Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

The Joy of Tantric Life - Bliss Your Body Zomerretreat (VOL)

Wednesday 26 July 2023 om 11:00 tot Sunday 30 July 2023 om 15:00

Sint Agatha (bij Nijmegen)

Over dit evenement

UPDATE: De retreat zit vol!

Welkom bij de jaarlijkse zomerretreat van Bliss Your Body!

Deze vijfdaagse tantraretreat is een verdiepende én relaxte vakantiemidweek waarin je op allerlei manieren kunt ontdekken hoe tantra je natuurlijke levensvreugde kan vergroten.

Je kunt diep in je lichaam zakken, je verbinden met bekken, hart en spirit en jezelf op allerlei manieren liefdevol uitnodigen om nieuwe dingen uit te proberen. Bij dit alles is er op de achtergrond steeds het thema 'vreugde'. Wat houdt de vreugde van een tantrisch leven in, wanneer ervaar je die en hoe voelt dat in je lichaam? Maar ook: wat houdt jou misschien regelmatig wég van vreugde? En in hoeverre kan de non-duale visie van tantra je hier meer wijsheid over geven?

In dit onderzoek kan er de nodige vreugde vrijkomen, maar het kan ook dat je soms even een pijnstuk tegenkomt. Tantra nodigt je uit om álles te omarmen, ook als het leven even niet zo vreugdevol in voelt. We raden je daarom aan om deze dagen open te staan voor alles wat er in en met jou wil gebeuren. Misschien ga je alleen maar JOY en BLISS ervaren, maar het kan ook dat er frustratie, verdriet, rouw of andere emoties voorbijkomen. Weet dat alles welkom is en dat er altijd support aanwezig is.

Programma
De retreat heeft een afwisselend programma met o.a. dans, lichaamswerk, ademwerk, yoga, tantrameditatie, rituelen, inquiry, sharings, een cacaoceremonie en ontspannen aanraking en massage. Daarnaast is er er ruimte om af en toe niets te doen, te zwemmen in de (schone) privé-zwemplas, muziek te maken, te wandelen, te luieren, te lezen, te kletsen, stil te zijn, te knuffelen of op jezelf te zijn. Kortom, een zomerretreat biedt hoe dan ook een heerlijke mogelijkheid om te chillen en te relaxen en je te verbinden met jezelf, met andere mensen, met de natuur en met de divine.

Co-creatie
* Maaike Hofsommer begeleidt een aantal yogasessies. Zie www.houseofmetta.nl.
* Debby Broersma verzorgt het heerlijke en gezonde eten. Zie www.debsfood4soul.nl
* Jenni Buizer komt een dagdeel langs voor het geven van massages. Zie: www.handendieraken.nl.

Aanvullende optie
Net als vorig jaar komt mijn favoriete masseuse Jenni weer een dagdeel masseren!
Jenni: “Een heerlijk uurtje massage tijdens je zomerretreat? Ja, fijn! Misschien is een massage boeken niet het eerste waar je aan denkt tijdens een tantraretreat. Daar krijg je immers mogelijk al best wat aanraking. Toch kan het heel fijn zijn om even helemaal niks hoeven. Niet met een ander bezig te hoeven zijn maar even puur en alleen met jezelf. Ontvangen, liggen, niets doen. Ook dat is tantra. Tijdens de massage word je met aandacht, zorg en zachtheid aangeraakt waardoor je nog meer ontspant en geniet tijdens je toch al zo fijne zomervakantie. Als ik een specialisme heb, is het het geven van aandachtsmassages. Met een afgestemde aanraking, afwisselend zacht en krachtig, weten mijn handen je te raken en in diepe ontspanning te brengen. Nadat ik in India het masseren leerde, ben ik een eigen praktijk begonnen en masseer ik regelmatig tijdens retraites.”
Uitwisseling voor een sessie van een uur is € 75. Zie voor meer informatie: www.handendieraken.nl.
Je kunt het alvast per mail aan Wendy doorgeven als je een massage wilt boeken. Dit is waarschijnlijk halverwege de retreat, op de vrijdag.

Wanneer?
Woensdag 26 juli 2023 om 11.00 uur t/m zondag 30 juli om 15.00 uur.

Voor wie?
Voor deze retreat is het nodig dat je ervaring in tantra hebt en dat je houdt van een dynamische, jonge sfeer. De meeste deelnemers bij Bliss Your Body zijn tussen de 25 en 50 jaar maar voel je ook welkom als je wat ouder bent. Het is belangrijk dat je fysieke en psychische gezondheid goed en stabiel is. Als er bijzonderheden zijn, meld die dan in je aanmeldingsmail. De meeste mensen komen zonder partner. Heb je nog niet eerder iets bij Bliss Your Body gedaan, dan vind ik het fijn als je je in een mail even aan mij voorstelt: wendy@blissyourbody.nl.
Hoewel we streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen zul je meditaties en oefeningen met beide genders doen.

Veiligheid
Hoewel tantra je soms net wat buiten je comfortzone brengt, besteden we bij Bliss veel aandacht aan een veilige omgeving. Er is altijd respect voor jouw grenzen en er zijn ook altijd teamleden beschikbaar voor support. In een zomerretreat is er - zeker bij warm weer - vaak wat meer naaktheid dan bij andere retreats, maar dit is altijd optioneel. Tijdens de sessies vinden er geen seksuele handelingen plaats.

Waar?
In een heerlijke villa met heel veel ruimte, in St. Agatha (bij Nijmegen), met eigen zwemvijver.
Een vakantie in eigen land is een cadeau voor jezelf en voor moeder aarde!

Verblijf
Je verblijft op een luxe meerpersoonskamer met de nodige privacy. Ook kun je kiezen voor een (eigen) tent in de tuin of camper.

Maaltijden
De overheerlijke vegetarische/veganistische maaltijden worden verzorgd door Debby Broersma van www.debsfood4soul.nl.
We vragen je om een paar keer mee te helpen met afwascorvee.

Inspiratie
Inspiratie bij Bliss Your Body komt vanuit klassieke non-dual shaiva tantra, neo-tantra, Wheel of Consent, Osho, soefisme en diverse andere bronnen. We hebben onze eigen unieke down-to-earth stijl met een mooie combinatie van veiligheid én uitdaging.

Prijzen:
949 Euro. Dat is inclusief btw, alle onderdelen, de cacaoceremonie, alle (vegetarische of veganistische) maaltijden en een onvergetelijke ervaring.

Groepsgrootte
18-22 deelnemers

Aanmelden
Koop je ticket, maar stuur - als we elkaar nog niet kennen - ook een mail over je ervaring in tantra naar wendy@blissyourbody.nl. Laat het tevens even weten als je in een tent of camper wilt slapen.

Op www.blissyourbody.nl vind je bij het event ook een aantal video's waarmee je een indruk krijgt van onze workshops en van de locatie (inclusief de kamers).

Wednesday 26 July 2023 om 11:00 tot Sunday 30 July 2023 om 15:00

Sint Agatha (bij Nijmegen)

Over de organisatie

“Tantra brengt meditatie, lichaam, bewust leven, aanraking en mindfulness samen ”

Bliss Your Body combineert westerse neo-tantra met klassieke oosterse tantra en heeft een jonge, nuchtere en dynamische stijl van werken.

Bliss Your Body - School voor Tantra

Reviews

Mike Ter Meulen

Kennismakingsworkshop Tantra (18-28 jaar)

Perfect om te proeven van tantra

Lees meer

Jordie

Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen

Laagdrempelig, warm en ontwapenend! Wendy en collega’s zorgen voor een ontspannen sfeer waarin iedereen zich kwetsbaar durft op te stellen en alles toegelaten mag worden wat er dan ook is. Wij komen terug!

Lees meer

Wendy De Bonte

Kennismakingsworkshop Tantra

Een liefdevolle, stevige bedding van fijne mensen. Op een speelse vrolijke manier kennis maken met tantra dmv een aantal oefeningen. Heel fijn vond ik de veiligheid die er geboden werd in altijd kunnen terugtrekken en weer aansluiten. Liefs en tot een volgende keer!

Lees meer

The Joy of Tantric Life - Bliss Your Body Zomerretreat (VOL)

Meer evenementen van Bliss Your Body - School voor Tantra

Saturday, 02 Mar. om 10:00
The Deepest Touch - dagworkshop over aanraking & (klassieke) tantra
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Aanraking Meditatie
Sunday, 03 Mar. om 10:00
Touched by Your Touch - dagworkshop voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Aanraking Relaties
Friday, 08 Mar. om 19:00
In verbinding met je seksualiteit - tantraworkshop voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Uitverkocht
Sunday, 10 Mar. om 18:45
Tantra Drieluik voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Relaties Meditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 22 Apr. om 09:00
AVANI || Lente Community Retreat || 22-25 april
AVANI
Yoga Mantra zingen Meerdaagse retraites
Saturday, 20 Apr. om 10:30
Biodanza weekend retraite met Alejandro Balbi Toro
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansworkshop
Saturday, 24 Feb. om 13:30
The Sacred StripClub
SoulSeductress
Tantra Conscious Sexuality Sensuele Dans
Friday, 15 Mar. om 19:00
Freedive Weekend - De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl