Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Hartgedragen Bewustzijn - Ontdekkingsavond

Zaterdag 27 januari 2024 van 19:15 tot 21:15

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over dit evenement

Deze avond nemen Sevenja en Kyra je mee op een ontdekkingstocht binnen het hartgedragen bewustzijn op een prachtige locatie. Op een laagdrempelige en speelse manier kun je contact gaan maken met dit bewustzijn, gaan voelen hoe het is om vanuit dit bewustzijn aanwezig te zijn en te zakken vanuit je hoofd naar je hart.

De avond start met een cacao ceremonie, die je ondersteunt bij het openen van je hart en het voelen van verzachting in jezelf. Vanuit deze verzachting ga je door middel van een trancereis ervaren hoe je thuis kunt komen in je hartgebied, hoe je los kunt laten vanuit je hoofd en er meer ruimte kan ontstaat om je vrij te voelen in jezelf. Daarna gaan we aan de slag met praktische oefeningen en geven Sevenja en Kyra uitleg over de transformatie naar een hargedragen bewustzijn en wat dit kan betekenen in de praktijk en voor je dagelijkse leven. Tot slot is er ruimte voor het stellen van vragen, het delen van ervaringen en sluiten we de avond fijn in gezamenlijkheid af.

Mocht je nog vragen hebben voor ons, wees dan ook zeer welkom!

Liefs,
Sevenja & Kyra

Zaterdag 27 januari 2024 van 19:15 tot 21:15

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over de organisatie

“Be your own guide”

Discover your path to unlock your authentic way of being.

Reviews

Hetty

Retreat - Discover your inner magic

Wauw….wat een prachtige ervaring! Ik voelde dat er meer ruimte mocht zijn voor mijn mooie sprankelende energie. Het retreat van Kyra en Sevenja kwam op mijn pad. Wat ben ik dankbaar dat ik dit retreat heb kunnen volgen. Ik mocht een mooie innerlijke reis maken. Ik vond het fijn dat Kyra en Sevenja met kleine groepen werken. Dit voelde heel veilig en zorgde voor een fijne sfeer. Kyra en Sevenja zijn echt toppers! Door de fijne, rustige begeleiding voelde ik me heel veilig en kon ik weer een stapje verder zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Janne Bierings

Retreat - Discover your inner magic

Jullie durven kwetsbaar te zijn, werken beiden vanuit je eigenheid. Jullie hebben de gave om intuïtief te werken en om te zien wat er nodig is in het moment en daarin mee te bewegen. Een hele fijne bedding van zorgzaamheid, zachtheid en oordeelloosheid. Nabijheid en afstand (de verantwoordelijkheid bij de deelnemers latende) Zien en oordeelloos zijn.. Een groot plezier en genoegen om onder jullie begeleiding te mogen duiken <3

Lees meer

Marieke Vd Braak

Retreat - Discover your inner magic

Hele bijzondere mooie fijne ervaring. Jullie zijn zo krachtig en fijn en investering dubbel en dwars waard voor mezelf 🙏😊 Een aanrader als je dichterbij jezelf wilt komen

Lees meer

Hartgedragen Bewustzijn - Ontdekkingsavond

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 15 sep. om 13:30
Cacao, Microdose & Soundhealing Ceremonie
Mystical Arts
Cacao ceremonie Sharing Circle Klankbad
Zondag, 06 okt. om 14:00
Klankbad in een hangmat Didgeridoo editie
Shakti Sounds
Klankreis-Soundbath Trancereis Ligconcert
Zaterdag, 26 okt. om 13:00
Sacred Sounds of Sisterhood
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Vrouwen workshops Stembevrijding
Zondag, 29 sep. om 10:30
Tantradag met cacaoceremonie & mantra zingen met Dana Devi
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl