Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Healing Ceremony - What Lights you up? ❤️‍🔥

Vrijdag 09 februari 2024 van 18:00 tot 22:00

Gaia center, Bergwegplantsoen 10z, 3037 SK Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

Deze ceremonie staat helemaal in het teken van datgene waar jij het meest blij van wordt!
Waar word jij nou écht helemaal gelukkig van? En wat staat je in de weg om dat te bereiken. Soms is het niet helemaal duidelijk wat we nou precies willen en is dat de reden dat we geen duidelijk pad kunnen uitstippelen. Soms weet je precies wat het is wat je wilt maar lijkt het op de een of andere manier buiten bereik.

In deze ceremonie gaan Iris Emmy, (www.irisemmy.com) en wij (Nanouk en Sabrina, www.arcanatribe.com) aan de slag met jullie om uit te zoeken waar je passie ligt, waar je gelukkig van wordt en wat de, soms onbewuste, blokkades zijn die in de weg liggen om daar helemaal gebruik van te maken.

Onze gast is Iris, gecertificeerd Soul Realignment practitioner, healer, intuitive reader, content creator en astrologie enthousiast. Soul Realignment is een intuïtieve healing methode die gebruik maakt van de Akasha kronieken om ons Ziels Potentieel te ontsluiten en negatieve karmische patronen op zielsniveau te zuiveren.

Tijdens deze ceremonie zal Iris haar intuïtieve gaven inzetten om een persoonlijke channeling en (kaart) reading doen voor elke deelnemer om diens meest belangrijke Zielsgaven te vinden en te activeren in je Akashic Records. Deze activatie versterkt je verbinding met je Hogere Zelf, het Universum en je innerlijke bron van levenskracht energie!"

Daarna gaan Nanouk, Sabrina en Iris na het drinken van de rauwe ceremoniële cacao aan de slag met een healing op de energetische blokkades en verstoringen. Tijdens deze prachtige reis word je ondergedompeld in klanken, muziek, light language en gechannelde helende (bron)energie. Alles wat jij hoeft te doen is je ontspannen en het allemaal meemaken!

Vrijdag 09 februari 2024 van 18:00 tot 22:00

Gaia center, Bergwegplantsoen 10z, 3037 SK Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“Knowledge is Power!”

ArcanA helpt mensen wakker te worden en blijven! We organiseren authentieke Tantra Cursussen, Tantra Massages en doen Cacao ceremonies en Healings

Reviews

Froukje Cnossen

Conscious Community Day - spiritual connection with cacao in nature

Een fijne sfeer, liefdevolle mensen, mooie workshops en prachtige plek. Qua comunity-building is het me wat onduidelijk wat daarbij precies het beeld is; het voelde beetje ons-kent-ons. De hostst namen minder initiatief om de bezoekers/deelnemers te leren kennen dan dat ik wellicht gehoopt had, bijvoorbeeld. Ondanks dat zeker een aan te raden event.

Lees meer

Riri Starseed

Conscious Community Day - spiritual connection with cacao in nature

What a beautiful day of just connecting with others in a most amazing way. Enjoying the sun on the land. Creating some magic 🪄 and experiencing some pure connections. Thank you Dana & Amaya for this afternoon with you. Definitely recommend. 🙏

Lees meer

Sione Vallee

Conscious Community Day - spiritual connection with cacao in nature

Wauw! Mijn man en ik hebben met volle teugen genoten van dit mooie en liefde-volle samenzijn. Een warm en gastvrij ontvangst. Moeder cacao nam ons mee op een reis vol liefde, compassie en geduld...geduld voor de creatie, voor het scheppen.Zo ontstond er verbinding in liefde, en de herinnering in en om en met de natuur, in al haar facetten, de prachtige klanken van de lama's en de ezels. De lieve hond en de spelende kinderen in hun avonturen en het kloppen van de harten van mens & dier. Met als kers op de taart een prachtig klankbad, waar alles samenkwam. Bedankt!

Lees meer

Cacao & Healing Ceremony - What Lights you up? ❤️‍🔥

Meer evenementen van ArcanA

Zondag, 15 sep. om 15:00
Conscious Community Day - spiritual connection with cacao in nature
ArcanA
Samen eten Community-building Gatherings
Zondag, 15 sep. om 15:00
Conscious Community Day - spiritual connection with cacao in nature
PLAYoni
Gatherings Community-building Spirituele ontwikkeling
Vrijdag, 08 nov. om 10:00
Tantra en Tantrische Seksualiteit 4-daagse Cursus (singles en stellen)
ArcanA
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Sacred Sexuality

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 21 sep. om 12:00
PENTAGRAM GATHERING ☀️ 21/09 ☀️ Earth Dance 🌳
Pentagram
Gatherings Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Zondag, 08 sep. om 13:00
Ecstatic dance Lier - Cacao - Ben chi - Jeroen kaneza
Ecstatic Peace Tribe
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Live muziek
Zondag, 22 sep. om 09:30
One Day Retreat
BijBetty
1-Dags retraite Cacao ceremonie Ademcirkel
Zondag, 15 sep. om 13:30
Cacao, Microdose & Soundhealing Ceremonie
Mystical Arts
Cacao ceremonie Sharing Circle Klankbad
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl