Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

(Familie) Opstellingen

Friday 19 January 2024 van 19:00 tot 22:00

WoodWorks Yoga, Jansstraat 41, 6811 GH Arnhem, Nederland

Over dit evenement

(Familie)Opstellingen, Systemisch Werk

Altijd al een keer een opstelling willen ervaren? Bij WoodWorksyoga worden maandelijks opstellingsavonden georganiseerd. Laagdrempelig, iedereen is welkom.

Wil jij meer inzicht krijgen waarom je keer op keer tegen dezelfde niet helpende patronen aanloopt en steeds in vergelijkbare situaties terecht komt?
Tijdens deze Opstellingenavond leer je jouw (on)bewuste patronen (h)erkennen en ontdek je welke nieuwe beweging jou verder gaat helpen.

Waar is het?
WoodWorksyoga, Jansstraat 41 nabij het station van Arnhem

Hoe ziet de avond eruit?
* OPENING MET EEN KORTE MEDITATIE
* OPSTELLEN: degene die willen, krijgen de mogelijkheid een vraag in te brengen. We doen meerdere opstellingen en je mag tijdens de avond zelf bepalen of en wanneer jij een vraag of thema wil inbrengen.
* AFSLUITING

Ik ben opgeleid door Phoenix Opleidingen (3 jarige professionele communicatie en Systemisch Werken) en ervaar zelf keer op keer de kracht van systemisch werk. Wanneer wij daadwerkelijk zowel ons donker als ons licht aan durven te kijken, op onze eigen plek durven te gaan staan en uit de magische beweging die wij als kind zijn gaan maken durven te stappen, ontmoeten wij onszelf nog meer in onze eigen kracht. Dan zul je meer flow in je leven ervaren en zal het gaan voelen alsof de dingen meer op zijn plek vallen.
We zijn uit liefde voor ons systeem van herkomst vaak taken op ons gaan nemen die niet aan ons zijn, hebben delen in onszelf weggedrukt of hebben patronen ontwikkeld die vanuit een kind perspectief helpend leken, maar ons nu in contact met anderen in de weg gaan zitten. Door hier middels opstellingen naar te kijken, kun je gaan ontdekken wat jou verder gaat helpen.

Samen onderzoeken we hoe je het hebt aangetroffen, wat je hebt aan te nemen. wat je te doen hebt om meer in je eigen kracht te gaan staan, waar oude en vaak niet helpende overlevingstrategieën vandaan komen en ze leren herkennen.

Je kunt een vraag inbrengen, maar dit hoeft niet. Je kunt dit in het moment beslissen. Ook als representant zul je inzichten krijgen over je eigen patronen en processen.

Friday 19 January 2024 van 19:00 tot 22:00

WoodWorks Yoga, Jansstraat 41, 6811 GH Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“Vele wegen kent het leven, van al die wegen is er maar een die jij te gaan hebt”

Intuigo voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Coaching, training en workshops, waaronder Familieopstellingen, Training Voluit Vrouw

Reviews

Daniëlle

TA in de relatie

Mooie, leerzame avond. Veel inzichten en informatie gekregen. Vandaag momenten van oh... en dat nog voor het levensscript... werkt door!

Lees meer

Annick Van Harten

TA in de relatie

Mooie avond gehad met fijne dames. De materie was enorm boeiend en erg prettig aangereikt middels theorie en oefeningen waardoor het beeldender werd en goed binnen kwam. Genoeg stof om mee te nemen en mee verder te gaan. Kim begeleid dit op een erg prettige manier. Ik vond het erg de moeite waard.

Lees meer

Jeannette Uittenbogaard

Verbonden ademen

Een bijzondere ervaring in een zeer mooie, fijne ruimte met heel prettige en kundige begeleiding. Ik ga zeker nog een keer meedoen! Dank!

Lees meer

(Familie) Opstellingen

Meer evenementen van Intuigo

Friday, 22 Mar. om 19:00
Voluit Vrouw
Intuigo
Vrouwen workshops Vrouwencirkels Persoonlijk Leiderschap
Saturday, 23 Mar. om 13:30
Cacao & Yoga Special Ceremony
Intuigo
Cacao ceremonie Gezondheid Yoga
Tuesday, 09 Apr. om 19:00
Lichaamswerk
Intuigo
Vrouwen workshops Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling
Sunday, 14 Apr. om 14:00
Verbonden ademen
Intuigo
Adem Meditatie Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 03 May. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 08 Mar. om 09:30
JBO
Charlotte Derksen
Ondernemen Persoonlijk Leiderschap Persoonlijke Ontwikkeling
Sunday, 17 Mar. om 13:00
Familieopstelling
Harm Kuypers
Familieopstellingen
Sunday, 03 Mar. om 10:00
Activeren💫Zelfherstellend Vermogen, 03-03-2024.
Praktijk Monique Boevee
Persoonlijke Ontwikkeling Gezondheid Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl