Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Studio Zonnegroet

Ik combineer creativiteit en lichtwerk op een speelse manier, zodat jouw energie gaat stromen. In verbinding met elkaar komen we dichterbij onszelf.

Volgen
Niet beschikbaar

's-Hertogenbosch, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Studio Zonnegroet

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Grootse dromen bereik je met de kleinste stapjes”

Over de organisatie

Met Studio Zonnegroet ben ik een ankerpunt voor jou in de wereld, een veilige basis waarin je contact kan maken met jouw binnenwereld. Met een open blik en een oordeel-vrije ruimte, waarin alles er mag zijn. Ik nodig je uit om helemaal jezelf te zijn. Ik begeleid je in het omarmen van angst en pijn, maar ook in het voelen van jouw licht. Samen stijgen we erboven uit en volgen we de stroom van het leven. Mijn kracht is echt te zien. Ik zie jouw hart en jouw unieke energie door alle laagjes heen, die je hebt opgebouwd om het te beschermen. Zodat je steeds meer kunt ZIJN, en met plezier, volledig kunt leven!

Mijn workshops zijn een fijne combinatie van creativiteit en lichtwerk. Ik begeleid jou stap voor stap, en op een speelse manier, zodat jouw energie gaat stromen. In verbinding met elkaar komen we dichterbij onszelf.

Daarnaast maak ik ook bezielde illustraties voor bewuste ondernemers en persoonlijke kunstwerken in de vorm van krachtvlinders. Alles met hart en ziel.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Studio Zonnegroet

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Adem
Als ervaren leefstijlcoach, gespecialiseerd in ademhalingstechnieken en koudetherapie, bied ik een unieke benadering van welzijn en persoonlijke groei
Natuur
Hoe zou je leven eruitzien als je echt uitgerust bent? De natuur als partner voor meer rust, vitaliteit, verbinding en transformatie.
Adem Ontspanning Meditatie
Marloes van Houtert, musicus, ademcoach en docent yoga nidra, helpt jou om de verbinding met je authentieke zelf te maken d.m.v. adem en ontspanning.
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Magic Trufflle Psilocybine Retreats in Den Bosch. In een veilige, liefdevolle en therapeutische setting. Met ervaren facilitators en begeleiders ✨🍄💜
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl