Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klankconcert 'Shine Your Light'

Friday 05 July 2024 van 19:30 tot 21:30

Blue Earth Innovations Bv, Limmelderweg 2, 6222 PB Maastricht, Nederland

Over dit evenement

Muziek en klank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties, je hart en ziel. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je. Vanuit stilte ontluikt klank en leid je naar je innerlijke stilte.

INNERLIJKE KLANKREIS
We verbinden ons met het hart, Moeder Aarde, het Universum, Al Wat Is en creëren samen een veld van liefde en licht. In dit veld van ‘Love, Light & Harmony' is het veilig en kan je in overgave en vertrouwen, ontspannen en je laten meedrijven op de klankgolven.

Lilly en Pia nemen je mee op een innerlijke klankbelevingsreis, een ligconcert met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, harp, drum en hun hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad en de hartverwarmende klanken die zij samen klinken en klanken.

Een zachte, liefdevolle en natuurlijke klankflow om tot jezelf te komen, in het oog van de overweldigende orkaan die op dit moment over onze planeet raast en je weer rust, zachtheid en vrede voelt en ervaart.

VOOR WIE?
Alle klankliefhebbers, mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven, alsook mensen die behoefte hebben aan verbinden met elkaar. Wij gunnen iedereen deze beleving en verbinding naar de ‘stilte’ in jezelf.

Lilly Huis in 't Veld - Blauwe Aarde
Lilly leeft haar passie vanaf het moment dat ze ontdekt dat het zingen, klinken van zielenklanken haar kracht is die van nature stroomt alsof ze nooit anders heeft gedaan. Zij be-leeft haar grootste vreugde wanneer ze kan zingen, een geschenk aan haarzelf en de ander. Haar missie is mensen te helpen hun eigen weg te lopen vanuit hun ziel. Een innerlijk rustpunt te vinden in zichzelf, ongeacht de drukte en chaos om ons heen.

Pia Brand - Heart Tuned Sounds
Pia geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en lichttaal mensendiep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze zelf helende vermogens en innerlijke krachten.
www.piabrand.nl

Friday 05 July 2024 van 19:30 tot 21:30

Blue Earth Innovations Bv, Limmelderweg 2, 6222 PB Maastricht, Nederland

Over de organisatie

“Muziek en klank is universeel, verbindend en helend... mijn passie!”

Heart Tuned Sounds (Pia Brand) geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies.

In samenwerking met

Reviews

Iny Van Gerven

Klankconcert 'Shine Your Light'

Het was thuiskomen!!! Prachtige klanken in ‘n vredige omgeving. Genieten….. Geraakt in mijn ziel! Dankjewel!🙏🏻

Lees meer

Marleen Smeets

Klankconcert 'Shine Your Light'

Heerlijk ontspannen genoten van een "sprookjesachtig" klankconcert, fijn verzorgd in een mooie ruimte. Voor herhaling vatbaar! Dankjewel Pia en Lilly 💛💛

Lees meer

Myriam Messa

Klankconcert 'Shine Your Light'

Ik heb ervan genoten! Ik vond het een heel mooie reis: soms vrolijk avontuurlijk, soms ernstig, soms rustig of juist opgewonden... Ik heb genoten van alle plaatsen en ontmoetingen... Zalige beleving.: Helend, rustgevend, voeding voor m'n Zijn. Fantastische ervaring. Ik kijk uit naar de volgende ont-moet-ing. Dank jullie wel Pia en Lily. In Liefde...

Lees meer

Klankconcert 'Shine Your Light'

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 25 Aug. om 12:45
Floating Soundbath- Remembering the Womb
Elisa_Soundhealing
Klankbad Klankschalen Klankreis
Sunday, 29 Sep. om 12:45
Floating Soundbath - Remembering the Womb
Elisa_Soundhealing
Klankschalen Klankbad Klankreis
Saturday, 18 Jan. om 19:30
Cuddle Workshop & LIVE Einaudi Cuddle Concert
Exploring Deeper
Live muziek Knuffelworkshops Ligconcert
Friday, 06 Sep. om 19:30
Praful :: Ceremonial Concert
HeartFire.nl
Live muziek Optreden Klankreis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl