Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voorstelling: Het geluksgevoel (& Workshop: Hoe vind ik mijn flow?)

Sunday 29 October 2023 van 13:00 tot 17:00

Dorpshuis Voorst, Schoolstraat 14, Voorst

Over dit evenement

HET GELUKSGEVOEL & HOE VIND IK MIJN FLOW?
Op 29 oktober speelt Eric Mijnster de voorstelling 'Het geluksgevoel' en verzorgt aansluitend de workshop 'Hoe vind ik mijn flow?'. Je kunt ervoor kiezen om alleen de voorstelling bij te wonen of om de voorstelling én de workshop mee te maken.

HET GELUKSGEVOEL
Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling 'Het geluksgevoel' van Eric Mijnster over.

Als Eric zijn stem van binnenuit gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.

Eric neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op een spraakmakende reis. De voorstelling is ongelofelijk herkenbaar met betrekking tot de situatie waar we momenteel in leven en geeft vertrouwen om in je kracht te staan.

HOE VIND IK MIJN FLOW?
In de voorstelling 'Het geluksgevoel' inspireert Eric je met zijn eigen verhaal. Tijdens de aansluitende workshop 'Hoe vind ik mijn flow?' neemt Eric je opnieuw mee op reis: jouw reis.

Met de workshop vertaal je de inspiratie van de voorstelling naar je eigen leven, leer je jezelf beter kennen en krijg je handvatten om je leven daarop in te richten. De intentie van de dag is dat jouw innerlijke vuur gevoed wordt én handen en voeten krijgt zodat je er daadwerkelijk iets mee kunt doen in je eigen leven.

LEEFTIJD EN PLAATSEN
De voorstelling is te volgen voor iedereen vanaf een jaar of 10 - 12. De workshop is te volgen voor iedereen vanaf een jaar of 14 - 16. Ben je 21 jaar of jonger? Dan kun je een ticket bestellen waarmee je de workshop gratis bijwoont. Voor de workshop zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

PROGRAMMA
12.30 Zaal open
13.00 Voorstelling Het geluksgevoel
14.30 Napraten en pauze
15.30 Workshop Hoe vind ik mijn flow?
17.30 Afronding van de dag

OVER ERIC
Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt. Zijn voorstellingen en creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en dragen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt hij je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en spoken word mee op zijn spraakmakende reis en verder. Meer over Eric vind je op www.ericmijnster.nl

Sunday 29 October 2023 van 13:00 tot 17:00

Dorpshuis Voorst, Schoolstraat 14, Voorst

Over de organisatie

“Het enige wat hoort, zit aan de zijkant van je hoofd. Luister maar naar binnen.”

Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt.

Reviews

Dirkjan

Voorstelling: Het geluksgevoel (& Workshop: Hoe vind ik mijn flow?)

Met een lach en een traan heb ik naar je voorstelling zitten kijken. Zo mooi gebracht, niet gespeeld, maar vanuit het hart en je gevoel. Ik ben zeer onder de indruk met wat jij van binnenuit weet te manifesteren. Ik heb je boek gekocht 'hoe ik in mijn flow moet komen' n.a.v. je voorstelling om zo ook mijn pad te vinden. Ik kan het iedereen aanraden om deze voorstelling te gaan beleven en het is mijn bedoeling om zeker nog een keer te gaan. Op naar een wereld van en vol van liefde!!!

Lees meer

Tine Boeve

Voorstelling: Het geluksgevoel (& Workshop: Hoe vind ik mijn flow?)

Een inspirerende voorstelling over de magie van het leven. Ditmaal met dertigers bezocht, die mijn enthousiasme deelde. Mooie gesprekken gehad daarna. DANK

Lees meer

Thomas

Voorstelling: Het geluksgevoel

Mooie zuivere voorstelling. Eric durfde zijn kwetsbaarheid te tonen, waardoor hij ons emotioneel raakte. Het was fijn om deze voorstelling mee te kunnen maken.

Lees meer

Voorstelling: Het geluksgevoel (& Workshop: Hoe vind ik mijn flow?)

Meer evenementen van Eric Mijnster

Thursday, 04 Jul. om 20:00
Voorstelling: Het geluksgevoel
Eric Mijnster
De stem van binnenuit

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 24 Aug. om 16:00
Voices United Gathering | Vocal Release, Breathwork & Medicine Music
BE TRUE YOU
Adem Lichaamswerk De stem van binnenuit
Saturday, 08 Jun. om 10:00
Laat je stem horen en je lijf spreken! Zomereditie
Kai von Rosenberg Coaching - Training - Muziek
De stem van binnenuit Lichaamswerk Adem
Friday, 26 Apr. om 19:00
SisterCircle & Cacao
't EssentieAtelier
Cacao ceremonie Vrouwencirkels De stem van binnenuit
Sunday, 30 Jun. om 09:00
Dag retreat - Ademwerk & Stembevrijding | De Hoorneboeg
Leonie Bos Music
1-Dags retraite Ademwerk De stem van binnenuit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl