Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

8 weeks programma: Adem je stress en angst weg

Vrijdag 09 februari 2024 van 16:30 tot 19:00

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Inhale relaxatioin and exhale stress and anxiety



Welkom bij mijn magische 8-weken programma, waar we samen de reis maken van stress en angst naar bevrijding.



Ik kan niet wachten om jou en maximaal 8 andere geweldige mooie mensen te verwelkomen in een intieme omgeving, doordrenkt met adem, yoga, en meditatie.



Ademreizen ( in het engel): Een Ontdekkingstocht naar Vrijheid In deze 5 ademreizen nemen we samen een diepe duik in de oneindige oceaan van jouw adem. Laat stress en angst als verliezende golven achter je, terwijl we samen de weg naar innerlijke vrijheid verkennen.



Groep's coaching: Een Omhelzing van rust met de 3 groep's coachingsessies, geweven met de magie van kundalini yoga en helende meditatie's, breng ons samen in een staat van kalmte en overgave. Laat je meevoeren door de stroom van beweging en stilte terwijl we samen balans vinden.



Ik neem je mee aan de hand in jouw ontwaken. Ik sta niet alleen aan de zijlijn als jouw ademgids maar als een vriendin die je hand vasthoudt terwijl we samen deze bijzondere reis maken. Mijn stem zal je leiden door de ademreizen, yoga en meditatie, doordrenkt met de liefde en ondersteuning die je verdient.



Voel je het al kriebelen om deze reis te gaan maken? Sluit je dan aan bij ons kleine, liefdevolle samenzijn. Meld je aan voor het 8-week's programma en ontdek de sereniteit van een leven waar JIJ weer de controle over hebt.



Wat er na de reis op je wacht:



1 )Innerlijke Rust en Evenwicht: Na 8 weken ademreizen en coaching kun je genieten van een diepe innerlijke rust en een gebalanceerd totaal welzijn.

2)Stressbestendigheid: Je zult beter uitgerust zijn om stress te hanteren en veerkrachtig te reageren op uitdagende situaties.

3) Diepe ontspanning: ervaar een blijvende staat van diepe ontspanning die je dagelijkse leven doordringt.


4) Verhoogd Zelfbewustzijn: Ontwikkel een geïnspireerd bewustzijn van jezelf, je emoties en je reacties op verschillende situaties.

5)Verbeterde Slaapkwaliteit: Geniet van betere slaapgewoonten en een verkwikkende nachtrust.

6)Emotionele Balans: Ervaar een blijvende emotionele balans en een positieve kijk op het leven.

7)Verminderde angstniveaus: Merk een aanzienlijke vermindering van angstniveaus op en voel je vrijer van zorgen.

8) Toegenomen Energie: Profiteer van een toename van natuurlijke energie en vitaliteit in je dagelijks leven.

9) Verbeterde Concentratie: Geniet van krachtige mentale helderheid en concentratie in je dagelijkse leven.

10)Diepere Zelfverbinding: Ontwikkel een diepere verbinding met jezelf en ontdek innerlijke kracht en veerkracht.

Dit is de indeling van de sessie's

5x. 2,5 uur ademsessie
3x 2,5 uur groep's coaching
Bij vragen altijd 7 dag pw. bereikbaar via mail.

Start: 9 Februari 2024
Tijd: 16:30-19:00 uur
Locatie: yogazentrumNada,
zuidermolenweg 7
Amsterdam. Gratis parkeren

Vrijdag 09 februari 2024 van 16:30 tot 19:00

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“De Sparkel Specialist geeft jou weer kleur aan je leven!”

Het is een plek waar je door verschillende elementen te gebruiken snel in een staat van bewustzijn komt. En jou licht weer kan schijnen.

Reviews

Mark Houtveen

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

Is de vorm belangrijk of de diepte van de beleving? Of allebei!? Doordat we die zaterdag 9 maart 2024 te Tongeren ons eerst gelaafd hebben aan de bewegingen en het verduren van de Kundalini ontstond er tijdens het ademwerk een verdieping die je kunt omschrijven, die ik omschrijf als onherroepelijk en onontkoombaar. Veiligheid is van belang, Vertrouwen. Aandacht. Elementen die Djezz door haar aanwezigheid en haar begeleiding ons heeft geschonken. Waarmee het aan ons was om met de intenties die we mochten uitspreken de innerlijke reis van 9d breathwork te bereizen. Voor mij een wonderschone reis waarin er allerlei beelden voorbijkwamen over momenten welke zo’n duidelijke invloed hebben gehad op mijn pad naar bewustzijn en diepere lagen naar mijn ziel en zielenidentiteit. Waarin het vertrouwen in het leven dat alles zich aandient in een goddelijke timing nog weer een extra boost heeft gekregen voor mij. En wat is het fijn geweest dat de energie van Djezz en de mede deelneemsters er in die ruimte aanwezig was. De geruststellende (reiki) handen van Djezz die mij weerom de aarde deden mogen voelen tijdens deze ademreis die van alles in beweging deed zetten in mij. Het bewustzijn van mij als waarnemer van mijn eigen waarnemingen was continu aanwezig. Echter het onontkoombare aan deze reis is dat de adem onherroepelijk ergens een ander ritme krijgt en ik mee wilde in een avontuur. Het onherroepelijke en onontkoombare is ook aanwezig in het gegeven dat deze reis mij bracht naar vele lagen van mijn bewustzijn of ik dat nu zou ‘willen’ of niet. En dat de 9(D) ingrediënten als guided coaching, de lagen van muziek, de frequenties, het ademwerk, het therapeutische, de affirmaties, hoe dan ook in mij opgenomen werden en ik erdoor aangeraakt werd. Dank dear Djezz voor een wonderschone ervaring en jouw geruststellende en energieke handopleggingen, jouw energie en daadkracht. Met liefdevolle intenties, Mark

Lees meer

Sylvia Carlens

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

9D ademwerk: wat een ervaring! We gingen diep en het was ongelooflijk intens maar dankzij de veilige omgeving en warme begeleiding van Djezzmanon was dit een helende belevenis om nooit te vergeten. Beseffen dat (kundalini)yoga, meditatie en diep ademen zo een ongelooflijke impact kunnen hebben op je fysieke en mentale welzijn hebben me gebracht waar ik nu ben. Na jaren pijn en vertwijfeling of ik ooit nog vrij zou kunnen bewegen ben ik dankbaar dat ik op deze helende journey ben terecht gekomen. Ik kan dit ademwerk iedereen aanbevelen… vooral bij Djezz! Wat een warme, lieve, open, enthousiaste dame. Spijtig dat ik in het verre België woon…Anders zag ze me meer dan een keer per week! ☺️😍❤️🧘🏻‍♀️🙏

Lees meer

Marijke Schoefs

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

Het was een heel intense beleving voor mij, de combinatie met Kundalini yoga was super, een fijne, intense kriya onder fantastische begeleiding om je door de lastige lange stukken heen te helpen... De ademreis was super, ik heb veel gevoeld, koud, rusteloos, frustratie, verdriet (niet alleen van mij) en heb dat allemaal kunnen uitschreeuwen, daarna kwam er een heerlijk warm, tintelend gevoel van rust & energie, ik voelde me veilig om er helemaal in mee te gaan en los te laten en diep te gaan, dankjewel voor deze super begeleiding en het gevoel van veiligheid

Lees meer

8 weeks programma: Adem je stress en angst weg

Meer evenementen van DjezzManon

Dinsdag, 30 jul. om 18:00
🎧9D ademreis & Reiki Back to your roots
DjezzManon
Ademwerk Reiki Meditatie
Zaterdag, 28 sep. om 12:00
🎧9D ademjourney The Awakening met healing reiki hands
DjezzManon
Lichaamswerk Ademwerk Healing

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Donderdag, 01 aug. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 07 sep. om 11:00
Shibari XL workshop day: Learn all the basics!
Butterfly Bondage
Shibari Conscious Sexuality Lichaamswerk
Zondag, 17 nov. om 16:30
Vuuravond: Ademreis & Mantra zingen
Stichting Let's Start a Fire
Ademwerk Mantra zingen Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl