Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Joyful Silence of the Wild Soul - Nieuwjaarsretraite in de Ardennen

Friday 29 December 2023 om 15:00 tot Tuesday 02 January 2024 om 14:00

Hodister, 6987 Rendeux, België

Over dit evenement

We nodigen jou van harte uit om het magische jaar 2024 op een bijzonder mooie manier te laten geboren worden in jezelf!

Deze retraite is ideaal om jouw intenties voor het nieuwe jaar te voelen, te voeden en te hoeden. Zowel voor je persoonlijk pad, je relationeel pad of je breder maatschappelijk pad. We maken verbinding met de wilde natuur rondom ons in de Ardennen, en de wilde natuur in ons.

Onze omgeving, de wereld is in een heftige transformatiestorm, alles draait snel, chaotisch en angstig om je heen. Maar in het oog van de storm kan je op deze dagen ontdekken dat er daar een zalige stilte heerst. Geen passieve stilte, maar een levende, bruisende, vitale stilte. Thuiskomen in je bron!

In deze oud-nieuw natuur-retraite zullen we verbinden met de stilte, slowyoga, dans & natuur om te vertragen, herbronnen, genieten, te verbinden met de natuur, lekker eten, het afgelopen jaar los te laten, ons te openen voor de wonder van het nieuwe jaar, gezellige samen zijn aan de kachel of het kampvuur… en je intenties voor het jaar diep te verankeren in jezelf.

Als wijze mannen en wijze vrouwen samenkomen, samen in stilte zijn, verbinden en luisteren naar de Aarde kan het mysterie van het nieuwe leven zich ontvouwen. In tijden van oorlog is het belangrijk om tijd te maken voor VREDE!

Dagprogramma

– Stilte in de voormiddag
– Ochtend: meditatie, stilte, slowyoga, tibetaanse yoga, deel cirkel
– Namiddag: natuur, wandelen, verbinding, rust, gewoon zijn, relaxen, niets doen
– Avond: mantra wijsheid, muziek en zang rond het vuur, vision dance, freedom dance, sufi initiatie en wijsheid

Van harte welkom op de geboorte van al het nieuwe in jou!

VERBLIJF

Tijdens de retraite overnacht je bij ons in het huiselijke Chamai, in de Oude Pastorij van het kleine dorpje Hodister, in de Belgische Ardennen. Je overnacht in een ruime kamer met 2 of 3 personen of in de tempelzaal. Alle maaltijden zijn voorzien. Als je graag regelmatig tussendoor snacks eet, neem dan zeker het nodige voor jezelf mee, of eventueel om met de groep te delen. Thee, koffie en water worden steeds voorzien.

BEGELEIDING

Gert Daniels


Gert is een schat van een man, als dans & yoga teacher geniet hij van het leven. En nodigt elkeen uit om te leven vanuit Hart en Gevoel. Hij is directeur en manusje-van-alles van de vzw We See You (dans, zang, martial-arts voor kwetsbare kinderen en jongeren en scholen), en dankzij vele teachers wereldwijd schenkt hij ontelbare innerlijke schatten aan zij die het kunnen gebruiken door zacht en luisterend aanwezig te zijn met wat er is. Zijn specialiteiten zijn de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd Wisdom Sword). Al jaren mede-organisator van mannen gatherings om mannen meer in hart en gevoel te begeleiden en jonge en minderjonge mannen te inspireren. Co-creator van de Tribe van het Hart, waar elk Hart hard nodig is in deze tijd van grote veranderingen.

www.weseeyou.be

Sophie Vandenkerchove

Sophie is een liefhebber van de wilde Natuur. Ze werd opgeleid als Wilderness Rites of Passage Guide aan de School of Lost Borders in Californië, USA. Daarnaast beoefent ze sinds verschillende jaren Zen meditatie in de Koreaanse traditie en is ze ingewijd in het Druïdisme en Keltisch Sjamanisme van eigen bodem. Sophie groeide op in de bossen van de Belgische Ardennen, waar ze als kind al een sterke band met het land van haar voorouders voelde. Na een poosje van de wildheid van de steden te hebben geleerd, verhuisde ze opnieuw naar het dorp met de intentie om aan de herverbinding van de Mens met de eigen Natuur bij te dragen. Hieruit ontstond Chamai: een retraite centrum in de natuur, waar Sophie retraites en trainingen in en met de natuur aanbiedt. In haar werk verweeft Sophie de kracht van ceremonie met haar grote liefde voor natuur en mens. Ze is gepassioneerd door pelgrimstochten, solo tijd in de natuur, stilte retraites en alle ervaringen die avontuur, aanwezigheid en zachtheid samenbrengen.

www.chamai.be

INSCHRIJVING & PRIJZEN

Inschrijven voor het weekend kan via het volgende inschrijvingsformulier: https://forms.gle/GPUXQrRxnERsGGit5

Standaard prijs: 690 euro

Supporter & business prijs (als je een factuur wenst, of iemand wil steunen die het financieel moeilijk heeft: 790 euro

Sociale prijs: op aanvraag via email, 590 euro (max 2 personen)

Deadline om in te schrijven is ten laatste 10 dagen voor aanvang van de retraite en mits betaling van de inschrijving. Later is niet meer mogelijk omwille van organisatorische redenen.

Bij vragen kan je steeds terecht via chamaicentre@gmail.com.

Friday 29 December 2023 om 15:00 tot Tuesday 02 January 2024 om 14:00

Hodister, 6987 Rendeux, België

Over de organisatie

Een ecologisch retraite centrum in de Belgische Ardennen. Wij organiseren retraites, weekenden en jaar opleidingen rond diepe natuurverbinding.

Chamai retraite centrum

Joyful Silence of the Wild Soul - Nieuwjaarsretraite in de Ardennen

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 05 Jul. om 16:00
Light My Fire - Feminine weekend retreat
Evelien Bosch
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Monday, 08 Apr. om 19:30
Intensive Tantra Training - verdiepingstraining level 2
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Wednesday, 24 Apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Monday, 12 Aug. om 17:00
Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl