Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inspirerend Healing Concert

Wednesday 20 December 2023 van 20:00 tot 21:15

Dobbelmannweg, 6531 Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

๐™†๐™š๐™ฃ๐™ฃ๐™ž๐™จ ๐™ž๐™จ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™—๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง ๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ญ๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ž๐™ฉ ...
๐™’๐™ž๐™Ÿ๐™จ๐™๐™š๐™ž๐™™ ๐™ž๐™จ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™—๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ฌ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™š๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ค๐™ช๐™™ ...
๐™’๐™ž๐™š ๐™™๐™š ๐™™๐™ž๐™š๐™ฅ๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ก๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™—๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ช๐™ง๐™›๐™ฉ ๐™ฉ๐™š ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ซ๐™ž๐™– ๐™™๐™š ๐™ฌ๐™š๐™œ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™๐™–๐™ง๐™ฉ ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™ž๐™Ÿ๐™จ ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ ...

๐˜๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ...
๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ...
Sabine Buchholz en ik nemen jou graag mee in de bijzondere energie en sfeer rond de Winterzonnewende, waarin vuur en water een essentiรซle rol spelen.
Tijdens de Winterzonnewende (21 december) beleven wij de kortste nacht en vieren wij de terugkomst van het licht (vuur).
In deze periode speelt het element water ook een belangrijke rol: Het gaat over stromen, gevoelens en emoties zoals angst, onzekerheid en gevaar. In gevaarlijke tijden is het van belang om ook naar buitengericht en open te zijn.
Meer informatie over de sfeer en energie rond bovenstaand thema:
https://www.lung-ta.nl/agenda

๐——๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ธ ๐— ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐—ต๐—ผ๐—น๐˜‡

๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ (Lung Ta Sound Healing)
Henk Mosterdijk vindt de energetische healings, die Sabine aan de deelnemers aanbiedt, een mooie aanvulling op de klanken tijdens dit soort evenementen.
Hij kan heel duidelijk merken, dat door de bijdrage van Sabine de deelnemers veel eerder in een diepe(re) ontspanning komen.
Sabine heeft al van verschillende deelnemers mooie feedback ontvangen, zij hebben de energetische healing tijdens de klanken echt als een meerwaarde ervaren.
https://www.facebook.com/lungta.nl/
https://www.lung-ta.nl

๐˜š๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ป (Aardester Energetische Healing
Samen met Henk draagt Sabine zorg voor een veilige en rustige energie in de ruimte. Tijdens het concert zal zij die energie bewaken en waar nodig herstellen.
Sabine zal, waar de ruimte het toelaat, rustig rondlopen en bij iedereen even blijven staan. Dit doet zij om een ieder te helpen gronden, de energie van de klanken te ondersteunen en om een mini-healing op het persoonlijke energiesysteem aan te bieden.
Sabine gebruikt haar handen om een ieders energie zachtjes te laten stromen maar zal daarbij niemand aanraken.
Helende klanken en helende energie versterken elkaar en helpen een ieder om de beleving van het healing concert in het hier en nu te brengen en mee te nemen naar het dagelijkse leven.
https://www.facebook.com/STRALENDLICHT/

๐—ข๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Het healing concert begint met een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen.
Hierop volgt het healing concert zelf. Laat je meenemen door de helende klanken van de diverse akoestische instrumenten.
We sluiten af met een paar minuten in stilte zodat je de klanken verder kunt laten resoneren en de ontspanning langer kunt vasthouden.
Na het concert kun je ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om je ervaringen te delen.
Wij als organisatoren staan altijd open voor contact.
Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ, ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ
Byzantijnse Kapel
Dobbelmannweg 3 / 6531KT Nijmegen
Woensdag 20 december 2023 / 20.00 - 21.15
Kapel open: Vanaf 19.30 u

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ?
๐˜๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ
Mogelijk heb je er baat bij voorafgaand aan het concert en na afloop wat extra water te drinken. Helende klanken (geluidstrillingen) werken diep in op jouw lichaam en brengen daarin aanwezige water in beweging. Vaak moeten mensen na een healing concert meer plassen dan normaal.
Ook zorgt wat extra vloeistof ervoor dat eventuele afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden (ontgiften).
Omdat koffie vochtafdrijvend is, raden wij aan liever geen koffie te drinken voorafgaand aan het concert.

๐˜ ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ
Wij raden de deelnemers aan te gaan liggen, omdat je dan (sneller) in een diepere ontspanning kan komen en de klanken intenser kan beleven.
Als je ervoor kiest om op de vloer te gaan liggen, neem dan een yogamat of matrasje en hoofdkussen mee. Zorg dat de yogamat of matras dik genoeg is om daar meer dan een uur comfortabel op te kunnen liggen.

๐˜ก๐˜ช๐˜ต๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด
Als je toch liever wilt gaan zitten, dan kun je plaats nemen op de kerkbanken.
Neem dan eventueel een paar extra kussens mee, die je als zitkussen of als ruggensteun kunt gebruiken om langere tijd comfortabel te kunnen zitten.

๐˜ž๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ / ๐˜๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ
Handig is om je warm en comfortabel te kleden met warme sokken. Als je wilt kan je ook een deken meenemen. Lang stil zitten of liggen maakt dat je lichaam wat afkoelt, om goed te kunnen ontspannen helpt het om lekker warm te blijven.

Wednesday 20 December 2023 van 20:00 tot 21:15

Dobbelmannweg, 6531 Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

Lung Ta Sound Healing organiseert healing concerten, klankmedtiaties en workshops rond helende klanken en rond hoe klankinstrumenten toe te passen.

Reviews

Valentina

Inspirerend Klankbad in de Schalmei โ€“ Nijmegen

Het was mijn eerste keer. Ik was na 5 minuten al helemaal ontspannen. Ik vond het heel fijn. Echter werd dat snel verstoord door de omgevingsgeluiden in het wijkcentrum. Ik kon hierdoor niet meer concentreren op de schalen, en raakte soms zelfs geรฏrriteerd door de mensen op de gang. Hierdoor mijn 4 sterren, anders waren het er zeker 5. Ik kom graag vaker terug, maar wel op een andere locatie.

Lees meer

Janine Van der Sluis

Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen

Ik kwam tot een zeer diepe ontspanning, wat er toe heeft geleid dat ik daarna heerlijk kon doorslapen. Echt een aanrader!

Lees meer

Harm Eeren

Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen

Mooie ervaring,wel jammer dat er halve wegen een mobiel begon te piepen maar dat ligt aan de deelnemer verder goed geregeld

Lees meer

Inspirerend Healing Concert

Meer evenementen van Lung Ta Sound Healing

Saturday, 23 Mar. om 15:00
Inspirerend Healing Concert in de Ark van Oost โ€“ Nijmegen
Lung Ta Sound Healing
Klankschalen Klankreis-Soundbath Ligconcert

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 27 Feb. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Friday, 31 May. om 20:00
HeartFire Special : Malte Marten | Handpan Concert & Two Masterclasses
HeartFire.nl
Handpan Optreden Klankreis
Tuesday, 16 Apr. om 19:30
Play Utrecht - Drieluik Massage & Aandacht
Play Utrecht
Massage Healing Meditatie
Sunday, 31 Mar. om 18:45
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl