Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klankbelevingsconcert "Love, Light & Harmony'

Friday 08 December 2023 van 19:30 tot 21:30

Blue Earth Innovations Bv, Limmelderweg 2, 6222 PB Maastricht, Nederland

Over dit evenement

Muziek en klank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties, je hart en ziel. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je. Vanuit stilte ontluikt klank en leid je naar je innerlijke stilte.

INNERLIJKE KLANKREIS
We verbinden ons met het hart, Moeder Aarde, het Universum, Al Wat Is en creëren samen een veld van liefde en licht. In dit veld van ‘Love, Light & Harmony is het veilig en kan je in overgave en vertrouwen, ontspannen en je laten meedrijven op de klankgolven.

Lilly en Pia nemen je mee op een innerlijke klankbelevingsreis, een ligconcert met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, harp, drum en hun hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad en de hartverwarmende klanken die zij samen klinken en klanken.

Een zachte, liefdevolle en natuurlijke klankflow om tot jezelf te komen, in het oog van de overweldigende orkaan die op dit moment over onze planeet raast en je weer rust, zachtheid en vrede voelt en ervaart.

VOOR WIE?
Alle klankliefhebbers, mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven, alsook mensen die behoefte hebben aan verbinden met elkaar. Wij gunnen iedereen deze beleving en verbinding naar de ‘stilte’ in jezelf.

Lilly Huis in 't Veld - Blauwe Aarde
Lilly leeft haar passie vanaf het moment dat ze ontdekt dat het zingen, klinken van zielenklanken haar kracht is die van nature stroomt alsof ze nooit anders heeft gedaan. Zij be-leeft haar grootste vreugde wanneer ze kan zingen, een geschenk aan haarzelf en de ander. Haar missie is mensen te helpen hun eigen weg te lopen vanuit hun ziel. Een innerlijk rustpunt te vinden in zichzelf, ongeacht de drukte en chaos om ons heen.

Pia Brand - Heart Tuned Sounds
Pia geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en lichttaal mensendiep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze zelf helende vermogens en innerlijke krachten.
www.piabrand.nl

Friday 08 December 2023 van 19:30 tot 21:30

Blue Earth Innovations Bv, Limmelderweg 2, 6222 PB Maastricht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Muziek en klank is universeel, verbindend en helend... mijn passie!”

Heart Tuned Sounds (Pia Brand) geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies.

In samenwerking met

Reviews

Nick

Cacao Ceremony & Sound Healing Journey by Kailash Kokopelli & Friends

Mooie ceremonie en sound healing, bijzondere ervaring. Kailash, Pia & friends hadden een fijne, warme energie. Fijne cacao en super dat ze met respect en liefde omgingen met het plantmedicijn.

Lees meer

Froukje De Wilde

Cacao Ceremony & Sound Healing Journey by Kailash Kokopelli & Friends

Prachtige Sound Healing door Kailash Kokopelli met helende zang en sounds door Pia Brand en zinderende percussie door Terence Samson. Met het drinken van biologische pure Cacao als helend medicijn. Een uitstekend georganiseerd evenement in een mooie ruimte. Een heerlijke ontspannen en diepgaande ervaring.

Lees meer

Fanny Muller

Cacao Ceremony & Sound Healing Journey by Kailash Kokopelli & Friends

It was Amaizing. I got lots of healings in all my body with the Magical presence and music of Kailash. All his vibrations were a medicine for my heart. I could feel the blocages and tensions inside of me melting into all the Love that he vibrates and gives to us. I'm very gratefull for Pia and her team to organize such a beautifull ceremony.

Lees meer

1. Choose your tickets
Klankbelevingsconcert 'Love, Light & Harmony'

Ligconcert door Lilly Huis in 't Veld en Pia Brand

€ 25,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Klankbelevingsconcert "Love, Light & Harmony'

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 03 Dec. om 15:00
Klankreis met handpan en klankschalen
Cacao & Klank
Klankbad Klankschalen Ligconcert
Tuesday, 12 Dec. om 19:30
Soundhealing
Hartenlucht
Klankreis Ligconcert Klankbad
Sunday, 10 Dec. om 11:00
Amsterdam: Introductie Workshop Handpan
Handpan Studio
Klankbad Handpan Muziekles
Saturday, 23 Dec. om 19:00
Ecstatic X-Mas Dance&Blauwe Lotus&Dj Iradi, Patricia Pattinama&Thomas
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Ligconcert Klankreis-Soundbath
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl