Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

TRIBE mannenfestival

Friday 07 July 2023 om 9:30 tot Sunday 09 July 2023 om 16:00

Het Eibernest, Hogebrug 3, 5757 RS Liessel, Nederland

Over dit evenement

π“π‘πˆππ„ MANNENFESTIVAL is een reis die je samen maakt. Verbonden met andere mannen, zodat jij jouw eigen veilige plek kunt vinden in de groep.
Op deze reis wordt je geleid langs verschillende workshops en thema's.

Je kunt veilig landen en wordt opgenomen in de groep. Dit gaat ook over jouw plek ten opzichte van anderen en de rol die jij wilt dragen. Over grenzen die daarbij horen en je verantwoordelijkheid nemen.

Dit komt ook terug bij workshopthema's seksualiteit of intimiteit en hoe veilig je je daarin voelt. Dat gaat over jouw levenskracht en scheppingskracht. Hoe jij je dingen in de wereld brengt. Over verlangens. En het ten dienste staan van een groter geheel. Over wat jij de wereld te brengen hebt. En daarin komt jouw krijgerskracht van pas.

Die zul je ontmoeten in de Battle Cry, een Nederlandse uitvoering van de Haka. We vormen een gezamenlijke kracht waaruit jij kunt putten en groeien. De energie leer je sturen en gebruiken, in veilige verbondenheid met de groep.

En dan opnieuw geboren kunnen worden. Met je nieuwe kracht en kennis over hoe je daarmee om kunt gaan. Om deze vervolgens te integreren, voor jezelf. Van binnen, met jouw zelfliefde. Zodat je deze kunt borgen en na drie dagen je volwassen verantwoordelijkheid voelt, waarmee je jouw bijdrage aan de wereld kunt brengen.

Meer info vind je op: https://www.facebook.com/events/5574418079335407/

IN BEWEGING BRENGEN
Ben je geprikkeld? Misschien geΓ―nspireerd? Laat het ons weten.
Ga met ons mee op deze reis.
Voel je weerstand? Laat het ons ook weten.
En ga met ons mee op deze reis. Kijk het aan.

De prijs is inclusief je kampeerplek, alle heerlijke biologische maaltijden, koffie en thee, en natuurlijk ons programma waarin we je meenemen op deze bijzondere reis.

Oh ja, er is meer als je wilt. π“π‘πˆππ„ is nog maar het begin, een start van iets veel groters. Maar dat komt later.

Friday 07 July 2023 om 9:30 tot Sunday 09 July 2023 om 16:00

Het Eibernest, Hogebrug 3, 5757 RS Liessel, Nederland

Over de organisatie

Het uiteindelijke doel van TRIBE is om bij te dragen aan een wereld waarin mannen en vrouwen in hun eigen kracht staan en in harmonie samenleven.

Reviews

Harm Haas de

TRIBE mannenfestival

Wow wat een ervaring…. Respect, commitment, diepgang. Veel geleerd. Thanks!!!

Lees meer

Shahid Van Helden

TRIBE mannenfestival

Een prachtig festival met een mooie groep mannen die samen in verbinding, kwetsbaarheid en kracht het nieuwe man zijn vieren en de wereld in brengen. Aanrader als je als man Γ©cht thuis wil komen bij jezelf.

Lees meer

Dries Pluimers

TRIBE mannenfestival

Wat een geweldig weekend was dat! πŸ’šπŸ™πŸΌ Kleinschalig en (mede daardoor) zΓ³ enorm veel verbinding, warmte, liefde en teamspirit. Prachtige, uitdagende en krachtige workshops en ook ruimte voor ontspanning. Ik heb ontzettend genoten, voel me nog meer in mijn kracht staan... Mijn dank voor de organisatie en mede-Tribe leden is zéér groot. Een dikke aanrader voor iedere man die zichzelf wil verdiepen en weerstand en eventuele pijn in een liefdevolle omgeving wil onderzoeken! Aho πŸ’šπŸ™πŸΌ

Lees meer

TRIBE mannenfestival

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 29 Jun. om 13:45
Play & Freedive: Het Fort Feest!
Play Community
Creativiteit Playfulness Festivals
Thursday, 15 Aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Friday, 05 Jul. om 12:30
Let's Start a Fire Festival 2024
Stichting Let's Start a Fire
Festivals Gatherings Zielsgeluk
Sunday, 01 Sep. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 1 SEPTEMBER
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl