Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

ABC workshop in de ZOMER met Jimmy & Katya

Saturday 01 July 2023 van 14:00 tot 17:00

Soefitempel, Zuidduinseweg 7, 2225 JS Katwijk aan Zee, Nederland

Over dit evenement

We starten met lichaamsoefeningen volgens de ABC methode (Adem, Beweeg en Connect). Deze methodiek wordt in combinatie met meditatie en klank toegepast om de stroom van energie beter in ons te laten stromen. In de zomer zijn de energetische orgaansystemen van het Hart, Dunne Darm, Pericardium en Drievoudige Warmer het meest actief en met beweging verbetert onze geestelijke en lichamelijke gezondheid en ontstaat er een vrije stroom van energie.

Volgens de vijf elementenleer is de zomer de fase van maximale activiteit en grote Yang-energie die zowel in de natuur als in ons leven voelbaar en zichtbaar is. Het is een naar buiten gerichte energie en om het leven te vieren met hart en ziel. Voel je welkom om met ons mee te vieren!

In het tweede deel van het programma voeren we een sjamanistische reiniging en ritueel uit waarbij we de windrichtingen aanroepen in verbinding met de voorouders en alle natuurelementen voor ondersteuning, bescherming, heling en voorspoed. Bij goed weer zal dit ritueel buiten plaatsvinden. Vooraf zal het ritueel tijdens de workshop worden toegelicht. Het ritueel is altijd afgestemd op de deelnemers van de groep door de spaceholders Jimmy en Katya.

We sluiten af met een liefdevolle klankreis waarbij verschillende wereldinstrumenten worden gebruikt. De klanken en vibraties die nodigen je uit om in het moment te zijn en te blijven, waarbij transformatie op een dieper niveau kan plaatsvinden. Het kan als een innerlijke reis worden ervaren die via diepe ontspanning naar je oorsprong en de krachtige stroming van het Vuur element brengt.

Begeleider Jimmy Fredriksz is in de jaren negentig opgeleid door de school voor Sjamanisme en praktiseert tot op heden. Hij is meer dan 30 jaar klanktherapeut en tevens Shiatsu therapeut. Katya is 21 jaar acupuncturist, gespecialiseerd in Japanse meridiaantherapie en tevens ademtherapeut en bewegingsdocent. De laatste vier jaar volgt zij de kaderopleiding voor Sjamanistische healings en rituelen.

Neem een evt. een mat, kussentje en een deken mee. Er wordt gezorgd voor thee en sap met wat lekkers.

Saturday 01 July 2023 van 14:00 tot 17:00

Soefitempel, Zuidduinseweg 7, 2225 JS Katwijk aan Zee, Nederland

Over de organisatie

Mooie dingen in de UNIVERSEL soefitempel, Katwijk aan zee

Reviews

Antonet Warger

SOUND & SILENCE ligconcert

Was een mooi concert van Chris en Ton in een prachtige tempel. Zou het laatste concert zijn van Chris, maar daar ben ik niet zo zeker van Chris kennende. De klankschalen van Ton trilden alle spanning los en de dwarsfluiten van Chris vormden een mooi samenspel met de schalen. Volkomen intuïtief allemaal gespeeld. Dank voor deze mooie avond. Antonet

Lees meer

Hedy Van sprang

SOUND & SILENCE ligconcert

Op muziekgebied het meest wonderlijke en magische spel van geluid en menselijke skills. Chris Hinze is een tovenaar op zijn fluit en brengt je up to the sky en in the jungle en Ton Akkermans en de soundmixer en helpers gewoon fantastisch en betoverend. De Sufitempel deed natuurlijk de rest. Prachtige koepel waar ik precies onder lag. Adembenemend concert van 2 grootmeesters. Volgend keer ben ik er zeker weer bij. Hartelijk bedankt, Hedy van Sprang

Lees meer

Laura Mol

De Weg - vertelconcert - Ekaterina Levental

Prachtig! Ik was zeer geraakt door het verhaal van Ekaterina. Iedereen zou deze voorstelling moeten zien.

Lees meer

ABC workshop in de ZOMER met Jimmy & Katya

Meer evenementen van Jetenzo

Friday, 14 Jun. om 20:00
The Golden voice of Pooja Gaitonde
Jetenzo
Muziekavond Live muziek
Sunday, 28 Jul. om 15:30
Inner World Music Peter van Deerse - Decacorde
Jetenzo
Live muziek Klankreis
Saturday, 03 Aug. om 20:00
RISHIRAJ KULKARNI in concert
Jetenzo
Klankbad Live muziek Handpan

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 28 Jun. om 20:00
Klankontspanning
Anahata Sound & Soul
Klankbad Klankschalen Klankreis-Soundbath
Sunday, 07 Jul. om 14:00
Ode aan de Yoni || The Ritual - A deep ceremony day for women at AVANI
Maartje Derks
Ritueel Water ceremonie Blauwe Lotus
Friday, 14 Jun. om 18:30
Adem je vrij - Ademcirkel | Stress / Traumaverwerking
Marloes.world
Adem Systemisch werk Lichaamswerk
Friday, 21 Jun. om 19:30
Shibari studyjam june
Bound by Nia
Shibari Tantra Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl