Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

OudjaarsSpecial EcstaticDanceDenBosch Winged Wencke&Cacao&music&More

Sunday 31 December 2023 om 19:00 tot Monday 01 January 2024 om 1:30

Mariakapel Coudewater, Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen, Nederland

Over dit evenement

We zijn SOLD OUT maar soms komt het voor dat er mensen op het laatst alsnog afmelden. Mocht je toch nog willen komen stuur dan uiterlijk voor 18 uur een whatsapp aan 06-22019832 of er nog een plekje is vrij gekomen en anders zetten we eventueel nog de vrijgekomen tickets weer ter verkoop in het event ❤️


Ook dit jaar organiseren we met Oud & Nieuw weer een onvergetelijk fijn Samen Zijn met Ecstatic Dance, Muziek, Zang, Chillen, hapjes, Gezelligheid, Relaxen en een NieuwJaars After Party Dans ❤️

& een cacao ceremonie ❤️

Dit alles in de prachtige MariaKapel op Landgoed Coudwater, Peter de Gorterstraat 1f te Rosmalen (gratis parkeren) LET OP: NIET in de kapel in Schijndel dus en ook NIET in Pand 18 in Den Bosch!!

We gaan het vieren in heerlijke sferen 💖🌟
Er is ook een chill ruimte bij het Altaar 💚💫

Kom je ook 😻

Oudjaarsavond vieren in een heerlijke bedding vol Dans, Muziek, samenzijn, lekkere hapjes, Soundhealing, meditatie, nog meer dans, ceremonie, springen, dansen, zingen, juichen, samen lachen, huilen, springen, stil zijn, Genieten, Jij zijn, Wij zijn

19.00 - 19.30 is de inloop: Een warm (live) muzikaal welkom; je kunt dan heerlijk landen in dans, meditatie of gewoon zijn. Er zijn versnaperingen, biologische theesoorten en water naturel en water met verse citroen, gember en verse munt.

Zorg dat je uiterlijk 19.30 binnen bent ❤️

19.30 uur:
We beginnen na een gezamenlijk welkom met een prachtige en (h)eerlijke cacao ceremonie waarna Priya neemt ons meeneemt in mantra zang met gitraarmuziek.

Vervolgens neemt Babs-Louise ons allen mee in een dans door de elementen richting de Ecstatic Dance reis.

20.45/21 uur - 22.45/23 uur:
Dj Winged Wencke neemt ons daarin mee in een laatste Ecstatic Dance reis van dit jaar.

23.00 - 23.45 uur:
Luti Westerkamp verrast ons na de Ecstatic Dance reis met een klankconcert en samen afsluitend met haar partner Peter met gitaarmuziek.

Neem hiervoor een matje, kussentje, dekentje en eventueel warme sokken en een vest mee.

23.45 uur:
En tegen de tijd dat de KLOK 24 uur slaat gaan we tezamen in een bedding om het nieuwe jaar 2024 te verwelkomen. Wie weet komt er nog iets heel moois om samen het oude jaar af te sluiten en ons mee naar het nieuwe jaar te nemen ✨ Neem eventueel jouw sjamanendrum mee of andere muziekinstrumenten om het oude jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden 😍💫

24.00 Knuffels en al wat voor jou fijn voelt om de Sprong naar het nieuwe jaar te mogen voelen. Indien je van Vuurwerk houdt en graag naar buiten wil kan dit natuurlijk. De MariaKapel staat op een prachtig Landgoed.

We hebben heerlijke versnaperingen maar je mag zelf ook wat lekkers meenemen om te delen op de hapjestafel. Na 24 uur mag je ook eventueel eigen meegenomen alcoholvrije drankjes nuttigen.

24.00 - 1.30 uur
`Meteen in het nieuwe jaar neemt Dj Audyo ons allen mee op de dansvloer en in de muziek en kun je nog heerlijk een vol uur even helemaal los dansen, het nieuwe jaar in.

01.15 Ecstatic Dance afsluiting met muziekinstrumenten, handpan en/of gitaar muziek

daarna sluiten we gezamenlijk af in een cirkel.

Je krijgt ook een leuk presentje mee naar huis ❤️


Wij hebben er (weer) heeeeel veel zin in en verwelkomen jou graag om hiervan mee te Genieten tijdens ons Oud & Nieuwjaarsfeest.

Dresscode: al wat jij fijn vindt om in te dansen, en mag ook heel mooi als je dat wil: toegespitst op een oud & nieuw Ecstatic Dance feest op je blote voeten. Je kunt je ook omkleden daar, dus alles is goed :-)

Ecstatic Dance 'regels' ❤
💚 heerlijk vrij dansen op je blote voeten (of sokken/dansslofjes)
💚 alcohol, drugs & roken niet toegestaan tijdens de gehele dansworkshop
💚 niet praten op de dansvloer. Je mag wel geluiden maken (dit is om volledig in de dansreis te kunnen) Bij de chill-ruimte mag er tijdens deze Special Oudjaarsavond wel (zachtjes) gepraat worden indien gewenst
💚 geen foto's maken of filmen tijdens de hele bedding. Ook niet bellen of storend telefoongebruik. Binnen ons team zijn er 2 personen die tijdens deze OudjaarsSpecial aangewezen zijn om foto's te maken. Bij het openbaar delen ervan zorgen we dat je niet herkenbaar in beeld komt (alleen mensen met wie we dit afgestemd hebben komen herkenbaar in beeld). We dragen er zorg voor dat het fotograferen/filmen niet tot zo min mogelijk storend of veelvuldig zal zijn
💚 geen ongepaste intimiteiten en respecteer elkaars ruimte


Ecstatic Dance Den Bosch
Babs-Louise, Robert-Jan
& team
IndigoDans.nl

in samenwerking en verbinding met
Dj Winged Wencke
Dj Audyo
Luti Westerkamp & Peter klankconcert
Priya mantrazang met gitaarmuziekReserveren is verplicht, dat betekent dat je alleen toegang krijgt als je vooraf gereserveerd hebt want vol = vol.

Reserveren kan tot aanvang.
Wanneer je onverhoopt niet kunt komen dan kun je je kaartje(s) doorverkopen, weggeven of is het een donatie.

Indien je je kaartje(s) doorverkoopt of weggeeft graag de naam van degene die het kaartje overneemt doorgeven ter registratie.

Doorverkopen kan eventueel ook op onze Facebook pagina onder het desbetreffende event bij 'opmerkingen': https://www.facebook.com/profile.php?id=100063478661412

Wij nemen zelf geen kaartjes meer retour, hopende op begrip hiervoor ❤️

We love to (see you) Dance 💛

Meer info op:
www.indigodans.nl
EcstaticDanceDenBosch

Neem gerust contact met ons op indien je nog vragen hebt
via whatsapp/sms 06-22019832
of per mail indigodans@outlook.com


Tot Dan-s ❤️

Ecstatic Dance Den Bosch
www.IndigoDans.nl


Cacao ceremonie - ook wel Medicijn van het Hart genoemd 💚
Cacao wordt al eeuwen gebruikt voor ceremoniële, spirituele en medicinale doeleinden. Het is bedoeld voor innerlijk ontwaken, verbinding met het goddelijke en creatieve ondersteuning. Rauwe cacao is hartopenend en kan je inzichten geven, je intuitie versterken en draagt bij aan innerlijke genezing. ��

De rituelen en ceremonies met cacao worden al duizenden jaren gebruikt door inheemse culturen van Zuid- en Midden Amerika. Er wordt gebruik gemaakt van de pure rauwe cacao boon. Dus zonder toevoegingen van suiker, melk of andere toevoegingen die de bittere smaak kunnen opheffen of verzachten zoals bij chocolade. �De smaak van rauwe cacao is bitter en nootachtig.

In de cacao zit tryptofaan dat ervoor zorgt dat je serotoninegehalte een boost krijgt. Je kan je hierdoor blijer en gelukkiger voelen. Ook bevat rauwe cacao veel antioxidanten en mineralen zoals ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen zijn gezond voor je lichaam gezond en de antioxidanten hebben een positief effect op je immuunsysteem.

Rauwe cacao is hartopenend en zorgt voor een diepere verbinding tussen lichaam en geest. Tevens is het een boost voor je gezondheid.�Cacao is een vaatverwijder en pompt meer bloed door het hart. Theobromine in de cacaoboon zorgt voor verhoogde energie, een (tijdelijk) helderder brein en heeft een positief effect op je gemoedstoestand: je voelt je blijer en gelukkiger en het ontspant de spieren.

Drink op de dag van de cacao geen koffie of alcohol en eet licht. Zorg dat er 2 uur zit tussen je laatste maaltijd en de ceremonie. Cacao onttrekt veel vocht aan het lichaam en heeft een ontgiftend effect Het is belangrijk om tijdens en na de ceremonie veel water of thee te drinken.

Contra-indicaties:
Als je een hoge bloeddruk of hartproblemen hebt is het beter niet aan een cacao ceremonie deel te nemen. Ook bij het gebruik van SSRI medicatie (zoals anti depressiva met mao-remmer en slaapmedicatie) is het niet verstandig om een cacao ceremonie te doen. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, stem dan vooraf even af met de ceremonieleider.

Naast de cacao bereiden we ook altijd speciale verse thee voor jou indien je geen cacao wil of je hebt (een) contra indicatie(s). Je kunt dit aangeven voordat we de cacao ceremonie ingaan.


Disclaimer van de organisatie:
wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke bezittingen die je naar ons mee neemt. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor eventueel letsel of ongeval van iemand. Draag zorg en verantwoordelijkheid hierin voor je eigen welzijn en eventuele meegenomen spullen/eigendom.

Sunday 31 December 2023 om 19:00 tot Monday 01 January 2024 om 1:30

Mariakapel Coudewater, Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen, Nederland

Over de organisatie

“Tot dan-s”

Wij organiseren met veel passie en liefde ons Medicijn 'Dansen' waaronder Ecstatic Dance en andere mooie workshops en co-creaties

IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch

Reviews

Sylvia Ahsmann

Dragonfly Ecstatic Dance Band in de kapel in Schijndel met raw Cacao

Echt heeerlijk gedanst. Geweldige band. Heerlijk de uitnodigigng om stem te gebruiken. mooie ceremonie. Een aandachtspuntje: ik vond t wel erg vol in het dansen in deze kapel. moest opletten voor ellebogen enzo.. Verder super avond.

Lees meer

Nathalie Kauffman

Dragonfly Ecstatic Dance Band in de kapel in Schijndel met raw Cacao

Fantastische live band, wat een vibe en beleving🥰intro cacao ceremonie vond ik iets te lang duren vpor de rest alles top!!

Lees meer

Gwendolina Leendertse

Dragonfly Ecstatic Dance Band in de kapel in Schijndel met raw Cacao

Dragonfly is altijd weer een superervaring. De Cacaoceremonie was nogal rommelig en lang maar de muziek maakte alles goed. Wat een prachtige reis weer zo mooi krachtig en intens hoe ze stem en instrument laten samensmelten op afstemming van de energie van de dsnsreizigers heerlijk. En altijd weer goed verzorgt door Babs en haar team in de prachtige kapel.

Lees meer

OudjaarsSpecial EcstaticDanceDenBosch Winged Wencke&Cacao&music&More

Meer evenementen van IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch

Friday, 15 Mar. om 19:00
Ecstatic Dance Den Bosch in de kapel met Kareem Raïhani
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Saturday, 16 Mar. om 19:00
Ecstatic Dance Den Bosch in de kapel met Dj Shanto
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Friday, 19 Apr. om 19:00
Ecstatic Dance Den Bosch in de kapel met Kareem Raïhani
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 08 Mar. om 19:00
Ecstatic Dance Roermond - DJ de Nachtpapegaai
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Wednesday, 28 Aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Sunday, 03 Mar. om 10:30
Ecstatic Dance Den Haag @De Pier - DJ Polarny
Ecstatic Dance Den Haag
Ecstatic Dance
Tuesday, 09 Jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl