday, 24 Apr. om 19:30
Conscious Single Night
Open hart kracht
Tantra Dansen in verbinding Authentic Relating

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 18 May. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Tuesday, 30 Apr. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Saturday, 18 May. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl