Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

TaoïstischeTantramassagetraining 3-daagse

Sunday 14 April 2024 van 10:00 tot 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over dit evenement

De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken.

Voor deze massage oefenen we de microcosmische kringloop, ook wel kleine hemelse cirkel, of kringloop genoemd. In deze massage bied ik o.a. technieken aan op het gebied van de adem, rekkingen en strekkingen, stevige rugmassage en zachte liefdevolle strelingen om de Qi, Chi ofwel levensenergie goed te laten stromen. Hoe bewaar en vermenigvuldig ik mijn energie. Hoe smeed ik een mooie verbinding, hoe laat ik de energie stromen.

In deze massage mag de levensenergie, de onschuldige seksuele gaan energie stromen. We laten deze circuleren en verfijnen deze zodat pure liefdesenergie door je lichaam gaat stromen die jouw hele wezen vitaliseert, harmoniseert en balanceert op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.  Love, Joy en Happiness. Voel de juiciness en sappigheid van het leven. Yin en Yang in evenwicht. Terug naar de stromende bron van liefde die wij allemaal in wezen zijn. Deze taoïstische tantrische massage bevordert liefde en spirituele groei en maakt ruimte voor orgastische ervaringen. We doen ook seksuele qigong.

Je ontvangt een syllabus met een beschrijving van de Taoïstische Tantramassage en alle informatie eromheen. Ook krijg je toegang tot filmpjes die verschillende technieken/oefeningen uitleggen.

De data:

zondag 14 en 28 april en 12 mei 2024 van 10.00 uur tot 17.30 uur

Vroegboekkorting tot 26 februari. Doe mee voor €345,- in plaats van €375,-
Op 21 januari en 17 maart zijn er introductie/verdiepingsdagen. Aanmelding in combinatie met de 3-daagse levert een mooie korting op. In plaats van €500,00 betaal je dan €475,00. Ga je voor 5 dagen verdieping dan betaal je in totaal €575,00 in plaats van €625,00
Meer informatie:

Tijdens deze driedaagse cursus leer je een aantal technieken en grepen om levensenergie volop te laten stromen en te verfijnen voor meer vitaliteit en om aanwezige blokkades te laten wegsmelten. Je voert afvalstoffen en maakt ruimte voor pure fijnstoffelijke levenskracht. Verbinden van hoofd, hart en bekken. Je bekken levert de energie om de hartenergie vrijelijk te laten stromen.

We besteden een dag aan technieken voor o.a. het openen van de meridianen en een vlindermassage die het hele zenuwstelsel harmoniseert. Ook besteden we ruime tijd aan de massage van de rug- en voorkant van het lichaam, het opeen van de navelpoorten. We masseren ook het bekkengebied waarbij uiteraard ruimte gegeven wordt aan jouw grenzen. De derde dag wissel je een volledige sessie uit met een partner en perfectioneren we de geleerde technieken en vinden we de ruimte voor nog een paar nieuwe aanvullingen op jouw toolbox.

Tijdens deze training leer je de verschillende posities die masseur en gemasseerde in kunnen nemen tijdens de sessie voor een optimale sessie met respect en voor het behoud van je lichaam. 

We masseren met warme, biologische, ontgeurde kokosolie op een matras op de grond. Zowel de gever als de ontvanger kunnen bloot zijn, maar dit bepaal je zelf in onderling overleg.

Elke ochtend starten we met een taoïstische meditatie of een andere oefening of proces om je hoofd, hart en bekken in verbinding te brengen en de energie te laten stromen.

Achtergrond Taoïstische Tantramassage:

In de Taoïstische traditie werd al lang geleden uitgevonden hoe seksuele energie genezend kan werken via stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen. De Gele Keizer Huang Ti (2697 - 2598 vC) legde deze theorie voor het eerst vast op schrift. Gezondheid en ziekte werden uitgedrukt in krachten en stromingen van het universum, met name Yin en Yang, de 5 elementen en Qi (levensenergie). Deze samen in balans te brengen en te houden doe je door middel van oefeningen, massage en meditatie.

Je lichaam is als een landschap

Van heuvels en dalen

Bosland en weide

Grotten van vreugde

Open vlaktes van plezier

Wakker gekust door winden van gelukzaligheid

Gevoed door rivieren van begeerte

Besproeid door de wolken en regen van extrase

Deze cursus is zeer geschikt voor:

mensen die bij ons de Body of Bliss Tantramassage Training (minimaal blok 1) hebben gevolgd
mensen die elders ervaring hebben opgedaan met Tantramassage
mensen die interesse hebben in aanvullende massagevormen in hun lopende praktijk
als je een nieuwe verbindende en energieopwekkende massagevorm wilt leren
als middel tot meer verdieping en contact in je relatie(s)
Ook als middel tot de-armouring (letterlijk: het ontwapenen, het ontdoen van fysieke blokkades in het lichaam) kan de Taoïstische Tantramassage zeer betekenisvol zijn.
Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onverwerkte emoties en gevoelens zich in het lichaam kunnen vastzetten, daarmee de energie blokkeren en daardoor lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. Het doorbreken van deze blokkades is een van de effecten van het opwekken en verdelen van Chi.

Voorwaarden deelname:

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

Na aanmelding krijg je van ons een korte vragenlijst, waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen. Bij twijfel over geschiktheid aan deze training zullen wij contact met je opnemen.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht. 

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier. Na ontvangst van je intakeformulier is je plaats gereserveerd.

Praktische informatie:

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

Sunday 14 April 2024 van 10:00 tot 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra wil dat je levendig bent, net zo levendig als de bomen...........”

Trinity Tantra biedt tantra massages en workshops op gebied van bewustwording, verbinding, liefdevolle aanraking, en speciale workshops voor vrouwen

1. Choose your tickets
aanbetaling man

Dit is een aanbetaling. Je betaalt in totaal €375,00. Bezoek voor meer informatie en definitieve aanmelding: https://www.trinitytantra.nl/workshops-massagetraining/taoistische-tantra-massage-training/

€ 100,80
Including € 0,80 service fee
aanbetaling vrouw

Dit is een aanbetaling. Je betaalt uiteindelijk 375,00 https://www.trinitytantra.nl/workshops-massagetraining/taoistische-tantra-massage-training/

€ 100,80
Including € 0,80 service fee
aanbetaling stel

Je betaalt samen in totaal €725,00. Dit is een aanbetaling. https://www.trinitytantra.nl/workshops-massagetraining/taoistische-tantra-massage-training/

€ 200,80
Including € 0,80 service fee
Deelname man Taoïstische en 21 januari

€ 200,80
Including € 0,80 service fee
Deelname vrouw Taoïstische en 21 januari

€ 200,80
Including € 0,80 service fee
Deelname man Taoïstische en 17 maart

€ 200,80
Including € 0,80 service fee
Deelname vrouw Taoïstische en 17 maart

€ 200,80
Including € 0,80 service fee
Deelname man Taoïstische en 21-1 en 17-3

€ 300,80
Including € 0,80 service fee
Deelname vrouw Taoïstische 21-1 en 17-3

€ 300,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
TaoïstischeTantramassagetraining 3-daagse

Meer evenementen van Trinity Tantra

Thursday, 14 Mar. om 19:30
Ademcirkel 14 maart 2024 in Enschede
Trinity Tantra
Adem Healing Ademwerk
Sunday, 17 Mar. om 10:00
Introductie-/verdiepingsdag Taoïstische Tantramassagetraining: Warmen
Trinity Tantra
Massage Tantra Taoïsme
Tuesday, 26 Mar. om 19:00
Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Massage Vrouwen workshops
Thursday, 18 Apr. om 19:30
Ademcirkel 18 april 2024 in Enschede
Trinity Tantra
Adem Healing Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 24 Mar. om 18:45
Tantra Drieluik voor 18-28 jarigen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Monday, 08 Apr. om 19:30
Intensive Tantra Training - verdiepingstraining level 2
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Saturday, 30 Mar. om 10:00
Queer Tantra & Energy Sex
Exploring Deeper
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Thursday, 28 Mar. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Daten met een vleugje tantra
PLAY! Eindhoven
Verbinding Tantra Dating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl