Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

RAU Maashorst Healthy Fest

Sunday 21 April 2024 van 9:30 tot 15:30

Sportlaan 2, 5404 NM Uden, Netherlands

Over dit evenement

Zondag 21 april 2024 vindt in het Sportpark van Uden de 2de editie van het RAU Maashorst Healthy Fest plaats. Een dag vol workshops en inspiratiesessies op het gebied van sport, vitaliteit, mindfulness, voeding en meer. Deze editie wordt nog mooier en groter dan de eerste. Dus mis hem niet!

Het RAU Maashorst Healthy Fest is een initiatief van Sportvereniging RAU (ReActief Uden) in samenwerking met inmiddels ruim 25 andere aanbieders uit de gemeente Maashorst en omstreken. De aanbieders hebben een gemeenschappelijke missie: het stimuleren van een gezonde levensstijl, die bijdraagt aan een vitaal lichaam en vitale geest. Het event wordt georganiseerd door vrijwilligers. Door middel van lokale sponsoring en subsidie houden wij het tarief zo laagdrempelig mogelijk.

Deelnemers kunnen vier verschillende workshops of inspiratiesessies naar eigen keuze volgen, inclusief een gezonde lunch (inbegrepen). Wie zin heeft in ontspanning en bezinning, schrijft zich in voor bijv. yoga, ademhaling, mindwalk of qi gong. Wie zin heeft in een dagje fanatiek sporten, doet mee aan bijv. squat & deadlift clinic, targetsprint, bootcamp of boksen. Diverse inspiratiesessies vinden plaats op het gebied van o.a. voeding, slaap, overgewicht, stress en het aangeven van grenzen. Ook worden er massages gegeven en kunnen er dans- of schilderworkshops gevolgd worden. Kortom: voor ieder wat wils en zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast wordt er een lekkere en gezonde lunch verzorgd en begeven we ons in echte festivalsferen met livemuziek, een chill out area, en nog veel meer.

Een Healthy Fest ticket geeft de hele dag toegang tot het festival, inclusief deelname aan 4 workshops naar keuze en inclusief een lekkere en gezonde lunch. Een aantal weken voor het event zal het definitieve programma bekend worden gemaakt en wordt de inschrijving van de workshops geopend. Hiervoor ontvang je tegen die tijd een mail met een link en meer informatie.

Zie voor meer info: www.reactiefuden.nl.
Of mail ons op: RAUhealthyfest@outlook.com.

Tickets kunnen gekocht worden in de ticket shop. Hier vind je ook verschillende vrijwillige sponsor opties, voor zowel particulieren als bedrijven. Hiermee steun je RAU, zodat wij duurzaam en laagdrempelig voor iedereen evenementen kunnen blijven organiseren.

Sunday 21 April 2024 van 9:30 tot 15:30

Sportlaan 2, 5404 NM Uden, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“RAU maakt sporten toegankelijk voor iedereen.”

RAU (ReActief Uden) is een vereniging voor fysieke en mentale conditietraining, waar sportiviteit gecombineerd wordt met sfeer en gezelligheid.

RAU Maashorst Healthy Fest

1. Choose your tickets
RAU Maashorst Healthy Fest- Inclusief lunch - Early Bird Ticket

RAU Maashorst Healthy Fest - Early Bird Ticket, geeft toegang tot het event en deelname aan 4 workshops naar keuze, inclusief een gezonde lunch. U krijgt ook een voorsprong op de inschrijving voor de workshops, die in februari/ maart zal starten.

€ 29,50
Including service fee
Sold out
RAU Maashorst Healthy Fest Ticket - Inclusief lunch - Fase 2

RAU Maashorst Healthy Fest Ticket- Fase 2 geeft toegang tot het event en deelname aan 4 workshops naar keuze, inclusief een gezonde lunch.

€ 34,90
Including service fee
Vrienden ticket- 5 tickets & lunch - RAU Maashorst Healthy fest

Ticket voor 5 personen: Kom met je vrienden en profiteer van deze mooie combi prijs.

€ 160,00
Including service fee
Sponsor optie RAU

Sponsor RAU, de inititiator van het Healthy Fest, door middel van een klein bedrag. Sportvereniging ReActief Uden (RAU) organiseert dit event door middel van vrijwilligers. Op deze manier draagt u een steentje bij zodat wij duurzaam en laagdrempelig voor iedereen evenementen kunnen blijven organiseren. Heel erg bedankt voor uw steun.

€ 20,00
Including service fee
Bedrijven sponsor optie

Bedrijven sponsoring voor RAU, de initiator van het Healthy Fest, door middel van een klein bedrag. Sportvereniging ReActief Uden (RAU) organiseert dit event door middel van vrijwilligers. Op deze manier draagt u een steentje bij zodat wij duurzaam en laagdrempelig voor iedereen evenementen kunnen blijven organiseren. Heel erg bedankt voor uw steun.

€ 250,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
RAU Maashorst Healthy Fest

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 09 May. om 10:00
Ecstatic Dance Festival Belgium
EcstaticDanceFestBelgium
Ecstatic Dance Festivals Live muziek
Wednesday, 28 Aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Friday, 22 Mar. om 17:00
Ecstatic Dance Festival Holland | XL Rave Edition
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Tuesday, 09 Jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl