Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Una4All

Stichting Una4All biedt ondersteuning aan individuen en lokale initiatieven die zichzelf willen ontwikkelen en impact willen maken in hun omgeving.

Volgen
Niet beschikbaar

Den Helder, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Una4All

Saturday, 06 Apr. om 13:00
Inspiratiesessie ‘Ontvouw jouw Kracht’
Una4All
Persoonlijk Leiderschap
Sunday, 23 Jul. om 10:00
Cosmic Guidance On Tour
Una4All
1-Dags retraite Verbinding Persoonlijke Ontwikkeling
Saturday, 22 Jul. om 10:00
Cosmic Guidance On Tour
Una4All
1-Dags retraite Verbinding Persoonlijke Ontwikkeling
“Samen maken we het verschil”

Over de organisatie

Stichting Una4All biedt ondersteuning aan individuen en lokale initiatieven die zichzelf willen ontwikkelen en impact willen maken in hun omgeving.

Zelfontwikkeling en zelfleiderschap zijn cruciale elementen voor het creëren van maatschappelijke verandering. Alles begint met jouw innerlijke reis, waarin je in contact komt met jezelf en je meer bewust wordt van je eigen kennis, vaardigheden en talenten. Vanuit daar kun je jezelf ontwikkelen om je omgeving positief te veranderen.

Van inspireren naar transformeren en creëren
We kunnen de samenleving alleen transformeren wanneer we bij onszelf beginnen. Hoe krachtiger wij als mens zijn des te groter is ons vermogen om impact te maken op onze omgeving. Laten we elkaar inspireren om zo een rimpeleffect te creëren. Samen op weg naar jezelf!

Iedereen wordt geconfronteerd met unieke uitdagingen in het leven. Soms sta je voor de wens om te veranderen, maar weet je niet hoe. Misschien worstel je met angst voor het onbekende, zelftwijfel of onzekerheid, waardoor je groei belemmerd wordt. Wendy, Sandra en talloze anderen hebben deze strijd zelf ervaren, en laten zien dat juist hierin de eerste stap van jouw innerlijke reis kan liggen.

Zelfleiderschap
Zelfleiderschap biedt een krachtige route naar persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en empowerment. Door zelfleiderschap te omarmen, kun je jouw eigen koers varen, je leven vormgeven volgens jouw waarden en doelen, en tegelijkertijd anderen inspireren. Het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, gecombineerd met het vermogen om je aan te passen aan veranderingen, opent de deur naar een leven van vervulling en plezier. Stichting Una4All kan jou de tools geven om dit in jouw leven te realiseren!

Lees meer

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Vrije Dans
We facilitate Ecstatic Dance and dance related events in the south or middle region of our beautiful province Limburg (NL).
Retraite 1-op-1 Plantmedicijn Truffel Ceremonie
VERRIJK JE LEVEN - Vind meer diepgang en voldoening met FLO’s psychedelische coaching. Wij bieden we de ideale setting voor een 1:1 truffelreis.
Zweethut Vision Quest Ritueel
Het Ganse Land biedt Creatief of Natuur Verblijf, Workshops, Vrouwencirkels, Zweethut Ceremonies, Retraites en Coaching. Op een betoverende plek.
Cacao ceremonie
Voor jouw welzijn en geluk. Een plek om thuis te komen en te verbinden, in en met je-zelf.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl