Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Dance - Empowered Embodyment - Dj Shawnodese

Friday 08 December 2023 van 20:00 tot 22:30

Ubuntulaan 31, 1349 EH Almere, Nederland

Over dit evenement

ECSTATIC DANCE MET DJ SHAWNODESE & CACAO CEREMONIE DOOR PETER 'WITTE VEDER' MOERKENS - @ COMMUNITY 'LIVE TO BE' - ALMERE OOSTERWOLD - VRIJDAG 8 DECEMBER 2023. πŸ₯³πŸ€©πŸ₯³

Welkom bij deze editie van Ecstatic dance bij community 'Live To Be' in Almere Oosterwold. Inspiratie en broedplaats voor de Nieuwe Aarde.

We beginnen deze avond met fantastische fijne en krachtige cacao van Peter 'Witte Veder' Moerkens die ons daar ceremonieel in zal begeleiden. DJ Shawnodese neemt ons vervolgens mee op reis om ons te laten ervaren wat ware Ecstatic Embodiment is en vervolgens sluiten we de avond af met een fijne soundhealing van Peter Moerkens.

Kortom, dat belooft veel moois! 😁

Ecstatic dance doen we zonder gebruik van alcohol of middelen, in stilte, op blote voeten. Er is altijd een inleidende meditatieve oefening, het dansen zelf en een integratie afsluit moment.

π™Šπ™‘π™€π™ π˜Ώπ™… π™Žπ™ƒπ˜Όπ™’π™‰π™Šπ˜Ώπ™€π™Žπ™€:

DJ Shawnodese (Gosse Beerda) was vele jaren lang een waar begrip en Nederland’s wereldwijd meest bekende psytrance DJ. Naast het 7 jaar lang runnen van zijn eigen platenlabel β€˜Mind Funk Records’, heeft hij zijn psychedelische magie in bijna 30 landen over de hele planeet gedeeld met bezoekersaantallen tot maar liefst 40.000 mensen, waaronder op de mainstages van wereldberoemde festivals en organisaties zoals Boom Festival (Portugal), Ozora Festival (Hongarije), Antaris Projekt (Duitsland), Return to the Source (U.K.), Spacehopper (U.K.), Megavonts (BraziliΓ«), MaΓ―a (Mexico) en vele anderen.

In 2011 besloot hij dat dat het genoeg geweest was, om vervolgens een jaar later Ecstatic Dance te ontdekken. Daar is hij ondertussen al 12 jaar een vaste bezoeker. Ecstatic Dance is sindsdien zijn meest favoriete plek waar hij z’n enorme liefde voor muziek en dans helemaal kan uitleven en delen met zijn geliefde Ecstatic Dance Tribes. Muziek en dans is puur medicijn voor hem. De dansvloer is zijn gebedstempel en de DJ-boot zijn kansel. Ondertussen heeft hij al flink wat optredens in binnen- en buitenland achter de rug en is hij samen met zijn lieve Miriam Hoogma de initiafnemer van Ecstatic Embodiment Events.

Wil je alvast een voorproefje van DJ Shawnodese? Dan kun je via de volgende link naar 12 van zijn Ecstatic Dance DJ-sets luisteren:

https://soundcloud.com/shawnodese/tracks

𝑢𝒗𝒆𝒓 𝑷𝒆𝒕𝒆𝒓 'π‘Ύπ’Šπ’•π’•π’† 𝑽𝒆𝒅𝒆𝒓' π‘΄π’π’†π’“π’Œπ’†π’π’”:

Peter is een veelzijdig man die o.a actief is als energetisch healer, bewustzijnscoach, ceremonieleider en ook vooral als sjamanistisch soundhealer. Hierin geeft hij zowel persoonlijke als groepssessies en ook workshops en fuseert al zijn gaven met veel liefde voor elke persoon en groep waarmee hij werkt.

In zijn werk richt hij zich graag op lichaamsbewustzijn voorbij aan de dagelijkse patronen en herrie van 'the monkey mind', waardoor oude belemmerende patronen gemakkelijker opgelost worden. Hij doet dit naast sjamanistische soundhealing en trance=reizen o.a. door middel van Reconnective Healing, Access Bars en coachingtechnieken zoals die gebruikt worden in o.a. The Journey en The Work en is ook nog eens actief als intuΓ―tief masseur.

Tijdens zijn sjamanistische soundhealing trance-reizen kun je verwachten dat hij o.a. werkt met zijn healing drums, gong, klankschalen, harmonium en een oceandrum die hij o.a. inzet tijdens cacao ceremonies, mannencirkels en natuurcoaching.

Hieronder vindt je meer info over Peter zijn mooie activiteiten:

https://www.facebook.com/petermoerkens.nu

En mocht je meer willen weten over de 'Live To Be' community in Almere-Oosterwold, dan kan dat via hun website op:

https://live-to-be.com

Verder kun je je ticket hier op Hipsy bestellen:

https://hipsy.nl/event/25249-ecstatic-dance-empowered-embodyment-dj-shawnodese

En vindt je alle informatie over het event via deze Facebook event pagina:

https://www.facebook.com/events/1416186865665005/

En tot slot vermelden we hier nog even dat de maximale capaciteit 35 bezoekers is.

Vol = vol dus bestel je online ticket a.j.b. op tijd!

En we heten jullie hierbij natuurlijk allemaal alvast van harte welkom op vrijdag 8 December van 20:00 tot 22:30 op de Ubuntulaan 31 te Almere-Oosterwold. πŸ™


Tot dan(s)! πŸ’ƒπŸ•Ί

Friday 08 December 2023 van 20:00 tot 22:30

Ubuntulaan 31, 1349 EH Almere, Nederland

Over de organisatie

Live to Be is een leef en leer community. Middels samenleven en coaching in een natuurlijke leeromgeving ontplooien jong volwassen hun talenten.

Live to Be

In samenwerking met

Holistics

Contact

Reviews

Tabita Orsel

Cacao Y Cantos Ceremony

Het was een magische avond vol liefde plezier een ongelofelijk warm bad met Live muziek en de mantra's die werden gezongen waren zo mooi ik ben nu nog aan het na genieten ik verheug me op het volgende evenement!

Lees meer

Rob Knoop

Ecstatic Dance - Empowered Embodyment - Dj Shawnodese

Hele goede mix van meditatie, dance, vriendschap. Almere is top!

Lees meer

Jerom Ruijgrok

Ecstatic dance; Welcome to Zion

was een mooie plek met mooie energieΓ«n. Door de warmte werd de muziek wat aangetast waardoor er mogelijkheden naar voren kwamen. De aanwezigen pakte instrumenten, maakte muziek zodat de dans weer voort kon zetten. Er was een mooie mix van opbouw, afbouw, rust, vuur en samenhorigheid. Het was perfectly imperfect

Lees meer

Ecstatic Dance - Empowered Embodyment - Dj Shawnodese

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 04 May. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | LIVE: THE WANDERER
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Live muziek
Friday, 22 Mar. om 17:00
Ecstatic Dance Festival Holland | XL Rave Edition
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Friday, 01 Mar. om 19:00
De DansTempel - DJ Audyo - 1 Maart
De DansTempel
Ecstatic Dance Leven vieren Live muziek
Friday, 01 Mar. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen β”‚ DJ IRADI
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl