Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inspirerend Sound Healing Concert in de Theodorakapel in Zwolle

Friday 29 September 2023 van 20:00 tot 21:15

Theodorakapel, Theodorahof 20, 8011 AA Zwolle, Nederland

Over dit evenement

Thema, Sfeer en Energie van het heersende Seizoen

Thema
Volgens de traditionele Chinese filosofie bevinden we ons ten tijde van het concert in het staartje van de nazomer. Vanuit het gouden licht dat alom aanwezig is aan het eind van de zomer, gefilterd door de rijpe fruitbomen en de heerlijkheid van de aarde, bieden Femke en Henk een concert waarin je je kan laven aan de zoetheid van het leven.

Sfeer en Energie
In de late oogsttijd voel je van binnenuit de oproep om langzaam weer naar binnen te keren. Nog een laatste kans om je te voeden met dat wat het leven je gegeven heeft dit jaar, een laatste mogelijkheid je te koesteren in al het goede van de Aarde met al zijn rijpe vruchten voor je heeft voortgebracht. Nu kan het nog, voordat echt de herfst aanbreekt en het grote loslaten begint. Wat heb je gezaaid in de lente dat nu geoogst en gevierd mag worden? Laat je dragen door de warme klanken van harp zang en klankschaal, en neem de rijke oogst die aan jou toebehoort mee de winter in.

Artiesten
Henk Mosterdijk van Lung Ta Sound Healing is een meester in het bespelen van verscheidene de klankschalen, bellen, gongen en oosterse snaarinstrumenten. Hij zal het concert begeleiden met zijn gevoelige en trance opwekkende geluiden.

Femke Bloem is zangeres en harpiste, vanuit haar ruime ervaring met meditatieconcerten vanuit Keltische sfeer, zal zij een prachtige bijdrage leveren aan dit Healing concert met het mystieke geluid van haar zang en harp.

In dit concert, dat voor beide artiesten een primeur is, zullen de klanken van oost en west harmonieus samenvloeien tot een betoverend geheel.

Programmering Healing Concert
De avond begint met een geleide meditatie in de zoete sfeer van de nazomer, waarna de eerste klanken van het concert zullen worden ingezet.
Na de wonderlijke reis vol klank en geluid sluiten we het geheel af met een eenvoudige ontspanningsoefening, waardoor we nog wat langer in de diepe rust kunnen blijven die we in het concert hebben opgedaan.

Wat kan je meenemen?
Flesje water

Mogelijk heb je er baat bij voorafgaand aan het concert en na afloop wat extra water te drinken. Helende klanken werken via geluidstrillingen diep in op het lichaam dat grotendeels uit water bestaat. Ook zorgt wat extra vloeistof ervoor dat eventuele afvalstoffen makkelijk afgevoerd kunnen worden.
Omdat koffie vocht afdrijvend is, raden we aan liever geen koffie te drinken voorafgaand aan het concert.

Zitkussens:
Neem eventueel een paar extra kussens mee, die je als zitkussen of als ruggensteun kunt gebruiken.

Warme en soepel zittende kleding / Fleece deken
Handig is om je warm en comfortabel te kleden met warme sokken. Als je wilt kan je ook een deken meenemen. Lang stil zitten of liggen maakt dat je lichaam wat afkoelt, om goed te kunnen ontspannen helpt het om lekker warm te blijven.

Deelname bedrag: 22.50 euro p.p.
De kapel is open vanaf 19.30 uur.

Friday 29 September 2023 van 20:00 tot 21:15

Theodorakapel, Theodorahof 20, 8011 AA Zwolle, Nederland

Over de organisatie

Wij organiseren events in Dalfsen en in Zwolle. In Dalfsen op een mooie locatie in het buitengebied. In Zwolle in de prachtige Theodorakapel.

Events Zwolle

Reviews

Peter Kleingeerts

Concert Ralph de Jongh in Zwolle

Het was een geweldig optreden van een rasartiest op een mooie locatie.Heel kleinschalig maar dat maakte het heel bijzonder.Hoop Ralph daar ooit weer te zien

Lees meer

M.A. Kamminga

Concert Ralph de Jongh in Zwolle

Ja geweldig! Diep vanuit het hart gespeeld. Accoustisch zonder band tevens een sensatie. Ralph, dank je wel! Veel liefde en succes gewenst!

Lees meer

Jan Albert Wichers

Concert Ralph de Jongh in Zwolle

Was wederom weergaloos! Ralph is werkelijk van alle markten thuis: deze keer ingetogen schittering, mooie set hartverwarmende blues in sacrale ambiance..

Lees meer

Inspirerend Sound Healing Concert in de Theodorakapel in Zwolle

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 18 Sep. om 19:30
Klankreis met zangeres Krystl in Kerkje Markenbinnen
Krystl Music
Klankreis Ligconcert Klankbad
Saturday, 29 Jun. om 13:00
Rotterdam: Introductie Workshop Handpan
Handpan Studio
Muziekles Handpan Klankreis
Friday, 05 Jul. om 19:30
Klankconcert 'Shine Your Light'
Pia Brand Heart Tuned Sounds
Ligconcert Klankbad Klankreis
Tuesday, 30 Jul. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl