Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

RAU Maashorst Healthy Fest

Sunday 21 April 2024 van 9:30 tot 15:30

Sportlaan 2, 5404 NM Uden, Netherlands

Over dit evenement

Zondag 21 april 2024 vindt in het Sportpark van Uden de 2de editie van het RAU Maashorst Healthy Fest plaats. Een dag vol workshops en inspiratiesessies op het gebied van sport, vitaliteit, mindfulness, voeding en meer. Deze editie wordt nog mooier en groter dan de eerste. Dus mis hem niet!

Het RAU Maashorst Healthy Fest is een initiatief van Sportvereniging RAU (ReActief Uden) in samenwerking met inmiddels ruim 25 andere aanbieders uit de gemeente Maashorst en omstreken. De aanbieders hebben een gemeenschappelijke missie: het stimuleren van een gezonde levensstijl, die bijdraagt aan een vitaal lichaam en vitale geest. Het event wordt georganiseerd door vrijwilligers. Door middel van lokale sponsoring en subsidie houden wij het tarief zo laagdrempelig mogelijk.

Deelnemers kunnen vier verschillende workshops of inspiratiesessies naar eigen keuze volgen, inclusief een gezonde lunch (inbegrepen). Wie zin heeft in ontspanning en bezinning, schrijft zich in voor bijv. yoga, ademhaling, mindwalk of qi gong. Wie zin heeft in een dagje fanatiek sporten, doet mee aan bijv. squat & deadlift clinic, target sprint, bootcamp of boksen. Diverse inspiratiesessies vinden plaats op het gebied van o.a. voeding, slaap, overgewicht, stress en het aangeven van grenzen. Ook worden er massages gegeven en kunnen er dans- of schilderworkshops gevolgd worden. Kortom: voor ieder wat wils en zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast wordt er een lekkere en gezonde lunch verzorgd ( inclusief) en begeven we ons in echte festivalsferen met livemuziek, een chill out area, en nog veel meer.

Een Healthy Fest ticket geeft de hele dag toegang tot het festival, inclusief deelname aan 4 workshops naar keuze en inclusief een lekkere en gezonde lunch. Een aantal weken voor het event wordt de inschrijving van de workshops geopend. Hiervoor ontvang je dan nog een mail met een link en meer informatie.

- Early Bird Tickets, incl lunch (29,50): Uitverkocht
- Fase 2 Ticket, incl. lunch (34,90): Uitverkocht
- Ticket - Last minute aanbieding , incl. lunch (34,90): Nog beperkt beschikbaar.
- Fase 3 Ticket, incl. lunch (37,90): Beschikbaar.

Zie voor meer info en volledige line-up:
https://reactiefuden.nl/healthy-fest-2024/

Of mail ons op: RAUhealthyfest@outlook.com.

Tickets kunnen gekocht worden in de ticket shop. Hier vind je ook verschillende vrijwillige sponsor opties, voor zowel particulieren als bedrijven. Hiermee steun je RAU, zodat wij duurzaam en laagdrempelig voor iedereen evenementen kunnen blijven organiseren.

LET OP: De workshops zijn gericht op volwassenen, dus minimale leeftijd: 18+.
In geval van grote groepen, graag contact opnemen met de organisatie.

Sunday 21 April 2024 van 9:30 tot 15:30

Sportlaan 2, 5404 NM Uden, Netherlands

Over de organisatie

“RAU maakt sporten toegankelijk voor iedereen.”

RAU (ReActief Uden) is een vereniging voor fysieke en mentale conditietraining, waar sportiviteit gecombineerd wordt met sfeer en gezelligheid.

RAU Maashorst Healthy Fest

RAU Maashorst Healthy Fest

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 19 Jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Sunday, 21 Jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Sunday, 19 May. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 19 MEI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Thursday, 25 Apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl