Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacaowonder

Cacaowonder werkt met 100% biologische ceremonie cacao uit Bali.

Volgen

0629869278

Broekzijdeweg, Albergen, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Cacaowonder

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie


Het verschil tussen gewone cacao en cacao van Cacaowonder is de kwaliteit en de manier waarop het is verwerkt en bereid. Bij onze cacao wordt de verwerking zo minimaal en puur mogelijk gehouden. Vers geoogste bonen worden gefermenteerd en vervolgens gedroogd, maar nooit geroosterd.

De schillen worden van de gedroogde bonen verwijderd, zodat er gebroken cacaobonen achterblijven. Deze bonen worden vervolgens vermalen tot een dikke pasta. De pasta wordt gevormd en afgekoeld tot stevige blokken, waarna deze klaar is om te worden gebruikt als ceremoniële cacao. Zo'n blok lijkt op 100% chocolade zonder toegevoegde suikers, maar is eenvoudig gemaakt, zonder concheren of tempereren.

De belangrijkste bedoeling is om de cacao in zijn meest natuurlijke staat te laten, met behoud van alle waardevolle voedingsstoffen en energieën die cacao kan bieden, zonder dat er iets wordt toegevoegd of verwijderd.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Cacaowonder

 • Julia
  Cacao ceremonie & Mantra zingen

  Dit is echt opladen! Wat een fijne sfeer en liefdevol verzorgd! Plezier en ontspanning, aanrader!

  Lees meer
  15 May 2024 om 10:29
 • Nathalie
  Cacao ceremonie & Mantra zingen

  Heb een hele fijne avond gehad met beide dames. Van het zingen werd ik vrolijk en blij en en de cacaoceremonie was heerlijk. Aangenaam verrast door de smaak van de cacao!

  Lees meer
  12 May 2024 om 20:03
 • Sifra Opstal
  Cacao ceremonie - Thema stilte

  Enorm genoten van een rustige start van de week. Even 1 uur voor mezelf. De cacao is heerlijk en Anne weet mij goed mee te nemen naar binnen ❤️🙌

  Lees meer
  20 February 2024 om 11:31

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Plantmedicijn Cacao ceremonie
Your Sacred Journey ondersteunt processen doormiddel van 1 op 1 sessies en groepsceremonies. Onder andere ademwerk, Quantum Hypnose en plantmedicijn.
Leonie organiseert met Marouska diverse vrouwencirkels, miniretraites en jaartrainingen om vrouwen te helpen her-inneren wie ze zijn.
Bij Oerpunt helpen we je weer gewoon jezelf te worden, zodat je verder kan ontwikkelen, en volledig in je kracht komt te staan.
Live muziek Optreden Muziekavond
Van 7 t/m 22 september 2024 vindt de derde editie van het Internationale Pianofestival Twente plaats.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl