Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Amisha Glow

Amisha Glow is een holistische praktijk voor lichaamswerk en energetisch werk, maar faciliteert daarnaast ook ceremonies, workshops en cursussen.

Volgen

0627117470

Heemskerk, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Amisha Glow

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Be the light you wish to see in the world ”

Over de organisatie

Amisha staat voor schoonheid, puurheid en waarheid en dat is de ware essentie van ons bestaan. Glow staat ervoor dat ik jou weer help in je kracht te zetten en die glow in jouzelf en het leven terug te vinden, waardoor er meer harmonie in je leven ontstaat. Ik help jou weer uit je hoofd en terug in jouw lijf te komen. Dus ben jij klaar met weerstand en wil je loslaten? Dit doe ik met verschillende methodes, zoals release sessies, lichaamswerk, intuïtieve coaching en dit is allemaal fysiek en energetisch. Ik help jou de beste versie van jezelf te worden. Ik krijg veel mensen die uitbehandeld zijn via de reguliere wegen (ziekenhuis, medicijnen, dokter, fysio etc.) en ik beloof niks, maar tot nu toe heb ik iedereen met de meest vage klachten ervan af kunnen helpen en/of de klachten minder/lichter kunnen maken.

klik hier voor meer info https://amishaglow.com/over-mij/

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Amisha Glow

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Familieopstellingen
Wil je een innerlijke reis maken? Ik reis met je mee als gids. We maken gebruik van Opstellingen, Rituelen, Adem- Energie-en Lichaamswerk.
Ademcirkel
Ademen, hoe doe jij dit? Zit je ademhaling hoog of laag? Is het rustig of toch wat gehaast? En wat zegt dit over jou? Ontdek dit, op jouw manier.
Cacao ceremonie
Kokos is een yogastudio, retreat locatie én hotspot voor events in Beverwijk.
Moederschap Moedercirkel Innerlijke Reis
De online mam tribe voor mamma's en a.s. mamma's! Voel je gehoord, gesteund en geïnspireerd door andere moeders. Want mamma zijn doe je niet alleen!
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl