Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Hoofd, buik, hart opstelling

Donderdag 26 oktober 2023 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Ervaar hoe je hoofd, hart en buik in verbinding staan en kom dichter bij jezelf.

Tijdens deze workshop mag je op een praktische en bewuste manier invoelen op een thema waar jij graag meer inzicht in wilt, waarna je middels een opstelling in gesprek kunt gaan met jouw eigen hoofd, buik en hart, door middel van representanten.

In dit energetische veld leer je jezelf op een dieper niveau kennen waardoor je bijvoorbeeld helderheid kunt krijgen over een moeilijke keuze of een geblokkeerd onderwerp.

Groei in bewustzijn, zelfkennis en compassie met behulp van je medemens en ben er tevens voor de ander tijdens deze introductieworkshop in opstellingen.

★★★ SETTING ★★★
De workshop vindt plaats in een mooie ruime loft met een prettige atmosfeer. Je wordt ontvangen met thee waarna we samen starten met een meditatie om je goed te kunnen verbinden met het thema waar jij je op wilt richten die avond. Na een uitgebreide uitleg worden er kleine groepen gevormd om de opstellingen mee te doen, waarin ieder groepslid een keer de inbrenger is. De workshop is een try-out workshop. Dit betekend dat de facilitators nog jong zijn in het veld, maar klaar om met hun kennis de wereld in te treden als therapeut. Hierdoor is de prijs van het ticket laag en houden we de verwachtingen luchtig en compassionate.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English if requested, both languages which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening, so please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very, very welcome. Energy speaks every language :)

★★★ OVER EVA & NINA ★★★
Eva Plasmans & Nina IJsselstijn hebben elkaar ontmoet op de opleiding tot Holistisch Therapeut. Hier hebben ze kennisgemaakt met verschillende helingsmethoden. Wat voor beide er echt uit sprong waren de opstellingen. Inmiddels hebben ze tal van opstellingen zelf ervaren en begeleid. Elke opstelling bewijst maar weer hoe alles en iedereen energetisch met elkaar verbonden is. Het is prachtig om te zien hoe makkelijk je verbinding kan maken met jouw onderbewustzijn en inzichten kan verkrijgen. Nina en Eva nemen je met enthousiasme mee naar jouw onderbewustzijn en helpen je de puzzel van jouw problemen op te lossen en je dieper te verbinden met jezelf.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekent zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20 t/m 45 jaar
Door: Eva Plasmans & Nina IJsselstijn
Kosten: €18,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06-18 18 75 74

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Speciaal voor openhartige jong volwassenen
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Donderdag 26 oktober 2023 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

Reviews

Anoniem

PLAY! Eindhoven - Animal flow (alle leeftijden)

It was really good! The workshop involved movement as various different animals, and there was a great balance between more brute and elegant paradigms to explore the various different movements and mindsets! I had a lot of fun, the space was very welcoming and judgement free and I would gladly recommend it!

Lees meer

Ludwik Górski

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Again a great cuddle cafe with amazing people and safe atmosphere. Room for exploring, experiencing, processing and more.

Lees meer

Bert Slenders

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Het was weer een heel fijn knuffelcafé met veel fijne mensen. Helmi zorgt voor een fijne space en een uitgebreide meditatie om goed te kunnen landen. De tantra-achtige oefeningen zijn verbindend en zorgden voor mooie, verrassende interacties. Het daadwerkelijke knuffelen gaat wel iets te snel voorbij, maar goed, het was wel weer heel warm en liefdevol.

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Hoofd, buik, hart opstelling

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Zondag, 28 jul. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle Puddle Picknick
PLAY! Eindhoven
Gatherings Knuffelworkshops Verbinding
Donderdag, 15 aug. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Playfulness Open Floor Verbinding
Zondag, 25 aug. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Flow Art Picknick
PLAY! Eindhoven
Gatherings Knuffelworkshops Verbinding
Donderdag, 29 aug. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Open podium (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Open Floor Theater Voorstelling

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 06 okt. om 12:45
Tantra Workshop | Desires & Boundaries
Mandira
Tantra Authentic Relating Conscious Sexuality
Woensdag, 07 aug. om 11:00
The Joy of Surrender - Tantra Zomerretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Zondag, 08 sep. om 14:30
Temple of Alchemy - XL Edition | DJ Yarun | Partners in Magic
Partners in Magic
Tempel Tantra Ecstatic Dance
Woensdag, 07 aug. om 19:00
POLARITY EXPLORATTION, PLAY & DANCE
Natural High
Tantra Tantric Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl