Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Multidimensional Embodiment Transmission

Sunday 17 December 2023 van 19:00 tot 21:30

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouwen,

December, een prachtige maand die je uitnodigt om naar binnen te keren en te landen in de stilte in jezelf. Gun jij jezelf een avond om te zijn, te verzachten en te ontvangen?

Tijdens de Multidimensional Embodiment Transmission openen Sevenja en Kyra een energetisch krachtveld. Daardoor wordt jouw energiesysteem geactiveerd, jouw multidimensionale energie en levensenergie. Tijdens de transmissie is jouw energiesysteem je persoonlijke guide. Jouw systeem weet precies wat jij nodig hebt om je te openen voor jouw authentieke zielsenergie en los te laten wat niet langer dient.

Een Multidimensional Embodiment Transmission kan ondersteunen bij:
Het loslaten van:
- overlevingsmechanisme
- beperkende patronen, overtuigingen en conditioneringen
- vastgezette emoties
- trauma
Het toelaten van:
- zachtheid en gedragenheid
- inzichten en wijsheden
- meer ruimte en ontspanning in je mind en fysieke lichaam
- jouw authentieke zielsenergie

Programma:
- Opening
- Trancereis: in een diepe geleide meditatie word je meegenomen op een energetische reis.
- Multidimensional Embodiment Transmission: liggend op een matje, ondersteund door muziek word je begeleid naar een staat van ontspanning. Vanuit deze staat maak je een innerlijke reis, waarbij jouw energiesysteem wordt geactiveerd. Via emoties, beelden, lichamelijke sensaties en inzichten maak je ruimte om los te laten wat jou niet langer dient. Daarmee maak je ruimte om jouw zielsenergie te belichamen en expressie te geven in je dagelijks leven.
- Afsluiting

Mocht je vragen hebben, wees welkom!
Liefs Sevenja & Kyra

Sunday 17 December 2023 van 19:00 tot 21:30

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over de organisatie

“Be your own guide”

Discover your path to unlock your authentic way of being.

Reviews

Stephanie

Hartgedragen Bewustzijn - Ontdekkingsavond

Sevenja en Kyra, laten je allereerst zo welkom en veilig voelen. De energietransmissie was echt magisch! Ik voelde zo duidelijk mijn levensenergie stromen, onbeschrijfelijk hoe krachtig dit was. Ik heb meerdere events van Emory your Light bijgewoond en iedere sessie sluit weer precies aan op de behoeften van de groep, zo fijn en zo bijzonder om mee te maken. Dank je wel lieve Kyra en Sevenja voor jullie prachtige, krachtige en magische samenwerking!

Lees meer

Anoniem

Multidimensional Embodiment Transmission

Een hele mooie en bijzondere ervaring, die ik iedereen gun. Heel fijn om tijdens zo’n avond naar binnen te keren en te mogen voelen en ervaren. Daarbij zorgen Kyra en Sevenja voor een heel prettige sfeer zodat je je helemaal op je gemak voelt. Het is moeilijk in woorden uit te leggen wat er precies tijdens de transmissie gebeurt, maar heel bijzonder vond ik het zeker. Ook in de weken na de sessie merkte ik dat wat er die avond bij me naar boven kwam, zijn nawerking kreeg. Zo mooi! Ik ben Kyra en Sevenja heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en zou het iedereen aanraden.

Lees meer

Cindy Van der Voorst

Multidimensional Embodiment Transmission

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de ongelooflijke ervaring die ik heb gehad bij Kyra en Sevenja tijdens hun transmissie in het Zonnehuis. Ze stralen zoveel liefdevolle energie uit die mijn hele ervaring des te bijzonderder maakte. De avond begon met een transreis, wat op zichzelf al heel speciaal was. Het bracht me meteen in een staat van openheid en ontvankelijkheid, waardoor ik me kon overgeven aan de diepgaande ervaring die zou volgen. Tijdens de transmissie zelf kon ik nog dieper in mijn eigen gevoelens duiken en loslaten wat me belemmerde. Kyra en Sevenja creëerden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik me volledig kon openstellen voor de processen die zich ontvouwden. Na de transmissie voelde ik me levendiger dan ooit tevoren. Ik ervoer een overvloed aan levensenergie en alles voelde een stuk lichter. Ik kan Kyra en Sevenja niet genoeg bedanken voor hun fijne bijdrage aan mijn spirituele groei. Hun toewijding aan hun vak en hun warme persoonlijkheden maken hen heel bijzonder. Als je de kans krijgt om een transmissie bij hen bij te wonen, aarzel dan niet, het zal een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten. Nogmaals, bedankt Kyra en Sevenja, voor het delen van jullie gaven en liefde.

Lees meer

Multidimensional Embodiment Transmission

Meer evenementen van Embody your Light

Sunday, 10 Mar. om 09:30
Retreat - Discover your inner magic
Embody your Light
1-Dags retraite Bewustzijnsontwikkeling Multidimensionaliteit

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 30 Mar. om 10:00
Queer Tantra & Energy Sex
Exploring Deeper
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Sunday, 25 Feb. om 12:30
🐉 Dans met je Draak - NEW YEAR'S EDITION🐉
VILLA HANANDA
Energiewerk Dansworkshop De stem van binnenuit
Sunday, 24 Mar. om 11:00
Open Up Festival
Atelier van Wingerden
Lezing Healing Hartsverbinding
Tuesday, 16 Apr. om 19:30
Play Utrecht - Drieluik Massage & Aandacht
Play Utrecht
Massage Healing Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl