Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop familieopstellingen

Woensdag 27 maart 2024 van 19:00 tot 22:00

Oosterhout, Nederland

Over dit evenement

Blijf jij tegen patronen of (mentale, emotionele of lichamelijke) klachten aanlopen die jou belemmeren om voluit te kunnen leven? Een familieopstelling kan aan het licht brengen wat er diep in je onderbewuste verborgen ligt en een beweging op gang brengen. Onder alle lagen van conditionering, oordelen en beschermingsmechanismen die we allemaal gaandeweg ons leven hebben opgebouwd en meegekregen, ligt onze zielslaag en op dat niveau wordt gewerkt als we met familieopstellingen bezig zijn. Daardoor kunnen er soms patronen of verbindingen zichtbaar worden die we met ons hoofd niet altijd herkennen uit het dagelijks leven, maar waarvan onze ziel ‘weet’ dat ze kloppen.

Ondanks de term, is het niet zo dat je je familieleden hoeft mee te nemen naar een opstelling. Zij zijn uiteraard wel welkom, maar dit is zeker niet noodzakelijk. Uit de andere aanwezigen worden namelijk mensen gekozen die bepaalde familieleden van je vertegenwoordigen. Zij laten zich leiden door hun innerlijke beweging en zoeken daarmee een plek in de ruimte en ten opzichte van elkaar waarmee een beeld naar voren komt dat informatie geeft over jouw familiesysteem. Aan de hand van zinnen die de ziel raken wordt gekeken of er een helende beweging op gang kan worden gebracht.

Via onze workshops kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met familieopstellingen. Er is ruimte voor 3 vraaginbrengers en 13 representanten. Als representant sta je ook zeker niet alleen ten dienste van de vraaginbrenger en diens familiesysteem, maar kun je zelf ook weer nieuwe inzichten over jezelf opdoen. Vaak is het zo dat je niet voor niets als representant wordt gevraagd voor een bepaald persoon, maar resoneert er mogelijk ook een eigen thema van je mee.

De investering in jezelf is EUR 55 euro als je een vraag wilt inbrengen en EUR 12,50 euro als je als representant deelneemt.

De opstellingen vinden plaats in groepsvorm in de omgeving van Breda. (nadere info volgt bij aanmelding). Voor koffie, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.

We hopen jullie te mogen ontmoeten!
Fabienne Trommelen en Karen van Haperen

Woensdag 27 maart 2024 van 19:00 tot 22:00

Oosterhout, Nederland

Over de organisatie

“Volg je eigen beweging”

Workshops Familieopstellingen

bewust binnen

Workshop familieopstellingen

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 10 aug. om 09:45
Familieopstellingen Augustus 2024
Leefgierig
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Zaterdag, 12 okt. om 10:00
Tantric Alchemy for Intimate Connections with prof Francesca Gentille
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Zondag, 22 sep. om 13:30
Vrije stem cirkel ZONDAG 22/9 proefles en serie 8x Badhuis Alkmaar
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding Persoonlijke Ontwikkeling De stem van binnenuit
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl