Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

One day retreat by CaYa: Sacred Reunion of the Elements

Saturday 09 December 2023 van 10:00 tot 16:00

Tilburg, Nederland

Over dit evenement

Op 9 december zetten we jouw kracht en de kracht van de vier elementen in om een duik in het diepe van jezelf te nemen.
Een empowHER sessie is een energetische helende reis speciaal ontwikkeld voor iedere vrouw die haar (levens)kracht wil HERinneren.

We nodigen je uit om een Deep Dive te nemen in jezelf samen op een prachtige locatie; Meditatiehuis Het Zonnelicht in Tilburg.

Je wordt uitgenodigd door aarde, vuur, lucht en water.

Aarde
De aarde laat je gronden, het staat voor stabiliteit en veiligheid. We nemen je mee in gronding oefeningen onder andere middels meditatie.

Vuur
Het element vuur staat voor levensenergie en scheppinskracht. We gebruiken het element vuur in een empowHER sessie. Een empowHER sessie is bedoeld om je innerlijk vuur , kundalini energie, wakker te maken. Om de krachtige, creatieve levensenergie (Kundalini) op te wekken wordt er gewerkt in een krachtig energieveld met trillingen door o.a. speciaal geselecteerde muziek. De gecertificeerde facilitators werken met jouw energieveld door op energetische en fysieke wijze verschillende chakrapunten aan te raken, met zachte of diepe aanrakingen, om geblokkeerde energie in beweging te zetten.

Lucht
Lucht is adem. Het element staat voor zuurstof, ruimte en vrijheid. We roepen dit element in met breathwork. Door verschillende ademhalingstechnieken laten we opgebouwde emoties los en ontstaat er een fysisch proces in lichaam en geest.

Water
Water is verbinding en alles wat vloeit en stroomt. Tijdens dit element zullen we je uitnodigen om uit om je comfortzone te stappen en een gecontroleerde diepe duik te nemen in het ijsbad waarbij we ook het winterelement uitnodigen.

Deze dag zal verzorgd worden met afgestemde maaltijden, snacks en drinken.

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen voor deze deep dive.

Liefs CaYa

Saturday 09 December 2023 van 10:00 tot 16:00

Tilburg, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“As above, so below. As whitin, so without. As the universe, so the soul ”

Magic of Joy gespecialiseerd transformatief coachen, reiki, BRTT & TRB, regressie, vrouwencirkels, plantmedicijn ceremonies en retraites

Reviews

Sabrina

Blue Lotus Cacaoceremonie

wat ontzettend fijn en tof in al zijn subtiliteit en kracht...ontzettend voor herhaling vatbaar. liefst wekelijks....!!

Lees meer

Eva Verbree

Reconnect to your Soul retreat

Wat een geweldige retreat heb ik weer mogen ervaren. In het verleden als eens naar andere retreats en ceremonies geweest, georganiseerd door onder andere Carola, daardoor wist ik dat ik met deze aan het goede adres was. De samenwerken tussen Carola en Rens is ongekend, ze vullen elkaar super goed aan en zonder al teveel woorden weten ze precies wat nodig is op het juiste moment. Is toch altijd weer een verrassing welke mensen je treft maar ik voelde me direct op mn gemak waardoor ik snel mn ervaringen en gevoelens kon delen zonder mij belemmerd te voelen. Ik heb een mooie chocobliss mogen ervaren en heb weer diepe lagen weten door te gaan met de BRTT , TRB en regressie sessies. Ook hebben we een ijsbad training gekregen van Bastiaan. Nooit gedacht dat ik, als koukleum, dit zo geweldig zou vinden. Dat ik er bij thuiskomst gelijk er zelf een heb aangeschaft en dit nu in mn dagelijkse routine heb gepland. Een met al een geweldige retreat gehad met prachtige positieve uitwerkingen. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart. Tot snel! Liefs, Eva

Lees meer

Maarten Alkema

Reconnect to your Soul retreat

Na een zeer drukke periode was ik toe aan een paar dagen voor mijzelf. Zonder mij zelf al te veel te hebben verdiept in wat mij te wachten stond sprak het mij erg aan en heb ik mij opgegeven voor dit retreat. Bij aankomst op de prachtige locatie van wonder Woods werden we hartelijk ontvangen door onze begeleiders Carola en Rens, dit voelde meteen goed en gaf mij het gevoel dat er wat moois stond te gebeuren. Voor aanvang van de verschillende ceremonies en oefeningen werd er een vertrouwde veilige sfeer gecreëerd wat ons ruimte gaf om echt de diepte in te gaan. De begeleiding tijdens de sessies was zeer professioneel. Na de sessies was er ruimte op je ervaring te bespreken en werden er handvaten aangereikt waar we zelf weer mee verder konden. Wat ik vooral heel bijzonder vond is de band die Carola en Rens in zo'n korte tijd weten te creëren en het gevoel dat ze geven alsof je ze al jaren kent. Ik kan dan ook niks anders zeggen dan dat ik een paar heerlijke dagen heb gehad en dat ik niet kan wachten op mijn volgende mannen retreat “Back to Nature”

Lees meer

1. Choose your tickets
EmpowHER deep dive

€ 129,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
One day retreat by CaYa: Sacred Reunion of the Elements

Meer evenementen van Magic of Joy

Friday, 22 Dec. om 19:30
End of the year Blue lotus Cacaoceremonie
Magic of Joy
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Ademcirkel
Saturday, 23 Dec. om 09:30
Klank & ademreis (women only)
Magic of Joy
Soundhealing Ademcirkel Ademwerk
Sunday, 07 Jan. om 14:30
Klank & ademreis SPECIAL
Magic of Joy
Soundhealing Cacao ceremonie Ademcirkel
Friday, 12 Jan. om 16:30
I AM retreat van CaYA (women only)
Magic of Joy
Meerdaagse retraites Familieopstellingen Kundalini

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 22 Dec. om 19:00
KAP & familieopstelling
Miranda van der Ende
Kundalini Kundalini activatie Familieopstellingen
Sunday, 17 Dec. om 09:30
Sacred Earth Retreat: Eindejaars Healing Retreat
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Cacao ceremonie 1-Dags retraite Ademcirkel
Wednesday, 13 Dec. om 19:00
New Moon Kundalini NRGY Awakening & Blauwe Lotus
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Friday, 01 Dec. om 19:00
LEAP met Carmen op 1 december in Groningen
LEAP met Carmen
Kundalini activatie Energiewerk Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl