Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Wild bodies

Playfights ~ verbinding, kracht, empowerment

Volgen

0610595851

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar

Evenementen van Wild bodies

Saturday, 29 Jun. om 10:00
Playfight Zwolle
Wild bodies
Lichaamswerk Playfulness Verbinding
Thursday, 04 Jul. om 19:00
Playfight Groningen BUITEN
Wild bodies
Lichaamswerk Playfulness Verbinding
Friday, 05 Jul. om 19:00
Playfight BUITEN, Leeuwarden
Wild bodies
Lichaamswerk Playfulness Verbinding

Over de organisatie

Hi!

Welkom op mijn pagina!

Mijn naam is Maria.

Leren, contact maken, beslissingen nemen, emoties uiten, …, doe ik via mijn lichaam. Dat werkt voor mij het best en daar voel ik me het gelukkigst bij. Al sinds kindertijd droom ik ervan om lichaamswerk te doen. Toen (en nog steeds) met dans. Begin dit jaar leerde ik Playfight kennen. Ik vond het fantastisch. Nu deel ik het graag met anderen, met jou.

MIJN EERSTE ERVARING MET PLAYFIGHT
Playfight bracht mij (in drie dagen!) een enorm gevoel van groei.
- ik voelde me bekwamer in het contact maken met mensen (verbinding met de ander versus het gevoel hebben dat ik door een raam met de ander praat),
- vaardiger in het aangeven van mijn grenzen,
- vaardiger in het uitdrukken van mijn gevoel,
- ik maakte psychologische een stap, voelde me meer in mijn kracht, ‘ik mag er zijn’
- als gevolg daarvan nam ik meer ruimte in, zowel om voor mezelf te zorgen als voor andere verantwoordelijkheden (onder andere voor de klas)
- er was ruimte voor diepe gesprekken over thema’s zoals man-vrouw verhoudingen/ dynamieken in de maatschappij of cultuur.
Tegelijkertijd was de hele training ‘licht’ en gericht op plezier maken met elkaar en genieten. Als groep was er grote sociale veiligheid en groeiden we naar elkaar toe.

De training maakte diepe indruk op me. Wat ik veel om me heen hoor: “ik heb niet het gevoel dat ik helemaal uit mezelf kan halen wat erin zit…” Dat gebeurde hier dus wel. Het gaf complete voldoening. Ik had het gevoel dat ik leefde, dat ik ‘aan ging.

PLAYFIGHT NAAR ANDEREN BRENGEN
Playfight is voor mij een krachtig middel om mensen te laten groeien en meer uit zichzelf te halen. Het gevoel van een veilige groep te vinden om te verbinden, om in te mogen onderzoeken en om in te groeien, wil ik graag aan andere mensen bieden.

Daarnaast is mijn doel om mensen ‘de wijsheid van het lichaam’ te laten ervaren: je lichaam weer ontdekken als voelspriet en communicatiemiddel in een maatschappij die op cognitie gericht is.

Tot slot wil ik de ruimte geven aan lichtheid, ruimte om te genieten van het ontmoeten en het krachten meten.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Wild bodies

 • Anoniem
  Playfight Groningen

  Eerste leuke en laagdrempelige kennismaking met playfight. In een hele kleine veilige setting mooi buiten onze comfortzone gaan. Veel ruimte ook voor eigen inbreng, diverse hardere en zachtere vormen van playfight mogen ervaren. Dank je wel Maria!

  Lees meer
  03 May 2024 om 16:21
 • Anoniem
  Playfight Groningen

  Mijn eerste keer playfight was een hele bijzondere ervaring! Alle tijd werd genomen om te landen. Daarna uitleg en begonnen we. Zeer fijne vorm om met elkaar te verbinden. Kan dit iedereen aanraden en kom zeker weer!!

  Lees meer
  05 April 2024 om 11:21
 • Petra Buis
  Playfight Zwolle

  Een nieuwe en fijn ervaring, speels en respectvol. Ik kwam mezelf wel even tegen op die vloer en dat is nu juist de bedoeling. De kunst van met mezelf in verbinding blijven, grenzen aangeven en ook in verbinding blijven met de ander. Wat ik zelf belangrijk vind, is het plezier met elkaar, we hebben echt gelachen en elkaars warmte gevoeld.

  Lees meer
  31 December 2023 om 16:34

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Tantra
Tantra als pad van persoonlijke bewustwording en groei, door balans in lichaam emotie en geest vanuit een open en toegankelijke setting.
Ecstatic Dance Conscious Dance
Ecstatic North is a blooming and lively tribe that welcomes everybody for a conscious dance experience
Mannen Workshops Vrouwen workshops Meerdaagse retraites
Met het organiseren van HG activiteiten dragen we bij aan een volwassen samenleving waarin mannen en vrouwen in vrijheid&verbinding met elkaar leven.
Ecstatic Dance
Ecstatic Dance Leeuwarden is vrij dansen, op jouw manier. Er is geen goed, geen fout. Voel, ervaar en DANS zoals je nooit gedanst hebt.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl