Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

~Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari

Sunday 21 January 2024 van 10:00 tot 18:00

Prins Hendriklaan 382, 6443 AE Brunssum, Nederland

Over dit evenement

Are you ready to dive into the world of touch and Shibari? Join us for a transformative experience!
~Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari~

>Art of Touch and Rope
Emotionele intimiteit en aanraking worden magisch diep als je werkt met Ropes. In deze workshop gaan we samen op reis om het landschap van fysieke en energetische aanraking, emoties en intenties (verder) te ontdekken.
Binnen Shibari neemt aanraking een centrale plek in. Onze ervaring heeft ons geleerd dat hoe beter en respectvoller de aanraking, en hoe meer we aanwezig zijn, des te dieper de verbinding wordt. Of het nu een tedere handeling is of het aanraken met een zorgvuldig geplaatst touw, het energetische aspect blijft onveranderd. De intentie achter onze aanraking stroomt door alles heen en is zo voelbaar. Daarin zit de magie van diep verbinden.

>Consent
De kunst van het aanraken omvat het begrijpen en eren van de comfortniveaus en
voorkeuren van anderen. Toestemming zorgt ervoor dat aanraking door alle betrokken partijen als positief wordt ervaren. Consent en duidelijke grenzen maken het juist makkelijker om elkaar te kunnen vertrouwen en je over te kunnen geven aan het moment zowel als gever als ontvanger. Omdat de workshop een hele dag duurt is er ruimte om verschillende partners te ontmoeten als dat voor jou kloppend voelt waarbij afstemming in consent nadrukkelijk ruimte en aandacht krijgt.

>Wat kun je verwachten?
Kunst van aanraking: Een magische reis door de kunst van aanraking, hoe je in de meest subtiele aanraking de meest diepe ervaringen kunt hebben, maar ook hoe je zenuwstelsel werkt en hoe je meer pleasure kunt ervaren in een aanraking.
Energie: Een intieme blik op hoe energetisch werk zich door aanraking en touw kan verspreiden, en hoe dit diep in ons emotionele landschap doordringt.
Consent:Technieken om persoonlijke grenzen te respecteren en via bewuste toestemming iedere aanraking vanuit liefdevolle intentie in contact te brengen.
Sessie: Verdiepende sessie, en stappen hoe je die kan creëren, waarin we samen de kracht van energetische verbindingen verder ontdekken.

>Doe mee aan onze reis in de wereld van aanraking en Shibari! Ontdek met ons de kunst van aanraking en Shibari, met respect, consent en een open hart. Of je nu nieuwsgierig bent naar energetische aanraking, gefascineerd door Shibari, of simpelweg verlangt naar diepe verbinding met jezelf en anderen, deze workshop is perfect voor jou. Samen maken we een verrijkende reis die je perspectief verruimt en je hart opent.

>Of je nu alleen komt of met een partner, je bent van harte welkom zoals je bent. We bieden een omgeving waarin je op jouw eigen manier kunt verbinden. Authentiek blijven en luisteren naar je innerlijke stem staan centraal. We zijn gepassioneerd om je hierin te begeleiden. Of je nu ervaring hebt met Shibari of niet, deze workshop biedt waardevolle inzichten in aanraking als middel tot diepere verbinding. Als je al ervaring hebt, kun je je technische vaardigheden verfijnen, maar dat is niet het hoofddoel. Als Shibari nieuw voor je is, ben je meer dan welkom. Zelfs met eenvoudige touwtechnieken kun je diepe verbindingen ervaren. Onze workshops zijn toegankelijk en draaien om contact en plezier, zodat je in het moment blijft en volop voelt, zonder verstrikt te raken in gedachten. Doe je mee?

Datum: Zondag 21 jan 2024
Plaats: Brunssum, Prins Hendriklaan 382, (bij Viënna Mollers) https://www.sharana.nl
Tijd: 10:00-18:00
Investering in jezelf: 88,-
Language: Duo English and or Dutch, depending on participants. Our main language is energies anyway, so we will help you feel comfortable.
Intimacy: If you're looking for a safe space without explicit sexuality, you're in the right place. We tie with care, keeping (at least a minimum of) clothing for your comfort and security.

“Marco en Ymke zorgen voor een prachtige veilige ruimte waarin je Shibari op een leuke en liefdevolle manier kan ontdekken.” ~Julien Freyer

>Meenemen:
Waterfles, lunch, notitieboekje, touwen als je die hebt, er is thee, gevitaliseerd water en lekkers.

>>Secure your spot now and embark on a journey of deep connection and self-discovery<<

Marco
www.senseyourbody.nl
Al meer dan 10 jaar is Marco bezig met een reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De oneindige mogelijkheden die het leven te bieden heeft, blijven voor hem een bron van inspiratie en verwondering. Hij is een zoeker, een reiziger, een mijnwerker naar de diepere lagen van wat ons drijft tot een transformatieve en authentieke expressie. Bewust en geaard, sterk en medelevend, respectvol en volledig aanwezig in het moment met ruimte voor speelse humor. Hij houdt ervan om onbekende gebieden te verkennen, nieuwe verbindingen te leggen en een beetje liefde met de wereld te delen, want daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken.

Ymke
www.intimacyalchemy.nl
Op een pad van transformerende magie is Ymke een vrouw met een puur open hart. Ze zal je uitnodigen met gratie, bewustzijn en een glimlach. Met een sterke intuïtie en haar vrouwelijke aanwezigheid creëert ze liefdevolle heilige ruimtes waar je je veilig, gezien, gevoed en vastgehouden voelt. Als een gepassioneerde tantrica ondersteunt ze je graag om de moed te hebben om hoofdstukken van je leven te openen door lifeforce energies toe te laten. Ze belichaamt het geschenk van intimiteit met jezelf en anderen en zal je laten zien hoe we elke dag ons licht een beetje meer kunnen laten schijnen om van de wereld een mooiere plek te maken.

Vienna Mollers
https://www.sharana.nl
Deze editie wordt bekrachtigd in de prachtige healingsruimte van Vienna Mollers en de energetische krachten in haar ruimte. Ymke en Vienna kennen elkaar als Kundalini collega's en kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen voor deze workshop.

🤍 Review Anneke

Ik was door een vriend gevraagd om mee te gaan naar een workshop tantra en rope. Ik had geen idee wat ik er van kom verwachten. Zeker niet wat het “rope” gedeelte betrof. Ik vroeg me af of het misschien iets te maken had met s3x….

Maar niets was minder waar. We leerden touw te gebruiken om intimiteit te voelen.

Door de combinatie met tantra oefeningen voelde ik juist liefde, warmte en veiligheid. Ik kan normaal nooit huilen, maar nu wel.

Ik voelde dat dit was wat ik in mijn jeugd had gemist. De tantra oefeningen en het touw werkten helend.

Ik voelde me heel dankbaar na de workshop. Zo iets mooi te mogen ervaren. Ik kan het iedereen aanraden. Ymke en Marco die de workshop geven weten een juiste sfeer te creeren en hebben beiden een heel positieve energie over zich. Ik kom zeker terug voor meer.

Twee dagen later: Ik loop nog steeds op wolkjes. Dat gevoel van warmte en veiligheid voel ik nog steeds. Het maakt ook het gemis daarvan in mijn jeugd heel duidelijk. Maar het maakt me ook duidelijk dat ik het kan voelen. En dus ook kan geven.

✨Het mooiste cadeau dat ik kon krijgen.✨
~Anneke, Tantric Rope Workshop~

Kun je deze datum niet of wil je meer? Schrijf je in op de nieuwsbrief via www.intimacyalchemy.nl De volgende editie is een retraite van 16 tm 20 feb, Soon online. ☺️🪢❤️

Sunday 21 January 2024 van 10:00 tot 18:00

Prins Hendriklaan 382, 6443 AE Brunssum, Nederland

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Floortje Van der Hart

KUNDALINI bodywork en dearmouring EDUCATIEDAG. Groningen

Wat een onvergetelijke dag, waarin licht en duister met elkaar mochten dansen. Mijn intentie om alles toe te laten en te laten stromen, werd een manier om te uiten en mijn stem weer te omarmen. Devotie, eerbied en dankbaarheid!

Lees meer

Bastian Stroot

KUNDALINI bodywork en dearmouring EDUCATIEDAG. Groningen

Een fijne en veilige omgeving. Nuchtere kijk. Goede begeleiding. Voor mij als zeer waardevol ervaren. Een andere manier om laagjes van te pellen....vol energie weet thuis.... aanrader!!! Tnx♥️

Lees meer

Kim

~Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari

The day after.....pfff wat een intense ervaring onder leiding van Marco en Ymke. Zo mooi hoe ik die connectie met mezelf hebt kunnen vinden dat veel verder ging dan het touw als middel tot. Wat verstaan zij het creëren van een safe space, je kunnen helpen tot de diepste lagen van jezelf door te dringen, ontzettend goed! De link kink, bdsm dat hiermee geassocieerd wordt is teniet gedaan doordat zij dit kunstvorm vereeren als een oppermachtige verbinding met jezelf en een ander mèt intentie...puur. ❤️❤️

Lees meer

~Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Friday, 15 Mar. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini
Monday, 25 Mar. om 18:30
Taster of Tantra serie INTIMACY ~ GRONINGEN
Intimacy Alchemy
Tantra
Sunday, 14 Apr. om 10:00
KUNDALINI bodywork en dearmouring EDUCATIEDAG. Groningen
Intimacy Alchemy
Kundalini activatie Lichaamswerk Multidimensional Embodiment Transmission
Monday, 15 Apr. om 18:30
Tantra serie INTIMACY ~ GRONINGEN
Intimacy Alchemy
Tantra Energiewerk Lichaamswerk

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 08 Mar. om 19:00
In verbinding met je seksualiteit - tantraworkshop voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Friday, 23 Feb. om 19:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process (Amsterdam)
Lifeforce Energy Awakening Process
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Wednesday, 21 Feb. om 19:30
PLAY! Zwolle Basiscursus Tantra. Uitverkocht, zet je op de wachtlijst
Play Zwolle
Tantra Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling
Thursday, 11 Apr. om 18:30
Temple of Alchemy (Experienced Edition) | The Farm in Diemen
Partners in Magic
Tempel Tantra Conscious Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl