Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao Y Cantos Ceremony

Zaterdag 03 februari 2024 van 20:00 tot 22:30

Ubuntulaan 31, 1349 EH Almere, Nederland

Over dit evenement

Salon HeartCore & Holistics nodigen je uit voor een bijzondere avond met medicinaal Cacao, Sacred Songs en Harmonic Movements met DJ’s Ishtar en Meru uit Oosterwold

De avond wordt geopend met een ceremoniële groet aan de voorouders en muzikale prayers om onze harten te openen voor de blessings van degenen die ons voor zijn gegaan. Door middel van songs, adem en enkele practices uit het Boedisme (Meru) en Soefiesme (Ishtar) openen we en verbinden we ons met het grotere hart en het veld van Eenheid.
We bouwen de energie samen op en vieren het leven met dans op rituele muziek, speciaal uitgekozen door muziekconnaisseurs Meru en Ishtar die back 2 back zullen draaien!

Kom je het leven met ons vieren?

Na een bijzonder mooi en geslaagd concert met Zeger Gabriel, organiseert Salon HeartCore deze keer een Cacao Ceremonie concert & dans met Meru aka Pascal Schuijt die sinds kort in Oosterwold neergestreken is.
Meru is ‘Medicin’ muzikant, kunstenaar en beoefenaar van het Boeddhisme en oude martial arts uit Azië en van de Tolteken. Na 13 jaar op Tenerife gewoond te hebben is hij terug in Nederland en deelt hij graag zijn medicijn.
Ishtar woont sinds 3 jaar in Oosterwold en was voorheen bekend als de eerste Nederlandse DJ die elektronische wereldmuziek draaide (vanaf 2003) en de eerste Ecstatic Dance in Nederland organiseerde (in 2008). Jarenlang stond ze op kleine en grote podia in Nederland en Internationaal en had ze haar eigen radio programma’s.
Tijdens deze ceremonie zal een van Oosterwold’s best bewaarde muzikale geheimen, haar debuut maken! De muzikale wervelwind Sterrenwind, een collectief van buren uit Oosterwold zal Meru muzikaal begeleiden tijdens de ceremonie.

3 februari 2024 van 20:00-22:30 uur
Energy Exchange: Euro 17.50 + Euro 3.50 voor Râ Cacao (van Clara uit Oosterwold)

Next event: 10 maart 20:00 uur
Inner World Peace Singing circle met Galitta Tassa
Speciale singing prayers gathering voor de burgers in Israel en Palestina

Zaterdag 03 februari 2024 van 20:00 tot 22:30

Ubuntulaan 31, 1349 EH Almere, Nederland

Over de organisatie

Live to Be is een leef en leer community. Middels samenleven en coaching in een natuurlijke leeromgeving ontplooien jong volwassen hun talenten.

Live to Be

In samenwerking met

Holistics

Contact

Reviews

Tabita Orsel

Cacao Y Cantos Ceremony

Het was een magische avond vol liefde plezier een ongelofelijk warm bad met Live muziek en de mantra's die werden gezongen waren zo mooi ik ben nu nog aan het na genieten ik verheug me op het volgende evenement!

Lees meer

Rob Knoop

Ecstatic Dance - Empowered Embodyment - Dj Shawnodese

Hele goede mix van meditatie, dance, vriendschap. Almere is top!

Lees meer

Jerom Ruijgrok

Ecstatic dance; Welcome to Zion

was een mooie plek met mooie energieën. Door de warmte werd de muziek wat aangetast waardoor er mogelijkheden naar voren kwamen. De aanwezigen pakte instrumenten, maakte muziek zodat de dans weer voort kon zetten. Er was een mooie mix van opbouw, afbouw, rust, vuur en samenhorigheid. Het was perfectly imperfect

Lees meer

Cacao Y Cantos Ceremony

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
Cacao Ceremonie & Sound Bath
Zijn bij Mijn
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Soundhealing
Zondag, 12 mei. om 15:00
Cacao Ceremonie Met Live Muziek - Moederdag Editie
ZIJNN
Cacao ceremonie Live muziek Klankreis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl